Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

3 Tekerlekli Can-Am SPYDER F3 Motosiklet Fuarı'nın Gözdesi Oldu!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    Dünyada 100'den fazla ülkede, 4.200 bayi ve distribütörü, toplam 168.000 çalışanı ile uçak, tren vagonu, tekne motoru, deniz motosikleti, motosiklet, ATV, UTV ve kar motosikleti gibi eğlence araçlarının, üretimini yapan dünyaca ünlü efsane şirket BRP (Bombardier Recreational Products) 2007 yılında yollardaki en sıradışı araçlardan birini tasarladı.

    Efsane tasarım Can-Am Spyder Roadster ikisi önde, biri arkada olmak üzere Y şeklinde üç tekerlekli olarak tasarlandığı günden bu yana motor tutkunlarının rüyası oldu.

    Şimdi serinin en yeni üyesi Spyder F3 bu etkiyi daha da güçlendiriyor.

    BRP'nin Türkiye distribütörü olarak 1968 yılından bu yana faaliyet gösteren Depar Motor A.Ş., 26 Şubat 2015 Perşembe günü açılan Moto & Bike Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı'nda bir lansman ile Can-Am Spyder F3 Roadster'ı tanıtıyor.

    Üstün sürüş özellikleri, sıra dışı tasarımı, konfor ve güvenlik donanımlarıyla kullanıcıların gözdesi olan SPYDER Roadster, motosikletin açık yapısı, oturuş pozisyonu, kumandaları, performans özelliklerini barındırıyor. Bunun yanı sıra bir otomobilin dengesi ve fren performansına sahip bulunuyor. Sağladığı konfor, performans ve harika teknolojisi nedeniyle Can-Am Spyder Roadster'ı bir defa kullanan mutlaka bağımlısı oluyor.

    F3 modelinde, gücü çağrıştıran agresif hatlara sahip yeni modelin performansının da buna uygun olması için 115 beygir gücünde, 1330 cc hacminde, 3 silindirli motor kullanıldı. Kullanıcılar 6 ileri yarı otomatik veya manuel şanzıman arasında seçim yapabiliyor. Sağ ayakla kontrol edilen Brembo frenler, ağırlık merkezini yere yakınlaştıran alçak oturma pozisyonu ve elektronik denge kontrol sistemiyle antipatinaj sistemi, güvenliği artıran özellikler arasında. Cruise control, konforu artırırken, geri vites, 385 kg ağırlığındaki Can-Am Spyder F3 Roadster'ı park etmeyi kolaylaştırıyor.

    Klasik Cruising Kullanım Pozisyonu ile SPYDER şimdi daha ASİ!

    Motosikletin kullanım zevkiyle otomobilin güvenli sürüş özelliğini birleştiren, yeni nesil Can-Am Spyder F3, yeni tasarımı ve performansıyla ile şimdi daha asi. "Klasik Cruising Kullanım Pozisyonu" ile maximum konfor, rahat vücut pozisyonu sağlanırken, motorun içinde oturuyormuş hissi yaratıyor.

    Bir başka yenilik ise Kişisel Oturma Pozisyonu. 5 farklı pozisyon ile boyunuza göre ayak koyma yerleri,

    4 farklı gidon şekilleri sayesinde oturuş poziyonu değiştirilebiliyor.Spyder F3 otobanda rahat ve dengeli sürüş sunuyor vedönüşlerde ve virajlarda inanılmaz heyecan veriyor. Ayakların önde olması sayesinde G kuvveti üst bacak kaslarına dağılıyor, alçak ağırlık merkezi vırajlarda kolaylık sağlıyor ve aracı kullanırken güven veriyor.

    Yeni VSS (Vehicle Stability System) ile davranış şekli ve aracın kullanımı değişiyor!

    Aracın limitlerine ulaşıldığında araç ön frenlere baskı uyguluyor, sürücü gazı kontrol edebilir hale gelebiliyor ve süratını artırıp dönüşü rahatca tamamlayabiliyor. Hissedilir tork kısıntısı olmadan, dönüşler daha hızlı olabiliyor. Ayrıca yeni Şase Dizaynı, tubular tasarım sayesinde hem işlevsellik hemde sertlik saglayarak 40% daha sert. Zengin aksesuar kataloğunda Akrapovič egzoz seçeneğinin bile yer aldığı yeni model, zor beğenenleri bile tatmin edecek kişiselleştirme imkanı sunuyor.

    Üçüncü tekerlek ile iz BIRAKIN!

    "Arkanda 3 iz Bırak" sloganı ile yola çıkan Spyder "hayatta farklı izler bırakan", "Hız, Heyecan, Doğa, Macera, Keşif ve Konfor" diyenlerden büyük talep görüyor.

    Depar Motor A.Ş CEO'su Vidal İtkin, ikisi önde, biri arkada, "Y"şeklinde üç tekerlek olarak tasarlanan aracın, son yıllarda motor tutkunlarının yeni rüyası olarak anıldığını söyleyerek, ürünle ilgili detaylı bir sunum yaptı.

    Vidal İtkin yaptığı konuşmada; "Spyder, uçak, tren vagonu, deniz motoru gibi dev teknolojileri üreten Bombardier Recreational Products Inc. (BRP) şirketi tarafından üretiliyor. Arkasında dev bir şirket ve teknoloji var. Otomobillerde bulunan denge ve fren performansı özellikleri sayesinde güven açısından çok önemli bir noktada. Motosikletin açık yapısı, oturuş pozisyonu, performans özelliklerine sahip olurken, aynı zamanda bir otomobil konforu ve güven donanımına sahip ilk motor olma özelliğine sahip. Bu sebeple şıklık ve konfor yanında güven arayanlar tarafından tercih ediliyor. Araç ile asfalt arasındaki ilişkinin kimyasını değiştiren, devrim niteliğinde bir teknolojiye sahip. Y-tasarımıyla hem bir spor otomobil içindeki güveni hem de bir motosikleti sürme hissini yaşatıyor. Ayrıca güvenliği açısından da sadece baylar için değil bayanlar için de çok uygun." diye belirtti.

    Yeni Can-Am Spyder F3 Roadster modeli, fuara özel fiyatları ile 31.525 Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. F3 ve F3S modelleri ve siyah, gri metalik ve turuncu rengi gibi renk seçenekleri mevcut.

    Yılın her mevsimi kullanıcılarının partnerleri ile, uzun yolculuklar yapabilecekleri her türlü donanıma ve konfora sahip

    Depar Motor, 26 Şubat - 1 Mart 2015 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen Moto & Bike Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı'nda Can-Am Spyder F3 Roadster modelinin yanı sıra, orijinal aksesuarları ve diğer ürün gruplarından Can-Am ATV ve Side by Side modellerini de sergileyecek.

    Kaynak: Haberler.com







    mehmetenis ve Arda1414 bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    17 Haziran 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Ya ben bu makinanın mantığını anlamıyorum , tamam gerçekten güzel gözüküyor ama motosiklet gibi trafikte akıcılığı yok , bir araba kadar yer kaplıyor neredeyse ve bir araba kadar da yakıyor , ağır. Sürmesi zevkli olabilir hiç sürmedim ama yani bunu alacağıma araba alırım en azından 4 kişi taşırım, nasıl olsa bununla da sıkışık trafikte bekleniyor.

  3. #3
    eek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Nisan 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Tracer 9
    Biraz inceledim ve direk şunu düşündüm, bence arabanın ve motosikletin tüm olumsuz yanlarını birleştirmişler
    efendy06 ve rebel_punto bunu beğendiler.

  4. #4
    Berkay* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Haziran 2014
    Şehir
    İstanbul / Eskişehir
    Motosikleti
    Superlight / 48
    Motosiklet kadar tehlikeli araba yapmışlar bence :D
    omur.38 bunu beğendi.

  5. #5
    EneS_Turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Şubat 2012
    Şehir
    İZMİR/Tokat
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    hangi 2 teker sevdalısının rüyası şu olabilir ki ? şahsen benim değil
    efendy06 bunu beğendi.
    TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
    Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!

  6. #6
    Pekbipicadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Temmuz 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CB 600 Hornet ( Geçmiş : Piaggio X9 250 ,)
    Belli bir amaç veya ihtiyaca yönelik üretilmiyor bence, parasını koyacak yer bulamayanlar için garajda durması gereken büyük bir oyuncak , bize gelmez yani
    enescanatar ve ajwer06 bunu beğendiler.
    Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.

  7. #7
    brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Haziran 2011
    Şehir
    çanakkale
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Nasıl gittiğini görmeyen bence emin konuşmasın trafikte 4-5 tanesi ardı ardına yardırıyordu. Sürücüleri zevkten ölüyordur tahminim. Uzamaları muazzam

  8. #8

    Üyelik
    17 Haziran 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Kardeş tamam da bunun yüksek beygirli bir arabadan farkı yok ki. İlla hız istiyosan al 1000 rr ya da R1 uç git trafiğe de sıkışma. Zengin oyuncağı hakkaten yani.

  9. #9
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Temmuz 2006
    Şehir
    iZMİR
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Daha ilk gün aralardan geçecem diye yapışır kalırız bir arabaya....
    Beğenmedim....
    Zaten beğenmiyordum...
    Sinan Aksu bunu beğendi.

  10. #10
    Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Nisan 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200


    :D
    LynXMaSTeR bunu beğendi.

  11. #11
    LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ağustos 2014
    Şehir
    Balıkesir
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    full sunroof isteyenler için

  12. #12
    almpoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Eylül 2014
    Şehir
    Balıkesir
    Motosikleti
    Honda CB650F
    Öyle göründüğüne bakmayın aşırı seri ve manevra kabiliyeti yüksek bir motor şansen kendim gördüm ve beraber sürüş yaptık acayip güzel makina ama bu biraz kısa eski versiyonu daha hoş.

  13. #13

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Motosikletin "m" sinden anlamayanların gözdesi olmuştur.

  14. #14

    Üyelik
    30 Aralık 2013
    İşin garip tarafı,iki teker olunca araba alaydın diyen millet,bunu görünce vay be diyor.

  15. #15
    A.Türker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBR 125R
    Geçenlerde bunu gördüm görünüşünden lüks ve pahalı birşey olduğunu anladım ve internette biraz araştırınca gördüğüm fiyatlara inanamadım. Ne motor ne araba zevki olmayan aslında hiçbir amaca hizmet etmeyen böyle bir makine neden üretilmiş ve kim para veriyor anlamadım. Seri üretimdeki en gereksiz şeydir heralde.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)