01 Mart 2015 tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açacak olan Eurasia Moto Bike- Uluslararsı Motorsiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuari motosiklet tutkunlarını bir araya getiriyor. Bu yıl yedincisi gerçekleşecek olan fuarda Avrupa’nın 1 numaralı motosiklet üreticisi Piaggio Group’un Türkiye distribütörü Ferco Motor 5 yeni modelini tanıtacak.

Fuar öncesi değerlendirmede bulunan Ferco Motor Pazarlama Müdürü Seda Önalan Gül “Ferco Motor olarak motosiklet tutkunları ile buluşma noktamız olan etkinlikleri çok önemsiyoruz. Fuara Piaggio Group’un her segmentten en yeni modelleri ile katılıyor olmamız bunun bir göstergesi. Motosiklet tutkunlarını yeni modellerimizle bir araya getirecek olmanın heyecanı içerisindeyiz. Bünyemizde bulunan tüm markalarımızın en güncel modellerini Türkiye çapındaki 27 satış noktamızda sunuyoruz. Yeni bayiliklerle önümüzdeki süreçte büyümeye devam edeceğiz.” dedi.

Ferco Motor, bünyesinde bulundurduğu Piaggio, Vespa, Aprilia ve Moto Guzzi markalarının yeni sezon modellerini sergileyeceği fuarda ayrıca ödeme kolaylıkları ve satış sonrası hizmetlerini de duyuracak. Ferco Motor bu yıl da yoğun bir ziyaretçi sayısına ulaşmayı hedefleyen fuara özel ilk kez sergileyeceği Vespa GTS ve GTS Super, Aprilia RSV4, Aprilia Caponord 1200 Rally, Moto Guzzi V7 II modellerinin yanı sıra 25 adet ürününü de İstanbul Fuar Merkezi’nde motosiklet tutkunlarıyla buluşturacak.

Kaynak: Teknolojioku.com