Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kymco macerası devam ediyor! Peşin fiyatına 9 taksit imkanı ve kask hediyesi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    Dünyanın önde gelen motosiklet üreticilerinden biri olan Kymco, motosiklet tutkunlarının güvenliği için Origine marka kask hediyesi ve anlaşmalı kredi kartlarına özel 9 aya kadar varan taksit imkanı ile maceraya devam ediyor.

    Scooter, ATV ve UTV modellerine peşin fiyatına 9 taksit imkanı sunan Kymco, aynı zamanda scooter grubunda Agility 125, Super 8 125, People One 125i ve Agility 200i modellerine özel “Origine marka Mio Yarı Açık Kask” hediyesi ile bu yaz Kymco rüzgarını estirecek.

    Global kalite anlayışını UMA güvencesiyle Türkiye yollarına taşıyan Kymco’nun, çevreye duyarlı ve çevre dostu olan, düşük emisyonlu scooter modellerinden birini alarak, bankaların anlaşmalı kredi kartlarına özel 9 aya varan taksit fırsatlarından yararlanabilir, Origine marka Mio Yarı Açık kaskınızla güvenli yolculuklara çıkabilirsiniz.

    Kymco’nun taksit fırsatlardan yararlanmak ve hediye “Origine Mio” kaskınıza sahip olmak için acele ediniz.

    Ayrıntı bilgi için tıklayın.





    hsk bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Eylül 2014
    Şehir
    İzmir-Çiğli
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    İyi niyetle düşünülmüştür kesin ama "kask hediye" diye kampanya mı olur? Bunun herkese uyan farklı bedeni var. Hele ki yarı açık kask... Satıcıların da bilinçlenmesi gerekiyor, müşterileriniz ölürse sizden ürün alacak kimse kalmaz. Gören bir yetkili olur umarım, bunun sadece benim görüşüm olmadığı kanısındayım.

  3. #3

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Kusura bakmasınlar da yanında Shoei bile hediye edilse motor alma kararıma etkisi olmaz. Onlar önce o sıkıcı modellerini bir yenilesinler sonra da fiyatlarını %15 kadar düşürsünler sonra bakarız. 2008'de Activ 125 almıştım, 7 senedir aynı modelleri satıyorlar, baydı artık.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)