Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

E-5 Karayolu'nda ölümüne kavga (video)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    10 Haziran 2017
    Bi kere gormedim ortak bir algiyla motorcu dostlugunu bu sitede ilginctir.
    Dediginiz gibi cogunluk, hayatinin yuzde doksanini araba kullanip, ara sira hava guzel, yerler kuruysa motor surenlerle dolu. Genelleme yapmak istemem ama cogunluk boyle. Empatiler hep araba soforleri uzerinden ilginctir. Eskiden boyle degildi cok sey degisti...
    Alıntı TlntS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tum arabacilar yorum yapmis gecmis olsun motorcuya. araba aynasinin fiyat hesabini yapanlar birde japon motorlarin grenajinin hesabini yapsin. motosiklet.net gibi araba formunda takilirsan her halde her zaman motorcu kabahatlidir!
    tenereci bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62

    Üyelik
    11 Haziran 2011
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Arora Beatrix 150
    Videoda açıkça görülüyor ki trafik oldukça akıcı, yani yoluna geçip gitmek varken ayna kırmak ne demek. Burda motosikletlinin yaptığı affedilir birşey değil. Ama taksici %100 haklıda olsa bir cana mal olacak bu hareketi yapması onu haklı duruma düşurmez. İnsan canı bu kadar ucuz olmamalı. Burada her ikiside hatalı. Cana kast ettiği için taksici kesinlikle daha hatalı.Olaya motorsikletli onun aynasını kırdı, taksici üstüne sürdü olarak bakmayın. Motorsikletlinin ahmaklığı, taksicinin acımasızlığı ve duyarsızlığı. Adam motrsikletten düşen şahsa bakmadan aldırmadan yoluna devam ediyor. İnanın kan dondurucu bir olay. Nasıl bir toplum olduk biz böyle.
    huduni bunu beğendi.

  3. #63
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    10 Haziran 2017
    Kesinlikle dogru yorum!
    Biz burada ayni seyi savunuyoruz aslinda. Gecen seferki olayda da mevzu buydu. Arabanin aynasini kirin degildi soyledigimiz. Ben olsam kirmam ancak karsilikli restlesmeler var. Birisine kufretmek yanlismidir yanlistir. Kufretti diye oldurmek dogrumudur degildir. Burada savunanlarin cogu bunu savunuyor aslinda. Adam kufretmis kafasina kursunu yemis oh olsun diyen dengesizler var. Burada cana kasit kesinlikle kabul edilemez birsey.
    Alıntı acemi06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Videoda açıkça görülüyor ki trafik oldukça akıcı, yani yoluna geçip gitmek varken ayna kırmak ne demek. Burda motosikletlinin yaptığı affedilir birşey değil. Ama taksici %100 haklıda olsa bir cana mal olacak bu hareketi yapması onu haklı duruma düşurmez. İnsan canı bu kadar ucuz olmamalı. Burada her ikiside hatalı. Cana kast ettiği için taksici kesinlikle daha hatalı.Olaya motorsikletli onun aynasını kırdı, taksici üstüne sürdü olarak bakmayın. Motorsikletlinin ahmaklığı, taksicinin acımasızlığı ve duyarsızlığı. Adam motrsikletten düşen şahsa bakmadan aldırmadan yoluna devam ediyor. İnanın kan dondurucu bir olay. Nasıl bir toplum olduk biz böyle.

  4. #64
    mehmet tufan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ekim 2010
    Şehir
    BEŞİKTAŞ / istanbul
    Motosikleti
    BURGMAN
    çok garip hissediyorum bu başlığı okurken.. gerçekten çok garip..

    bu forum üzerinde motosiklet kullanan bireylerin sıkı dostluklarına hiç rast gelmedim ben, oysa istanbulun ne tarafında olursa olsun yolda kalmış olanın da yanında duran gemide filan yan yana durunca muhabbet eden insanım ben.. hatta ışıklarda dururken 50 cc de olsa 1300cc de olsa motosikleti olan insanlar ile tanışıp muhabbet edebilen insanım. çok şaşırıyorum gerçekten.. ya burası motosiklet kullananlar sevenler ile alakalı bir site değil yada olay çok yanlış anlaşılmış.

    ULAN ADAMIN CANINA KAST EDEN TAKSİCİYİ HANGİ AKILLA SAVUNUYOSUNUZ SİZ ? sıçayım aynasına da camına da. adamın canına kast ediyor canına ! şuur tutulması mı yaşıyorsunuz anlamıyorum ya.

    allah vere salak saçma birşeye sinirlenen taksici gelir üzerinize çıkar da ozaman ama adamın aynası ama adamın bilmemnesi diye burda tatava yaparsınız umarım.
    BerkB. ve sdt bunu beğendiler.

  5. #65
    Discordian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Nisan 2006
    Şehir
    İstanbul
    Uzun süredir bu forumdayım çok güzel insanlar tanıdım burda, güzel dostluklarım oldu, bazı sevdiğimiz arkadaşlarımızı kaybettik, her kaybettiğimizde çok üzüldük, hiç bir motor kullanıcısının kaza yapmasını istemem, trafikte kötü sürücüler var motor olsun araba olsun, bazıları istediği için böyle kullanıyor, bazıları yetersiz trafiğe çıkmak için ama mevcut yapı buna müsait, biz motor kullananlar olarak sevdiklerimizi üzmemek adına dikkatli kullanmak zorundayız, kendimizi kazalardan elimizden geldiğince kollamalıyız, video da görülüyor aynasını kırdığın için seni öldürebilecek şöförler var bu ülkede, bir kaç zamandır önüme geliyor bu ayna kırma olayı onaylamadığım bir davranış,bunu yapmayın yapanada alkış tutmayın,eleştirirkende insanları linç eder şekilde değil düzgün bir şekilde kendinizi ifade etmeyi çalışın, belki karşı tarafın sizi anlama şansı vardı onuda yok etmeyin derim, yapılan yanlışlar yanlış yaparak düzeltimez
    huduni ve mete_han bunu beğendiler.

  6. #66
    vader - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Aralık 2014
    Motosikleti
    Honda NC 750D Integra
    Nedeni ne olursa olsun, son zamanlarda sıklıkla böyle videolar izler olduk.

    Bazı sürücü arkadaşlarımız ısrarla, iki tekerlek üzerinde giden, hepi topu 200 küsur kiloluk, herhangi bir sıkıntıda üzerinden direk asfalta hatta bariyerlere düşüp arkadan gelen araçlar tarafından çiğnenebileceğimiz makineler kullandığımızı unutuyorlar.

    Motosiklet kullanmak sakin bir kafayla relax olarak yapılması gereken bir iş.

    Kendi adıma trafikte ne zaman sinirlensem, "bırakıyorum gitsin" siz de bırakın......emin olun 5 dakika sonra o hanzoyu hatırlamayacaksınız bile.
    huduni ve Salurbey bunu beğendiler.
    Tecrübe, limitlerini bilmektir.

  7. #67
    acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Ekim 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Bazıları "herkes motorcuyu suçlamış" diyor. Birinci sayfaya kadar inceledim. Böyle bir şey yok. Bir anket eklenirse yorumlar daha net ortaya çıkar. Örneğin;

    A) Motosiklet sürücüsü haklı.
    B) Otomobil sürücüsü haklı.
    C) Her iki sürücü kusurlu.
    D) Her iki sürücü haklı.
    E) Hiçbiri.

    Yukarıdaki seçeneklere göre benim cevabım "C" .

  8. #68
    HayabusaJR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ekim 2016
    Şehir
    Beykoz, İstanbul
    Motosikleti
    Suzuki Burgman UH200 (HayabusaJR)
    Kim bilir aralarında ne yaşandı, yaralanan kişi umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur.

    Bugün İstinyepark' tan aracımla yola çıktım, Reşitpaşa' dan Baltalimanı' na inip oradan ikinci köprüye bağlanmak istiyorum. Reşitpaşa' nın virajlı dar yollarında rampa aşağı inerken sağ aynamda çakma xenon ampullü, hava komprosörü gibi ses çıkartan saçma sapan bir CBF150 belirdi. Üstünde yirmi yaşın altında, kot & tshirtlü iki çakal. Bir sağımda bir solumda, ama yol dar geçemiyor. Ben de yola bakarken bu kerkenezleri sıkıştırmamaya çalışıyorum ama öyle olmayacak bir sol virajda sağıma dalıyorlar ki, yolun sağındaki duvar nedeniyle geçemiyorlar. Tabi çılgına döndü çakal, arkadan aragazlar, selektörler uçuşuyor. Eşim, bir buçuk yaşındaki kızım da arabada. Yanıma dalmalarıyla ben de camı açtım "Ne işin var sağımda, üstümden mi atlayacaksın?" diye sorunca muhabbeti tahmin edersiniz. "Dayıı indir elini, bak ailen yanında..." Açıkçası niyetim uyarmak, kaska ekipmana özendirmekti. Ama profili ancak yüz yüze gelince anlayabildim. Kertenkele gibi iki çocuk, Baltalimanı' na kadar arkamdan geldiler. Bu arada 50-60 km/s hızla ilerliyorum, öyle aksiyonluk bir durum yok. Bir metre arkamdan bir km. kadar takip edip defoldular. O anda aklımdan bu haber geçiyordu işte. Çoluğum çocuğum arabada, altımda bir buçuk tonluk demir yığını, kasksız, ekipmansız iki çakal. Sakin kalmaya çalıştım ama sopayla, bıçakla yolumu kesmeye çalışsalar insan belki de o anda canavara dönüşecek... Şimdi başlığı görünce ben de paylaşayım dedim. Garip nüfuslu bir memlekette yaşıyoruz. Sağır, dilsiz gibi sürmedikçe kimseden kimseye rahat yok. Herkesi ölmekten ve katil olmaktan Allah korusun.
    twisten bunu beğendi.

  9. #69
    eray123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Haziran 2017
    Motosikleti
    KAWASAKİ ZX-6R NİNJA
    trafik oyle bı yerki insanı bambaşka birisine cevırebiliyor. sonra yaptıklarımız aklımıza gelıyo bunu ben nası yapatım diye düşünüyoruz sabırlı ecele etmeden kullanmalıyız bırak yol ver cekıp gıtsın gıderken arkasından orta parmayı hafıfce kaldır.
    Salurbey bunu beğendi.

  10. #70
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2005
    Şehir
    4.LEVENT & SERENGETI
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    trafikte başımıza her iş geliyor..böyle her ite köpeğe bulaşacaksak ayvayı yemişiz...

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------

    bende bu tarz çok tepkiler verdim çok sövdüm ama bununda bir raconu var..trafiğin bir kere duruyor olması ilazım..öncelikle bur bir suç onu bir kenara yazmak laızm..Kanundaki karşılığı AYNA KIRMA değil..ama Savcı Bey bana hareket çekti aynasını kırdım diyemezsin..

    kanunda bu suçun karşılığı MALA IZRAR...

    ve ne tesadüf ki bu suçtanda yargılandım...


    sabit olan hapis cezası paraya çevrildi..hapise girecek değilsiniz sıkıntı yok ama maddi zarar ve mahkeme masrafları sizde patlıyor..

    taksici pezevengin suç karşılığ ise daha ağır..OLASI KASTLA ADAM ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS...


    o ayvayı yer..tutuklu bir şekilde yargılanabilir veya tutuksuz yargılansa bile mahkemeden çıkacak ceza 10 yıl bile olabilir..ilgili kanuna göre suç çok ağır..şimdi bulamadım..ama yine tahrik indirimi alsa 3-4-5 yıla düşse cezası yinede hapis yatması söz konusu..öyle arabayı bir diğer aracın üzerine kasıtlı süremezsin..

    bunlar cahil insanlar anlık hareketler..ama Hakim öyle bir kanunları uyguluyor ki kitliyor ki o ani hareketi keşke yapmasaydım diye dua ediyorsun..ben 2004 yılında çocuğumu aşıya götürmüşüm sağlık ocağına işim bitmiş Sarıyerde çıkmaya çalışıyorum aracımla bir diğer arac beni kornayla taciz edince arabamdan indim..camına vurduğum yumrukla elim neredeyse içeri girdi..çocuğumu korkuttuğu için boğazınada sarıldım..hem mala ızrar hemde darp tabi ortaya karışık oldu yargılama.. basma o kornaya dedim basmaya devam etti..olayda bu..aractanda inmedi ben açtım kapısını elimden zor aldılar..o kornoya bir daha basmarken imtina eder artık..ha keşke olmasaydı..bakınız bir kavga edeceksem direkt saldırırm ve düşmanımla temasa girerim..uzaktan atar gider yapmam ki olacakları kestirmek adına...üzerine aracının içinde çullandım kişiye...hatalıyım belki ama oldu bir kere...bedelinide ödedim...

    son diyeceğim şu ki tepkini verirken doğru zamanda doğru yerde yapın..ilerde trafik durduğunda yapabilirsin takip edebilirsin çok sinirliysençççveya aileni düşünerek ilgili kişiyi Allaha havale edebilirsin...karar size kalmış..bu arada plaka kapalı olacak..o da ayrı bir suç..kimse üzerime bir taksi çıkacak diye çıkmaz yola..ama ben genelde plaka kapalı gezerim şehir içinde işim varsa..bu tarz konularda işimi hemen görmek ve roketlemek için..dleiknalıca dğeil ama o hatanın bedelini ya öderim ya ödetirim...plaka kapayarak bedel ödemekten genelde yırtarım...

  11. #71
    BerkB. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Aralık 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Thunderace YZF1000R
    Olayın öncesini bilen varmı ?

  12. #72

    Üyelik
    12 Nisan 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBR 250R
    Alıntı nat675 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biz de motosiklet kullanıyoruz.
    Tartışmanın öncesi sonrası hiçbir şeyi değiştirmez arkadaşım.
    Taksiciyle aranızda ne geçtiyse geçti. İstersen sonuna kadar dibine kadar haklı ol.
    Taksiciye haksızlığının cezası kesilecekse eğer bunu yapacak kişi sen değilsin.
    Velevki kendinde o yetkiyi gördün ve aynaya salladın yumruğu.
    O zaman bu yaptığının neticelerini de düşüneceksin.

    Senin kendinde gördüğün hakkı taksicide doğal olarak kendisinde görür.
    Aynamı kıran motorcuya bi dürtüp düşürdüm der çıkar kenara.
    Ölümle burun buruna gelen yine sen olursun.
    Kolu bacağı kırılan yine sen olursun.

    Demiyoruz ki kimse kimseye ceza kesmesin. Kimse kendi adaletini kendisi sağlamasın.
    Yukarıda dediğim gibi birilerine ceza kesmek istiyorsanız ölçüp biçip öyle iş yapın. gözünüzün kesmediği işe girmeyin.
    Taksici tamamen motosikleti devirmek amaçlı bir manevra yapmış gayet belli videodan.
    Başkası denk gelir direk aracıyla ezmeye çalışır sizi.
    Psikopat olmasına bile gerek yok bunu yapacak adamın.
    O an kafası bozuk olsa bile yapar emin olun.

    Özetle yollarda dikkatli olun arkadaşım.
    İki teker üstünde gidiyorsunuz. Yere kapanmanız ufacık bir temasa bakıyor.
    Arkadaşlar ne olur gerekli yerlere yazın atlattığınız tehlikeleri, tehditleri vb. durumları şikayet edin internetten, cumhuriyet savcılarından vb. birsürü yerden. Bimere yazın mesela, ne kadar çok kişi olursa ciddiye alınma ihtimali artar yoksa ortalık teksasa döner Son samurai gibi elimizde kılıç karşı tarafta top var öyle düşünün. Trafikte sinirli ve agresif olmak hep zarar getirir size, canınıza.
    No matter how bad your day is

    Your bike will always make you feel better.

  13. #73

    Üyelik
    20 Aralık 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Madem aynayı kırdın aç gazı devam ya da ayna öyle mi kırılır? Dersmi verelim.

    İyi yapmış gözede almış helal olsun kardeşimi,abimi, vatandaşımı.

    Bıraksalar çok radikal kararlar alıcaz..

  14. #74

    Üyelik
    28 Nisan 2017
    adam gibi araba kullanınn o zaman seat leonum var 2015 model birde motorum motoru sonradan aldım ve anladım ki arabalar ağır öküz ama motor kullanmadıkları sürecede bizim riskimzi anlayamazlar

  15. #75
    Farukxtm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2011
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    CBR 250 R
    Genellikle akıcı trafikte bu tür hareketlerden kaçının sıkışık trafikte adam yol vermiyor üstüne görmezdenmi geliyor işte ozaman vuracaksın aynaya zaten aynayı kullanan araç sürücüleri trafikte nadir bulunuyor.Geçenlerde aracın biri sinyal vermeden birden önüme çıktı zor kurtardım ilerde ışıklarda yakaladım dedim senin sinyallerde sorunmu var neden sinyal vermiyorsun ayıp degilmi bu yaptıgın dedim argo kelimeler falan oldu lafın kısası bu ilerledi biraz arayı açtım bu önde ben arkada trafikte var. benim önüme çıktıgında vermedigi sinyali kırdım kendini bi b*** zannettigi ve artistlik yaptıgı için yaptım ve yoluma devam ettim.

  16. #76
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Temmuz 2008
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    xt 600
    ayna kırmak uğursuzluk getirir.
    anafartas bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)