Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Kenan Sofuoğlu, Osmangazi Köprüsü'nde test sürüşü yaptı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ağustos 2013
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    ulan şaka gibi ülkeyiz dün gece patlama oldu ayrıca 2 şehidimiz var herif gelmiş tvlerde köprü açılışı reklamı vermiş eeee yol yapmış gerisi hikaye onun için beynimizde ki kötü olayları silmeye çalışıyorlar gerçekten yüzsüzlük...
    sinka251 bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    22 Mart 2016
    Motosikleti
    nc750x
    Alıntı bursagsli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ulan şaka gibi ülkeyiz dün gece patlama oldu ayrıca 2 şehidimiz var herif gelmiş tvlerde köprü açılışı reklamı vermiş eeee yol yapmış gerisi hikaye onun için beynimizde ki kötü olayları silmeye çalışıyorlar gerçekten yüzsüzlük...
    Patlama hepimizi derinden yaraladı buna hiç şüpheniz olmasın. Ama ne kadar üzülsek sıkılsak tadımız kaçsada (şahsen benim çalışma motivasyonumu ciddi anlamda etkiliyor bu olaylar) sabah olunca hepimiz işimize dönmek ve yaşamak zorundayız.

    Siz patlama oldu diye artık çalışmayacak işe yada okula gitmeyecek misiniz? TV de reklamlar diziler yayından mı kalktı? Kimse artık işe gitmiyor mu?

    Ne olsun istiyorsunuz?
    "Önemli olan acil durumda ne yapacağını bilerek sürmek değil, acil duruma hiç düşmeyecek şekilde sürebilmektir."

  3. #23
    Yolcu0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ağustos 2015
    Şehir
    Izmir - Denizli
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    Adamın biri uzaydan(ne kadar uzaysa artık bilmem kaç km) atladı. Ooooo adam süper, abi adamlar atlıyor, helal olsun vs gibi cümleler kuruldu. Adamın kişisel kariyeri, sponsorlukları vs için bu önemli bir olay. Fakat Türkiyeden biri yapmak istese yorumlarda belli zaten anlatmaya gerek yok. Kenan hocamı savunmuyorum. Yanlış anlaşılmasın. Diyorsunuz ki yarışçı mı vs klasmanını hedef alarak. Buyrun beyler siz yarışın bi kolay bir şey olsa herkes yapar. Bence yarıştan önce ve yarıştan sonra al bayrağımın o pistte dalgalanması yeter. Daha yetenekli sporcularımız yetişecektir. Adam bir iş yapıyor ve en iyi şekilde yapıp kazanıyor. Peki sizler işlerinizi en iyi şekilde yapıyor musunuz ? Bana faydasından çok zararı olacaksa, neden bir üst klasmana çıkayım ki ?

  4. #24
    biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Nisan 2014
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    yan rüzgar çok risk yaratıyor rekor denemesi esnasında allah kaza bela vermesin kenana
    BigLion bunu beğendi.
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

  5. #25

    Üyelik
    22 Mart 2016
    Motosikleti
    nc750x
    Trafiğe kapalı uygun bir yolda neysede böyle uzun ve rüzgarlı bir köprüde 400 km hız denemesi falan gerçekten çok tehlikeli. Allah korusun.

    Bana sorsa köprüde yapma derdim. Üzerinde ciddi bir baskıda olacak başarısız olmak istemeyip ciddi risk alabilir.

  6. #26
    ichiroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Ağustos 2011
    Şehir
    Zonguldak
    Motosikleti
    Honda CRF1000L Africa Twin
    Eleştirenlenleri tebrik ediyorum, çünkü düşünebildiğini algı duyularının açık olduğunu düşünüyorum, ülkemizdeki insanların heleki gençlerin ne olduğunu bilmeniz lazım, zaten akıllı başlı değiller tehlikeli işler peşindeler (tehlikeli işler derken ekipmanlı korumalı olarak eğitimini alıp içinde tehlike olan bir spor yaparsın o ayrı)bizimkilerin zaten aklı havada kenan abi kenan abi diye seni takip eden o yarım akıllı arkadaşlar senin bu hız denenmenden dolayı kendi yaptığı apaçiliklerin yanlış olmadığını düşünecekler bunu anlamak çok basit, eğer bunu anlayamıyorsanız halkın içine girmiyorsunuzdur işten eve evden işe avmye giden birisisinizdir ya da. ayrıca milli bayram kutlamaları gibi önemli milli diyorum bakın has ve has milli Türkiye için anlamı olan kutlamalar terör nedeniyle iptal ediliyor, arkadaş şimdi bu köprü neyin nesi? bizim vergilerimizle yabancı mühendislere yaptırılan bir köprü, adından başka hiçbir milliliği yok, bana kalırsa adının da milliliği yok ta neyse.siyasete girmeyeceğim zaten neyin ne olduğunu biliyorsunuz her şey ortada. Kenan bu yaptığıyla iyicene karizmasını yitirmiştir benim gözümde adam adam diyorsunuz ya iftar sofrasında fotoğraf çekti diye, herkesin dini ibadeti kendine. bugüne kadar genç motosiklet sürenler için ne yapmış ne eğitimi vermiş, nasıl örnek olmuş ben onlara bakarım.
    fazil ve axios bunu beğendiler.

  7. #27

    Üyelik
    08 Haziran 2016
    Cesareti olan sponsoru olan varsa yapsın c.f.k boşuna dememiş elin oğlu okur atomu böler bizimkiler okur milleti böler yok neymiş başka işimi yokmuş adamın işi bu allah kaza bela vermesin şimdiden hayırlı olsun
    BigLion bunu beğendi.

  8. #28

    Üyelik
    20 Temmuz 2015
    Eğitim mi dediniz? Kısa videoyu İzlemenizi tavsiye ederim.
    https://www.youtube.com/watch?v=I1h-yEiRjuI
    Köprü adının milliliği mi yok? evet katılıyorum sana, Bizanslılar için yok. Ben de öyle biliyordum. İftar sonrası foto çekti diye diyorsun da nerde çekseydi daha iyi olurdu? bir bar çıkışı mı? Diyelim ki öyle bir foto paylaştı iyi de o da şekilde de kendi hayatı niye paylaşıyor ki? Yolda yürürken mi paylaştı banane kendi özeli, herkesin kendi yürümesi kendine. (hemen aha da buldum yazacak yer diye İroniyi anlamadan yazı yazmaya çalışmayın lütfen) Kenan çoluk çocuğu yendi de şampiyon oldu diyenlere bir sorum var? acaba kenan ilk Supersport Dünya Şampiyonluğu kaç yaşında kazanmıştır?

    Sanırım bilmiyorsunuz ki hemen yeni bir sekmede Google açtınız baktınız şaka bir yana da evet bilseniz çoluk çocuğu yendi falan demezsiniz diye düşünüyorum. Kimin elinde imkan olsa yapmayacak merak ediyorum? Ki bu işten kazanç elde etmekte var. (sponsorluklar, reklam, rekor vs)
    Kusura bakmasın kimse, eleştiriyorsanız eleştiriye kapalı olmayacaksınız. Bana göre Kenan "Ego" tatmini yapmıyor. Buralarda sadece hakaret vari yazanlar(eleştirenler demiyorum-anlayana) kendi egolarının tatmini peşinde olduğunu görüyorum. Sadece ahkam kesmekten öteye gidemezler. Kenanı tebrik ediyorum, Yaptıklarını takdirle izliyorum. (beğenmediğim bir hali olursa da eleştirimi yaparım ama hakaret vari konuşmam)

    Neyse konuya dönecek olursak;
    Kenan'ı tebrik ediyorum. Ancak köprüde yan rüzgardan dolayı tehlikenin boyutu artmış olacaktır. Allah esirgesin.
    s1r ve BigLion bunu beğendiler.

  9. #29
    Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mart 2007
    Şehir
    Antalya/Kaş
    Motosikleti
    R 1200 GS Adventure
    Bi konuyuda siyasete dökmeden,konu dışına taşmadan tartışabilsek... Sorun bizde, yani millette..
    OğuzÖztürk, Jemand ve Thracian bunu beğendiler.

  10. #30
    meki 60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Ocak 2014
    Şehir
    Tokat
    Motosikleti
    pulsar 200 ns
    Bu memlekette ne yaptığın,neyi başardığın önemli değil önemli olan siyasi kimliğindir.Sen herhangi bi spor branşında dünyanın en büyük başarısını kazanıp bayrağını dalgalandırabilirsin ama benimle aynı siyasi görüşü paylaşmıyorsan ağzınla kuş tutsanda sen bir hiçsin!!!Ama ben inanıyorum ki bir gün yurdum insanı her türlü siyasi,dini ve etnik ayrılıklarına rağmen hoşgörüyü ve beraber yaşamayı öğrenecektir..
    OğuzÖztürk, oyunageldim ve BigLion bunu beğendiler.

  11. #31
    hattoi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Haziran 2016
    Şehir
    İzmir
    Daha önce de yazmıştım bu sefer aptala anlatır gibi yaziyim.

    Bu bozuk sosyolojik yapıya rağmen motosiklet gibi dışlanan bir alanda şampiyon olmuş, şu an için başka örneği olmayan tek yarışçımızın hayatını böyle saçma bir şey için riske atmasına karşıyım.

    İşi bu diyenler var. Yarış pilotunun iş tanımı da farklı herhalde. Ben Rossinin, marquezin, sykes 'ın falan hız rekoru için risk alıp birbirlerini egale ettiklerini görmedim.

    Siz şakşakçıların aksine bu konu da Kenan'ı düşünüyorum. Kazandığımızdan fazla ödediğimiz vergilerle yabancılara yaptırılan, vergilerin üstüne birde dolar endeksli ücret istenen balon köprü umurumda değil. Köprü yıkılsın Kenan'a bir şey olmasın.

    Ayrıca adamın dini kendisini ilgilendirir bunu her şekilde kullananları kınıyorum.
    LANCELOT16 bunu beğendi.

  12. #32

    Üyelik
    19 Şubat 2016
    Kenan Sofuoğlu profesyonel,tecrübeli bir yarış pilotu, kendini boş yere tehlikeye atacak değil.Rüzgarın yönüne göre hangi şartlarda tehlike arz edeceğini hesaplamış, gerisi kendisinin bileceği iş. Rekor denemek istiyorsa deneyebilir, imkan verilmiş şartlar müsaitse denesin, Başarırsa memnun oluruz.
    Osman Gazi'nin Millilğinden şüphe etmeyiniz,Millidir Anadolu'nun ruhuna kadar işlemiştir.

  13. #33
    sdt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2010
    Şehir
    Diyarbakır
    Motosikleti
    Benelli TRK502
    Bu adamı nedenin bu kadar eleştirirsiniz hayret ederim.
    Yahu her insan çalıştığı alanda bazen zirveyi yoklamaya çalışır.

  14. #34
    Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ocak 2008
    Şehir
    France
    Motosikleti
    Honda
    Rekor demek ne kadar doğru bilmiyorum ama hedeflediği hıza rahatça ulaşacağını tahmin ediyorum.
    Stok hali 380 km/h den fazla olan bir motosikletle 400 km/h hıza ulaşmak zor bir iş değil.
    Tabi çok kolay da değil.
    Kenan bu konuda tecrübeli bir sporcu değil ama hırslı ve azimli bir sporcu.
    Bu nedenle başaracaktır diye tahmin ediyorum.

  15. #35
    keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Mart 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Ohhhhh!!!

    "Köprünün yapımında çalışan birkaç yetkiliden aldığım haberdir"

    Allaha şükürler olsun ki mis milli sporcumuz rekoru kırmış, boyumuzda bir uzama oldu fark edebilidiniz mi sizlerde
    Yasin D bunu beğendi.
    ¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!

  16. #36
    Yasin D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Kasım 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    22" Bajaj NS 200
    Kenan başgan 400 km/h gördü, şimdi GPS'de o 30 40 km/h eksik çıkarcılar gelmeden haberi verip gideyim ben.
    A.Volkan bunu beğendi.

  17. #37
    biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Nisan 2014
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    şükür kazasız belasız bitti tam tahmin ettiğim gibi ibre 400 km dediği anda gazı bıraktı , gps te kaç km ye tekabül eder acaba bu hız

  18. #38

    Üyelik
    10 Ocak 2016
    Şehir
    Adana

  19. #39
    A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2014
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Rekor gerçekleşti çekemeyenler anten taksın! Kenan reis tebrikler!
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

  20. #40

    Üyelik
    16 Eylül 2014
    Motosikleti
    MT-25
    Hayırlı olsun kazasiz belasiz yaptı.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)