Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha'dan Garantili 2.el Hizmeti..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
     
    Yamaha Motor Türkiye 21-24 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Motobike İstanbul Fuarı’nda tüm yeniliklerini motosiklet severlerle buluşturacak. Fuar öncesi düzenledikleri basın toplantısında konuşan ve 2018 yılını kullanıcıların kalplerine ve duygularına dokunarak tamamladıklarını belirten Yamaha Motor Türkiye Genel Müdürü Bora Berker Cansever “2019’da da yeni hizmet yatırımlarımız ve sektörün gelişmesine destek olacak önemli projelerimiz hayata geçecek. Yeni modellerin yanı sıra, bayi standartları ve müşterilerimize sunduğumuz satış sonrası hizmetlere yönelik dönüşümümüzü tamamlayacağız. 2019 yılında yeni ve daha tüketici odaklı, global ve yerel projeler ile sektörde fark oluşturmaya devam edeceğiz.

    2019 yılı bizim için müşteri odaklı hizmet ve interaktif iletişimin öne çıkacağı, yeni kullanıcılar ile sektörü büyütecek projelerin hayata geçeceği bir yıl olacak. Bayilerde ikinci el satış hizmetlerimizle hem bayi hareketini artıracağız hem de sektörde yeni bir ivme oluşturacak, Yamaha onaylı, güvenli ve garantili motosikletlere erişimi kolaylaştırarak kurumsal bir çatı oluşturacağız. Ayrıca Yamaha Kasko hizmetimizle, Yamaha müşterilerine daha esnek koşullarda, daha avantajlı kasko opsiyonu sunacağız." şeklinde konuştu.

    Garantiden, kaskoya, krediden, ikinci el satışa birçok hizmeti marka çatısı altında toplayan ve kurumsal bir yapı oluşturarak ‘müşteri odaklı hizmet’ felsefesini sürekli geliştiren Yamaha, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik projeler geliştiriyor. Motosiklet sektöründe örneği olmayan bir projeyi hayata geçirecek olan marka, yetkili bayileri ve internet sitesi üzerinden Yamaha onaylı ve garantili ikinci el satışı yapacak. Kullanıcının ikinci el motosiklete Yamaha güvencesiyle sahip olmasına olanak veren bu hizmet kapsamında, ikinci el motosiklet kredisi, uzatılmış garanti gibi ek hizmetler de sunulacak. Müşterilerine daha esnek koşullarda ve daha avantajlı kasko opsiyonu sunan ‘Yamaha Kasko’ ise 2019’da hayata geçecek önemli projelerden biri...

    Hedeflerimizi tutturduk

    Toplantıda ayrıca önemli açıklamalar yapan Yamaha Motor Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Ersin Şeker, ekonomik daralmanın yaşandığı 2018 yılında 10 bin adetlik satışla hedefledikleri satış rakamlarına ulaştıklarını belirterek şunları söyledi: “Yamaha MotorTürkiye olarak Yamaha’nın toplam Avrupa satışlarında 6. sırada yer alıyoruz. Türkiye genç nüfus yoğunluğu ile potansiyeli yüksek bir pazar. Bu açıdan kampanyalarımız, ürün ve hizmetlerimizle 2019 yılında hedefimz büyüyerek payımızı arttırmak. Bu yıl ayrıca ATV ve Golf araçları ile pazar dinamiklerini ve trendlerini yakından takip ederek ürün çeşitliliğimizi ve adetlerimizi arttırmayı planlıyoruz.”

    Kaynak : Motor1


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    01 Mart 2018
    Şehir
    Büyükçekmece-İSTANBUL Hadıımköy gişeler.
    Motosikleti
    YAMAHA R6 2015
    sıfır motorlarındaki sorunluları çözmüşseler demekki başarılı ama galericiler bile ,,,büyük firmalar otomobil satışında 3 ay garanti veriyor , acaba o 3 ayda bişey yaşanınca parasını alabilen yada yaptırabilen var mı gerçekten merak ediyorum.

  3. #3
    SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Mart 2015
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Sıfır satışlarında düşüş yaşanınca çareyi galericiliğe dönmekte buldular demek ki. Ancak bu yeni bir oluşum falan değil, zaten birçok markanın yetkili servisleri 2.el "garantili" motor satışı yapıyor.

    Ancak o garanti işi fasa fiso, 2. elde satılan motor yeni bir modelse ve garantisi sürüyorsa "garantili" diye satıyorlar ama çıkan en ufak sorunda o meşhur garanti bitirici sözleri hazır: "kullanıcı hatası".

    Galerici gibi 2. el motor satmaya uğraşacaklarına profesyonel ekspertiz hizmeti versinler kafi...


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)