Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
11. sayfa BirinciBirinci ... 91011

MKSF'den Altın Elbiseli Adam'a Tepki !

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #201

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    çocukluğumuda katsam nerdeyse 30 senedir şu merede inip binmişim daha bir kez olsun şu işlere girmedim bu işler hep böyleydi eskidende böyleydi o zamanlar sadece kulakdan kulağa gezinirdi internet falan filan yoktu.. şimdi artık sosyal medya denilen bir olgu internette var bu olaylar hayli hayli olucaktır ayyukada çıkıcakdır..

    bir ara derimont yaptıran grup kuruyordu.. bir ara hells angelsın çakmasını kurmuşdu birileri... birileri bandidoslara özenmişdi.. hatta birisiyle oturup konuşuyorduk rütbe falan belirlemişler kendilerine dedim yahu kardeşim burası türkiye lahmacun yiyip kebab yiyip nargile içen insanlarız sen neyin kafasını yaşıyorsun ..
    espresso bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #202
    Salurbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2016
    Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    AEA'nında filtrelenerek izlenmesi gerektiğini düşünüyorum,doğru anlattığı bilgiler ayıklanmalı.Çok eleştirdiğim söylemleri ve videoları var, örnek suzuki gsx1000 ile test sürüşü, 12 dakikalık videoda yapmadığı kural hatası ihlali kalmadı,kendi hayatını tehlikeye attığı gibi tüm trafiğide tehlikeye soktu ( hep eğitimi ve full ekipmanı vs yi savunan ve bunu insanların kafasına sokmaya çalışan birinin yaptığı sürüş ile taban tabana zıt olması) .Videonun altında birçok yorum vardı.AEA bir nevi halk figürü olmus biri ve büyük bir topluluğa örnek teşkil ediyor,o halde sorumlu davranması gerek,olduğu gibi biri olmak demek kural ihlalleri yaparak genç insanlara kötü örnek olmamalı cunku sorumlulugu var.

    Federasyon başkanı ile olan tarşımada seviye çok düşük,kullanılan kelimeler, hitap sekli vs. iki tarafıda eleştiriyorum tavırlarından ötürü.Şunuda yazmak isterim, AEA'nın birçok videosunu izledim,kimi gerçekten faydalı bilgilerle doluydu,keza test,inceleme videolarıda öyle ama bu ona istediği gibi davranma ve konuşma hakkı vermez.Federasyon Başkanı'nı tanımıyorum fakat benim tanımamam onların yaptığı işleri bilmiyor olmam o kişiye değersizleştirmez,belkide bizim bilmediğimiz birçok önemli organizasyona imza atmıslardır.

    sonuc olarak 2 tarafıda eleştiriyorum. Fuar konusuna gelince bedava bilet verilmesine bende karşıydım,daha iyi işlerin olması için daha kaliteli hizmet ve organizasyonlar olması için fiyatlandırma politikalarının ülke gerçeklerinide göz önüne alınarak yapılmasını faydalı buluyorum.Bu yıl ki fiyatlar bence makuldu.

  3. #203

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    bir konuda federasyon başkanı olan arkadaş haklı olabilir.. motorsiklet fuarlarında her zaman forumlara gruplara klüp ve fedarasyonlara yer verilirdi ama stantların olduğu kısımda zaten verilmezdi tam aksine aralarda kolidorlarda arka tarafda verilirdi.. yani büyük stant açılan arena kısımlarda olmazlardı..

    o yüzden bir işgal yer kaplama kalabalık yapmada söz konusu olmazdı.. onlar oralarda kendi havalarında takılırdı..
    olmalarının kimseye zararı olmazdı.. bir gerçekde varsa kimse kimseyide kandırmasın yıllarcana bedava biletler havalarda uçuşdu şimdi mi sıkıntı oldu.. burda bence zaten amaç bilet satmak değil gelenlerin bir şey alması olması gerekir...

    ben her fuara gidişimde eldiven ,kask bir şeyler alırım indirimli ne varsa artık.. baızları motor alır indirimli fuar fiyatları üstünden yani para burdan kazanılmalı bence.. bilet sadece vesile..

  4. #204
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Kasım 2012
    Motosikleti
    Var
    Mksf başkanındanda anca DON ATLETLİ ADAM OLUR )

  5. #205

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    Barkın Cevap Vermiş..


  6. #206
    matrax33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Haziran 2016
    Şehir
    Kütahya
    Motosikleti
    ktm 400 sxc
    muhallebi çocuğundan semt çocuğuna diss

    motor binmek için niye bi federasyona bilmem neye gerek olsun. araba sürme helipkopter sürme federasyonu mu var :D

    Ben bu oluşumlardan nefret ediyorum, amatör kulüpler de de motorun cc'sine göre bide hiyerarşik düzen kuranlar var.

    Motorculuk özgürlüktür. bu oluşumlar bişeyleri kendilerince tekel hale getirip özgür ruha çomak somaktan başka bi işe yaramıyorlar.

    Barkın Türkiye'de motorculara en çok katkı sağlamış kişilerden birisi. Ortalıkta kimse yokken bu adam kendi çapında insanlara motor tanıtmaya çalışıyodu. İsteyen sever isteyen sevmez adam saygıyı benim gözümde hak ediyor.

  7. #207
    Yesiam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Şubat 2013
    Motosikleti
    HD sporster
    allah rahmet eylesin
    hayat2teker bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
11. sayfa BirinciBirinci ... 91011

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)