Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Motorcuya "ARABA MISIN SEN" dedi. Tekme Tokat Daldı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    ..YaNKee.. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Şubat 2017
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    CBR 650F
    Alıntı Erdost adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Orada Cruiser veya Gs1200 gibi cüsseli bir motor olsa bence aynı hareketi yapmazdı.Buradan tüme varım yapabiliriz.Bazı acı gerçekler var ne yazık ki..
    burası Türkiye hocam motorun cüssesine göre hareket etmeyi bırak arabayı bile takmıyolar.. Ankara demetevlerden gelirken 2 araç yol kavgası yaptı 20 saniye konuştular, önümdeki aracın şöförü kapısı değilde yan kapısı açıldı, sallamayla indi direk solundaki arabaya saldırıya geçti eleman.. diğer araba sallamayı görünce gazladı, ama eleman diğer ışıklarda yakalamak için koşa koşa gitti peşinden.. şans işte diğer ışıklarda yeşil yanıyordu kaçtı gitti. kırmızı yansa yada yolda araba olsa kan çıkacaktı.. yani cüsseli motoruda takmazlar bence..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    16 Ağustos 2014
    1- Orası şehir içi ve dolayısıyla 50km/s hız limiti var ( bu kavşak , yaya yolu , yaya trafiğine göre değişkenlik gösterebilir.)
    2- cok şeritli yol da olsa fark etmez , EN SAĞ şeritte giden araç arkasindakine yol vermek ZORUNDA değildir. (Sol şeridi babasının malı gibi kullanan , arkasindakilere yol vermeyen, ayna kullanmayan okuzlere buradan slm olsun )
    3- ondeki aracı takip mesafesini koruyarak izlersin , karşıdan araç gelmiyorsa sinyal verip SOLLAMA yaparsın.
    4- kavgaya gelirsek. 2bin TL lik kaskimla öküzün biri ile kavgaya girip , darbe onleyicilerin çalışmasına sebep olup çöpe gitmesini istemem.
    5- o arkadaki öküzun aracindan büyük bir araç yada gavga edemeyecek kadar iri cüsseli birine denk gelmediği sürece kim olursa olsun onundekini sıkıştıracak bir potansiyele sahibe benziyor.
    6- ehliyet eğitimlerini ya sıkı denetlemeliler yada yakında bu tür problemler yüzünden ölümler olmaya başlar...

    Hız kurallarına uyarsiniz; yavaş gitme , kenardan git derler
    Sıkıştırılmamak için süratli kullanırsın , hız kurallarına uymuyor derler.
    Serinde makul hızda seyir edersin ; arkadaki öküz takip mesafesini korumaz, en ufak frenlende kaza yapmana sebep olur.
    Zaman ile yarışan paketciler yüzünden tüm motorcular zan altında kalır...
    Araba gibi frene bastığında motorun düzgün duracağıni sanirlar,
    Hele bir de sinyali kullanamamalari yok mu.... Ya hiç kullanmıyorlar ya da tam dönüşe başlarken sinyale başlıyorlar...

  3. #43

    Üyelik
    03 Mayıs 2017
    Şu ülkede karşımızdaki insanın bizim kadar detaylı düşünmediğini biliyoruz. O yüzden uğraşmak istemiyorsanız yol verin gitsin zaten o kafayla kendi pisliğinde boğulur birgün, ufak bir ders niteliğinde video olmuş. Ha diyorsanız ki uğraşırım sık yumruğunu vur birkaç tane eldiven zımba etkisi yaratsın suratında ki bir daha ekipmanlı bir motosiklet sürücüsüne gider yapmadan önce bir daha düşünsün. Motosikleti süren arkadaş öyle yapmış zaten sanırım kamerayı getirirken yerde gözükenler kan. Bu şekilde ekipmansız apaçilerle onları pistte başbaşa bırakmış oluruz belki.

  4. #44

    Üyelik
    01 Temmuz 2006
    Şehir
    Uşak
    Motosikleti
    HArley Davidson Softail Heritage Deluxe
    Motorcu adamda vergisini veriyor. ve yolu kullanmakta onunda hakkı vardır. Biraz anlayış olsa sakin olsa söfor abi..olaylar bu noktaya gelmezdi. Söfor adam, sabırlı olacak.. trafikte sabır olacak... atar yapmanın kimseye bir faydası yok. hadi motorcu adamın belinde silah olsaydı, psikopata bağlayıp söförü alnında vursaydı ? noolacaktı ?? Biiiip yoluna gittin işte değer mi?... o nedenle sakin ve sabırlı olun.. le havle deyin geçin...

  5. #45

    Üyelik
    10 Temmuz 2017
    Aga en güzeli ya biber gazı yada şok aleti.Çok iyi titretiyor melet...

  6. #46
    izmir3535 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mart 2012
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Yamaha tdm900
    Bu ülkede motosiklet kullaniyorsan 90 kilo ile 95 kilo olucaksin. Ve her daim idmanli olucaksin. Kavgaya hazir olucaksin. çünkü çok yavsak var ülkede. Banada sağdan gitsene diyen oluyor. Cevabini veriyorum. 2 kisiylede kavga etmisligim var.

  7. #47

    Üyelik
    15 Temmuz 2014
    Şehir
    İstanbul
    Aslında var ya çekecen emaneti silecen adaleti. böyle magnum tapanca olacak dış dış dış.. şaka şaka uğraşmayın yol verin gitsin. Yol senin hakkındır sen de vergi veriyorsundur vs ama motor üstünde fazla gurur ömürden yer. Canına kastetmediği sürece yol ver rahvan gitsin.
    bursalıali bunu beğendi.

  8. #48
    Greenut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2009
    Şehir
    Ankara
    Alıntı izmir3535 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu ülkede motosiklet kullaniyorsan 90 kilo ile 95 kilo olucaksin. Ve her daim idmanli olucaksin. Kavgaya hazir olucaksin. çünkü çok yavsak var ülkede.
    Elini sallasan salağa it kopuğa çarptığı bir yerde 95 kilo olmak mı daha önemli yoksa kafayı çalıştırmak mı? Devir o cüsse idman devirleri değil artık, 17 yaşındaki bebenin belinde silah dolanıyor. Ne boksörler ne güreşçiler yitip gitti 5 milimlik demir parçasıyla. Çünkü halkımızın bir kesimi öyle bir çukurda ki, kaybedecek bir şeyi yok, fakirlik parasızlık geçim derdi bu düşünceyi tetikleyen baş etken. Ha diyorsan benim de kaybedecek bir şeyim yok, o zaman hızlı davranan kazansın.
    hhector77 bunu beğendi.
    ''hatırlamak üzere yola koyulmadan önce sahip olmadıkları bir anının izini sürmek..''

    W.S.Merwin

  9. #49
    mavellen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Mayıs 2016
    Umarım motorcu arkadaş araç şöförünü dövmüştür.Bende araç kullanıyorum.Şimdiyekadar hiç şu motoru sıkıştırayım düşüncesi oluşmadı.Bu nasıl kafa.1.dereceden adam öldürmeye teşebbüs.Dangalak sabret bekle vakti geldiğinde yol verecektir.Motorlu seni neden keyfiyen arkasında tutsun.

  10. #50
    polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mayıs 2006
    Şehir
    istanbul-beşiktaş
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    adamın adı soyadı belliyse facebook vs den biraz taciz edilse keşke

  11. #51
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2005
    Şehir
    Coruscant
    Motosikleti
    speederbike
    Haberde ilk vuranın motosiklet sürücüsü olduğu belirtiliyor. İlk vuran suçludur.

  12. #52

    Üyelik
    09 Temmuz 2017
    Şehir
    Bakırköy İstanbul
    Motosikleti
    HondaCRF250Ralli
    Kavgada ilk vuran kazanır ı bilirim de ilk vuran suçlu saçma geldi.. Mümkünse kavga gürültü doğru şeyler değil, fakat mert adam çok az eskisi gibi iki bilek kavgaları kalmadı artık, ateşli - kesici aletle veya uyuşturucu etkisiyle kimyasal erkek görünümlü y.vsak türedi her tarafta....eee devlette suçla beslenen bu pisliklere gereken yaptırımları uygulamayınca al sana her tarafta tatsız b.kan kavga gürültü..

  13. #53
    Grumpy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Aralık 2016
    Şehir
    İstanbul
    Trafıkte kaza olmadıkca bırebır kavgalarda dovende dayak yıyende kolay kolay polıs cagırmaz, o sebeple kavga cıkacagını sezdıgınızde adam karsıdan gelıyor veya sız adama gıdıyorsanız o ıvmeyle kaskla kafayı koyun, once karsı taraf agırlıgınızı bı hıssetsın zıra karsı taraf sıze vurmaya basladıktan sonra o kask es kaza kafanızdan cıkarsa hem haklı hem dayak yemıs bırı olursunuz. Ama suc kaskla vurmak falan, adam arabadan ındıkten sonra her sey olabılır, bıcak cıkartabılır, extrem ornekte olsa sılah cekebılır, donup arabadan sopa alabılır ornekler uzar gıder. Tacızcı, tecavuzcu, katılın bu bollukta oldugu memlekette hıc bır sekılde can guvenlıgımızden emın degılken bu gıbı rısklı durumlarda "ama suç" dıye dusunmek hıc bır zaman ıyılık getırmez.

    Ayrıca haklı olmak dayak yemekten onemlı degıldır, ne sıddetle dayak yıyecegınızı asla bılemezsınız. Hepsı tecrube sonucu tavsıyelerdır ama en buyuk tavsıyem asla kavga çıkmasına sebep olmayın. Vıdeodan ornekle adama yol verın, tartısmayın gecsın. Ha sukunetle yolu verdınız sıkıstırdı ındı, kaska susamıstır, her sey mubahtır.
    bursalıali bunu beğendi.

  14. #54
    matrax33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Haziran 2016
    Şehir
    Kütahya
    Motosikleti
    ktm 400 sxc
    Bu yeni nesil motorcularda hep kuru sıkı. Adama hem atarlandı hem dayak yedi. Bi ara arabacı kovalıyodu görüntülerde.

  15. #55

    Üyelik
    17 Nisan 2012
    Alıntı owlam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her motorcuya lazım olan şey biber gazı
    hayır ruhsatsız tabanca

  16. #56

    Üyelik
    01 Eylül 2016
    Fazlasıyla denk geliyor banada artık çok fazla alıştım bu duruma kafamı sallayıp geçiyorum özür kornası çalıyorlar genelde , 3 yıldır spor yapıyorum kollarım 43 cm kısa kollu giyiyorum malum havasıcak bana bile atar yapıyorlar mk

  17. #57
    BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Ekim 2009
    Şehir
    İzmir
    Alıntı Öz_Musti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Giderken 4 ve daha fazla tekerlilere karşı 5-0 öndeyiz. Ama inince ben 2-0 öndeyim.

    Kafama vuramaz kask var. Bot-bellik-korumalı mont-darbe emici ve darbe verici eldiven-dizlik var. Nereme vuracak?

    Ama ben ticari araç hariciyle tartışmam. Kimde ne var belli değil. Ticarilerde en fazla koltuk ve kapı arasında sopa oluyor. Bende ne var belli mi? Nefsi müdafa hariç sivil, tanımadığım arabalarla tartışmam.
    Kafasında bi kaç kiloluk kask, hareketini sınırlayan bir mont, yavaşlatan dizlikler, esnekleğinizi zorlaştıran bellikler ile bir insan kavgaya en girmemesi gereken pozisyondadır aslında. Eldivenler iyidir Kıyafetler ancak defansif anlamda olumlu etki eder.
    Az silindir, çok iş

  18. #58

    Üyelik
    15 Temmuz 2014
    Şehir
    İstanbul
    Kaskım var korumalı kıyafetlerim var bana zarar gelmez diye düşünen arkadaşlar için söyleyeyim bunların hiçbiri bıçak ya da kurşun geçirmez değil. Unutmayın kuralları olan bir müsabaka için ringe çıkmıyorsunuz ortadoğulu biriyle sokak kavgası yapıyorsunuz. Ufak bir tüyo vereyim; kavga kaçınılmazsa vizörünüzü kapatmayı unutmayın. Açık vizörden içeriye gözünün üstüne yumruk yiyen arkadaşım var benim

  19. #59

    Üyelik
    03 Ekim 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    İlk defa bir motorcuya hak veriyorum, helal olsun
    - Araba mısın sen?
    - Motorcuyum lan var mı?
    Ne yani korna çaldın diye durup yol mu verecek sana, yolunda gidiyor işte, tek şerit yol sağda araçlar parketmiş nasıl yol versin.


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)