Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kask Kamerası Görüntüsü Paylaşmak Suç Unsuru Olabilir!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    10 Aralık 2006
    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi bir arkadaş çapkınlık yapıyor alıyor çıtır sevgilisini yengeyede benim toplantım var hanım çok yoğunum haftasonu gelemem diyor.. neyse bu arkadaş alıyor sevgilisini çıkıyor yola yolda bir motorcu ile yol verme mevzusundan tartışıyor yada başka bir mevzudan kavga falan yok sadece atışıyorlar bu sırada motorcu arkadaş herşeyi çekiyor.. youtube kanalına maganda beni sıkıştırdı diye videoyu atıyor clikbait malum dikkat çekmesi lazım..

    neyse yenge çayını koymuş laptop masanın üstünde evde youtube da zeki müren müzikleri dinlerken maganda beni sıkıştıdı videosunu görüyor merak ediyor tıklıyor birde ne görsün maganda enişte bey yanındada çıtır genç manitası.. enişte beyde geliyor apar topar yenge arayınca bağırığ çağırınca videoyu bir izliyor şok şok şok...

    şimdi çok denklem li soru enişte bey özel hayatın mahremiyetinden ve prestjinin toplum içinde sarsılmasından psikolojik bunalıma girmesinden falan filan dava açarsa bu makerayla çeken şahsa ne olur..

    ve yenge enişte beyi affedermi.. bu aşk üçgeninin sonu ne olur.. hepsi arkası yarın..
    Enişte bey o davayı kazanır, yengeyi kaybetse bile
    Ama dediğiniz doğru, öyle adamdan izinsiz maganda beni sıkıştırdı diye kafana göre yüklersen youtube'a sonuçlarına katlanırsın. Daha bizim memlekette bu işler oturmadı, insanlar işe uyanırsa o yotuber'ların çoğunu inim inim inletirler.
    logaritma bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    09 Ekim 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda Cbr500R (2015)
    Polis ceza kesmek için drone uçururken özel hayat ihlal olmuyor mu ?

  3. #23

    Üyelik
    30 Kasım 2018
    Bazen uğraşacak bir şey kalmadığını falan düşünüyorum. Kimsenin özel hayatına müdahale değil, kimseye bir rahatsızlık verdiği yok. Gerçekten her gün yeni bir şok yaşıyoruz.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)