Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motosiklet sürücüsüne bıçakla saldırdı. (video)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41

    Üyelik
    15 Temmuz 2014
    Şehir
    İstanbul
    Alıntı gerivites adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    trafikte oluşabilecek saldırıları savunma için ise bıçak yersiz bir alet olur. Eldiveni çıkar montun onunu aç bıçağı belinden çıkar bıçağı aç falan :D
    montu açmaya ne gerek var. pantolonun sağ arka bel kısmına klipsiyle takıyorsun. eldivenle de çıkartıp tek elle açabiliyorsun.

    bu arada biri size bıçak çekerse kaçın. arkanıza bile bakmayın. kaçamayacak durumdaysanız yanınızda bıçak olması durumu biraz dengeler.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------

    Alıntı Boldpilot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de sana böyle bir durumda ilk hamlede karşı tarafın dengesini bozup 2. Hamleni sert bir yumruk şeklinde Çene ile boyunun birleştiği yere veya kaşın bitip saçların başladığı yere yapmanı tavsiye ederim Ankara'da isen eğitim verebilirim
    Teşekkürler eğitim teklifi için. Ankarada değilim maalesef. bu durumda kalsam klasik çeneye sağ kroşe ile başlarım herhalde.sonrasında tapagaz


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    gerivites - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ekim 2017
    Şehir
    Ümraniye
    Motosikleti
    D400
    Alıntı EmirŞengezer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    montu açmaya ne gerek var. pantolonun sağ arka bel kısmına klipsiyle takıyorsun. eldivenle de çıkartıp tek elle açabiliyorsun.

    bu arada biri size bıçak çekerse kaçın. arkanıza bile bakmayın. kaçamayacak durumdaysanız yanınızda bıçak olması durumu biraz dengeler.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------



    Teşekkürler eğitim teklifi için. Ankarada değilim maalesef. bu durumda kalsam klasik çeneye sağ kroşe ile başlarım herhalde.sonrasında tapagaz
    ben eldivenle açabileceğimi sanmıyorum. bıçak çakı özel ilgi alanım taşımıyorum
    instagram.com/gerivites
    youtube.com/user/nimbus8222

  3. #43

    Üyelik
    15 Temmuz 2014
    Şehir
    İstanbul
    BU arada konunun haberi baya baya yanlı yapılmış. okuyunca durduk yere motorcuya küfürler savurup bıçakla saldırıldığı akla geliyor.
    Metos bunu beğendi.

  4. #44
    kalidor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Kasım 2007
    Şehir
    Atlanta / Peachtree
    valla zaten iriyarı biriyim ama halledemeyeceğim bir durum olur ve bıçaklı saldırı tehditi altında kalırım diye sele altında bir kısa balta ve mont cebimde muşta taşıyorum. Kavgayla sorunlar tabiki çözülmüyor ama bazı insanlar size başka seçenek bırakmıyor. Geçen sene itin biri elinde telefonla sol şeritten sağ şeride doğru otomobilini üzerime sürüp, sokağa bodoslama girdi ve beni az daha eziyordu; tabi o anın şokuyla kornaya asılıp bağırınca elinde sopayla otomobilinden indi. Bende sakince motoru yana çektim ve seleden baltayı çıkardım. Tabi ne oldu? herif aynen arabanın içine girdi yoluna devam etti. Bunu tabiki tavsiye etmiyorum ama benim gibi elinde baltalı normal bir adama değil de bir psikopata çatsaydı heralde o sopayı bir yerine monte ederlerdi. Öyle herkese zıplamamak lazım adamın aklını alırlar.

  5. #45
    MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    Alıntı MahmutBiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nedir bu neyi nasıl savunulacak ? Araba kullanan kişi ölüme sebep olabilirdi doğru.. Fakat kim olmadığını bilmediğin bir adama a.q seni burda öldürürüm dedikten sonra bu iş bitmiştir. Adam arabadan gidip belki silah çıkaracaktı ? neye nasıl bukadar güveniyorsunuz ben anlamıyorum. Eğer çok güçlü ve adamı indirebilecek kapasitedeyseniz neden başta koymuyorsunuz birtane ? Yok kolum kırılmış olabilir yok vs..

    Artık şu foruma üye olan ve istanbulda motosiklet süren herkesin bilmesi gereken şey eğer motosikletinizden inip bir adama küfür ediyorsanız ölmeye göze almışsınız demektir.. Adam araçtan hertürlü alet ve ekipmanla inebilir.. Canınız bu videodaki kadar ucuzsa sonradan tamam abi kaçmıyorum burdayım demeye gerek yok.

    Bukadar video çeken belirli bir hayran kitlesine sahip bir motosiklet sürücüsüne yakışmayacak ve kötü örnek olacak bir davranış olmuş.
    Alıntı gerivites adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    +bunu neden yayınlıyor. kaç para kazanıyor yani değer mi. ben utanırım böyle birşey başıma gelse
    Neden yayınladığını belli. İzlenme artışı için. Youtube türkiye fake izlenmeler ve fake takipçilerle dolup taşmış durumda. Hele bide yüklediğiniz videoya trafikte polisi dövdüm bana ateş etti içinden geçtim gibi bir başlık koyarsanız vay halinize bir günde ülkemiz gençleri onu baş tacı yapar. Adamöı sevmeseniz bile motosiklete hiç binmeseniz bile video şans eseri açıldıktan sonra o başa koyulan küfürler sayesinde videoyu sonuna kadar izliyorsunuz. Yani süper ötesi bir reklam çalışması. Arkadaşı çalışmasından ötürü takdir ediyorum fakat çoluğa çocuğa izlenip youtube kasmaktansa. Kendine geleceğine yatırım yapması daha doğru olacaktır.
    bursalıali bunu beğendi.

  6. #46
    BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Ekim 2009
    Şehir
    İzmir
    -Seni gebertirim, canımı sıkma.
    5 dakika sonra
    -tamam hocam sakin ol, sakin ol... Ah kolum kırıldı galiba :mrgreen :

    Bıçak taşıma tavsiyesi veren arkadaşlar var; bi insanı öldürebilmeyi göze alıyorsanız taşıyın elbette. Yoksa korkutma, ucundan değdirme amaçlı taşımalar size zarar verir.
    Karşı taraf sizi silahını kullanacak ve can alacak birisi olarak değerlendirir. Tehdit oluşturursunuz. Onun da silahı varsa ve sizde cesaret yoksa olan size olur.
    Silah taşıyorsanız(ateşli, kesici, delici) ortaya çıkardığınızda kullanın ya da hiç göstermeyin
    Metos ve bursalıali bunu beğendiler.
    Az silindir, çok iş

  7. #47
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Aralık 2015
    Şehir
    istanbul büyükçekmece
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    iki tarafta suçlu, motosiklet ile o şekilde araba geçilmemeli, araba o şekilde manevra yapmamalı, kazadan sonra tahrik edici sözler kullanılmamalı.

    ikisi de suçlu, öncelikle araba ve motosiklet kullanmasını beceremeyen iki kişi gördüm ve sonra bunların diyalog kurmayı da beceremediğini gördüm

    her türlü suçlu kaynıyor ortalık, forum topyekün suçlu. tek yumrukla adam bayıltanı mı ararsın yok efendim geri vites yakışmış diyeni mi ararsın hepsi var işte!

    arkadaşlar şiddet iyi bir şey değil. şiddet son çare yani artık kaçarınız yoksa kullanın.

    edit: "ah kolum kırıldı galiba" iyiydi baya güldüm :D

  8. #48

    Üyelik
    08 Kasım 2016
    Kendisi kaşınmış , yaşlı adama ölüm tehditi savurursan kendisini korumak için bıçak alır tabi , sende bebelak gibi ağlarsın böyle , dövüş bilmiyorsun birşey bilmiyorsun dayılanırsan sonuc bu

  9. #49
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F 2008
    Allah'ın gücüne gitmesin ama bıçaklı aga, Yüzüklerin efendisindeki Orc.lar gibi Uruk-Hai.ler gibi..
    kalidor, RoofRoof ve wing41 bunu beğendiler.

  10. #50

    Üyelik
    13 Mayıs 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Mondial mash -Hero dash- Hero Thriller- Cbr 250
    Ulan hem adamın canına kast ediyorsun yetmiyo birde bıçak çekerek tekrarlıyorsun, ne cahilliktir bu ya Allah akıl fikir versin
    kalidor bunu beğendi.

  11. #51

    Üyelik
    10 Aralık 2006
    Benim bunca zamanda otomobil sürücüleriyle yaşadıklarımdan anladığım en önemli şey şu:
    Çoğu sürücü yaptığı hatanın hata olduğunun bile farkında değil. Baksana adam çocuğu öldürecektim diyeceğine arabasına bakıyor. (Motorcu da gece algının yarı kapalı olduğu zamanda yanlış sürüş yapıyor o ayrı)
    En yakın örneği geçenlerde yaşadım. TEM'de yeni nesil gişelerden(gişe olmayan yerlerden biri hani tepeden okuyanlardan) geçiyorum en sağ şeritteyim. Benim sağımda da emniyet şeridi olabilecek kadar bir kısım var ve gişeleri geçtikten kısa bir süre sonra daralıp bitiyor. Gece vaktiydi, gişeden geçtim sağ aynama baktım jetta idi sanırım, o emniyet şeridinden yardırarak geliyor. Ben de sağ şeridin sağındayım, baktım az sonra şerit bitince üstüme çıkacak, sola doğru geçtim şerit içinde ve aynen az önce kaçtığım yerden önüme hızla çıktı. Ben de bir kaç kez selektör yaptım. Hepsi bu. Az sonra bu sola geçmiş farkında bile değilim ben sağdan devam ediyorum. Arkamda birisi habire selektör yapıyor .ıçımda geliyor. Ulan dedim bu az önceki mal mı acaba? Emniyet şeridine girecek kadar sağa geçtim sürüyorum ama geçsin diye. Bu mal yanıma geldi açtı camı bağırıyor, "Naabıyon sen naabıyoon?" . Dedim "Kardeşim asıl sen napıyon? Ezecek miydin beni?" ama bu arada sürmeye devam ediyoruz. Bunun sağındaki koltukta da arkadaşı var, bu el kol yapıyor yola bile bakmadan sürerek. Arkadaşı yatıştırdı gazladı gitti.
    Bakın olay bu kadar, adama sadece tepeme çıkacaktı diye arkadan selektör yaptım hepsi bu.
    O gün dedim ki, bu insanlar ne yaptıklarının ya farkında değil ya da kafalar o kadar uçmuş ki, yaptıklarının hata olduğunun, insan öldürebileceklerinin ayırdında değiller. O yüzden artık hiç bulaşmıyorum. Selektör bile yapma gereği duymuyorum çoğu kez artık. çünkü adam niye yapıyor diyecek, yaptığının farkında değil ki.
    Yukarıda arkadaş yabancı motosiklet fenomeninin yaşadığını paylaşmış, harika bir sahne. Otobüs şöförü müthiş adammış, motosiklet süren de yaya da.
    İşte bu medeniyeti yakalamamız için çook yolumuz var daha. Biz çok başka bir boyuttayız henüz, insan olma yolunda ilerlemeye çalışan evrimini tamamlayamamış primatlara bağlamış vaziyetteyiz pek çoğumuz. Üstelik eğitimlimiz de bu durumda çoğunlukla.
    Bu olayda o haklı bu haksız, bu tırsak diye yorum yapmayacağım. gerek yok.
    Ama şöyle vururum, böyle indiririm demek dile kolay, bu memlekette tinerci çocuk SAS komandosunu bıçakladı öldürdü arkadaşlar. Korkaklık bazen hayat kurtarabilir, gereksiz cesaret de aptallıktır. Üstünde bıçak taşıyan, motorunda balta taşıyan arkadaşlar, beni 1 haftada 3 kez polis çevirdi, bunların birinde üstümü arasaydı ve bıçak bulsaydı ne olurdu izah edebilecek var mı? Ya da bir şekilde motorumda balta bulsalardı???

    Otomobil sürücüleri, hatta çoğu zaman diğer motor sürücüleri bile tehlike yaratabiliyor, benim en sert tepkim uzun zamandır, "bravo böyle devam et" demek oluyor, ya da elimle bu kadar da olmaz ki tarzı bir hareket yapıp sürmeye devam ediyorum hepsi bu. yaş 50'ye doğru gidiyor belki onun da etkisi vardır, evde beni bekleyen çocuğum var. Kavga etmek hele hele elinde bıçaklı ve size ana avrat küfreden biri ile kavga etmek o kadar kolay iş değildir, en az onun kadar delirmiş olmak lazım.
    Sakin kalın, sakin sürün, geç gidin, tek parça gidin.
    Kimseye ispatlayacağımız bir şey yok, insan gibi sürmek varken niye bir anda adrenalin gazıyla libidomuzun esiri olalım. Ölmeye ya da öldürmeye mi sürüyoruz, yoksa hayatta kalıp daha fazla motor sürmek için mi?
    Ekrem_06, wing41 ve bursalıali bunu beğendiler.

  12. #52
    emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ekim 2012
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    XJ6
    Yontma taş devrinden kalma hayvan oğlu hayvanın biri. Motorcu yanlış yapmış. Hayvan arabadan emanet almaya giderken yere serip perişan edecekti. Anahtarınıda alıp gidecekti. Emaneti alınca gladyatör oldu şerefsiz.

  13. #53
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F 2008
    Minibüs, taksi, doblo, fiorino, servis aracı, şirket arabası, kamyon, tır, babasının parasıyla hava atan yeni yetme piç, göte yapışık tayt kot giyip yaka bağır açık gezen "kardişimci" sakallı genç, bayan sürücü, Instagram fenomeni olmaya kasan 50 takipçili amatör driftçi..Trafikte tehlike yaratan sıfatları sabaha kadar arttırabilirim, motor üzerindeki tek avantajımız aradan sıyrılıp hızlıca kaçabilmemiz, bir de korumalı ekipmanımız..Eğer mükemmmel bir öngörümüz yoksa, kazayı olmadan farkedip uzaklaşmak gibi bir tecrübe ve eğitimimiz yoksa gaz açıp uzayacak bir motorumuz yoksa, çoğumuz sigara içiyoruzdur 1 dk.nın üzerinde süren bir kavgaya yetecek kondüsyon ve nefesimiz yoksa, dövüş sanatları konusunda ileri düzey bir eğitim ve müsabaka tecrübemiz yoksa (ileri düzey de bazen hikaye çünkü Ankara'da dayak yiyen Japon Karate hocası geliyor aklıma)çok da fazla dayılanmamak gerekiyor. Sen küfredersin adam bıçak çıkarır, sen bıçak çekersin adam levye sallar. Bu işin sonu yok. Polis ve adliyeye de güvenmeyin, ben polisin bir bok sorunu çözeceğine inanmıyorum, adliye desen 5 senede sorun lehine çözülüyorsa şanslısın. Ya haklı da olsan "he he hocam" deyip uzayacaksın, ya küfretmeyip kibar olup bir orta yol bulacaksın, ya da kendine güveniyorsan mont içinden çekici çıkarıp tek vuruşta adamı patates edip uzayacaksın. en iyisi başa bela almayıp ortamdan uzaklaşmak ama illa ki kavga kaçınılmazsa çekinmeyin ilk vuran çoğunlukla kazanır ve de millet olarak hem kondüsyonumuz yok hem de kavga etmeyi bilmiyoruz, anca "nooluyo? ne varrrr?" diye birbirimizi iteriz. Kavga ne görmek isteyen Youtube'daki Rus kavgalarına baksın.
    bursalıali bunu beğendi.

  14. #54
    bassturbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Eylül 2009
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Xj6 Diversion F
    Alıntı kalidor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla zaten iriyarı biriyim ama halledemeyeceğim bir durum olur ve bıçaklı saldırı tehditi altında kalırım diye sele altında bir kısa balta ve mont cebimde muşta taşıyorum. Kavgayla sorunlar tabiki çözülmüyor ama bazı insanlar size başka seçenek bırakmıyor. Geçen sene itin biri elinde telefonla sol şeritten sağ şeride doğru otomobilini üzerime sürüp, sokağa bodoslama girdi ve beni az daha eziyordu; tabi o anın şokuyla kornaya asılıp bağırınca elinde sopayla otomobilinden indi. Bende sakince motoru yana çektim ve seleden baltayı çıkardım. Tabi ne oldu? herif aynen arabanın içine girdi yoluna devam etti. Bunu tabiki tavsiye etmiyorum ama benim gibi elinde baltalı normal bir adama değil de bir psikopata çatsaydı heralde o sopayı bir yerine monte ederlerdi. Öyle herkese zıplamamak lazım adamın aklını alırlar.
    Baltalı normal adam sen çok yaşa!
    kalidor ve bursalıali bunu beğendiler.
    Aprilia RS 250 GP Nº1

  15. #55
    RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Kasım 2008
    Şehir
    Çekmeköy
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    delikanlı gibi kavga da edilemez bu memlekette.

  16. #56
    jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Temmuz 2015
    Motosikleti
    Yohhh
    Bu adamda katana vardı normalde, hayret çıkarmamış. Çıkarıp da ortadan ikiye bölseydi...
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

  17. #57

    Üyelik
    10 Aralık 2006
    Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu adamda katana vardı normalde, hayret çıkarmamış. Çıkarıp da ortadan ikiye bölseydi...
    O katanayı bir gün denemişti sanırım, kamyonettekiler direkt alttan alıp özür dileyip uzamışlardı sırtında görünce, de ya o katanayı sırtta polis görse nolacak? Film çekiyom youteb fenomeniyim de abi diye yırtabilecek mi?. (Öte yandan, o anda sırtında olsa herifçi böyle dayılanabilir miydi sence? )
    Ama bu arkadaş kaşınıyor, başı bir gün feci derde girecek. Bu olayda karşısındaki sümüklü gibi tırsak bir herif yerine ciddi dövüşmeye bıçaklamaya niyetli biri olsaydı bu çocuğu orada karpuz gibi yarardı. Yoksa bakma karşısındaki de tırsak esasen, çocuğun korktuğunu anlayıp bıçağı da alınca dayılanıyo.
    tanımadığın adama sana küfür etmemişken, ortam henüz gerilmemişken şokla ya da panikle küfür edersen o küfürden sonra da adamın araca belli ki bir şey almaya üstelik bunu söyleyerek gittiğini görünce o anda cevabi bir eylem yapamazsan sonun bu duruma düşmektir.
    O yüzden yukarıda yazdım en güzeli bulaşmamak, daha da güzeli bu çocuk gibi motor sürmemek, eğitimli ve defansif sürüş yapan biri bu duruma kolay kolay düşmez zaten.

    Bir de bu kamerada mıdır olay bilmiyorum, kamerayı takan belaya bulaşıyor sanki. (Ya da bir kısmı harbiden bela mı arıyor?) Bunları görünce bazen aklımdan geçse de, kamera almaktan vazgeçiyorum.

  18. #58
    pintus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Temmuz 2017
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Honda CB125R 2018 > MT-25 ABS
    Abovv.Ana avrat sülale bırakmamış adam,hocam sakin ol diyebilmiş üstelik combo yaparak.Helal olsun.Sakinlik mi desem R mi desem bilemedim.Ama o küfürleri kaldırabilmiş helal olsun.

  19. #59
    Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Eylül 2013
    Şehir
    Kusadasi
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Suzuki Vanvan
    Motosiklet sürücülerini sevmiyorum. Hatta burda bir kaçınızı da sevmiyorum. Sırf motosiklet kullanıyorsunuz diye, motosikletliyi haklı görmeye çalışmanız o kadar acı ki. hitler sendromu var bence sizde; o almanları üstün ırk olarak görürdü. siz de motorcuları üstün görüyorsunuz.

    çift silindir kardeş,

    bir kaza yaşanmış. adam arabadan inmiş. senin ayakta olduğunu ve yürüdüğünü de görmüş. kafayı çevirip arabasına bakmış. bakması neden kötü olsun ki? bakamaz mı? bilmek isteyemez mi? ve belki hemen ondan sonra dönüp "kardeşim var mı bir şeyin" diyecekti.

    sen "bak bak arabaya amk" diyorsun. böyle bir giriş olmaz. sanane ulan nereye bakıyorsa sanane. seni o mu ilgilendirir? adam sana vicdan mı yapacak? "o bilader nasılsın, öpeyim. kusura bakma" mı diyecek? çekeceksiniz kenara, tutanak tutacaksınız bu kadar. sen bunları göze almıyorsan o trafiğe motorla çıkma.

    herkes kibar mı? bak sen bile kibar değilsin. kibarlık bekliyorsun ama adam sana daha hiç bir şey dememişken sen küfür ettin. de get. motorcuları tırnağım kadar sevmiyorum. sizler yüzünden, sizin gibi kekolar yüzünden, düzgün olan motorculara da kötü gözle bakılıyor. egoistler sizi. adam da bıçak çekmiş... çeker tabi lan. çekmesi doğru mu, değil. fakat çeker. o adam hayatında hep "küfür edilince kavga et" bunu görmüş. sen hoşuna gitmeyen bir şey de küfür et, o bıçak çekince sorun oluyor ama öyle mi... korkak herif seni.

    şu videodaki olayı yaşasam açar açar ağlarım lan. nasıl bi herifim ben diye. binlerce takipçin olman hiç bir şey ifade etmiyor. kekosun. sevgiler kardeşim, abonelikten de çıkıyorum.
    dyavol-77, sey_47, Fr.Sante ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  20. #60
    AzÇok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ocak 2018
    Şehir
    İstanbul-İzmir
    Albert Einstein "Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır." demiş. İnsan hata yapabilir. Normaldir. Fakat hata tekrarlanıyorsa sorun var demektir. Defalarca aynı yanlışı yaparak doğru sonuca varacağını zannetmek hayra işaret değildir.
    Cloud ve fatih.met bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)