10 milyara kadar chopper motor isitoyorum ne öneririsiniz?

motor konusunda daa çok yeniyim. 6 aydır bir scooter kullanıyorum ama artık kesmemeye başladı. eskiden beri harley hastasıyım o yüzden cruiser tarzı bir motor arıyorum. ama o kadar param yok bana max 9-10 milyar civarında mümkünse 0 olarak alabileceğim iyi bir model tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

bi de scooterdan büyük bir motora geçmek de zorlanır mıyım? daha evvel hiç bu kadar büyük cc'li bir motor kullanmadım.

kullanırsın bişi olmazda,9-10 milyar değilde, 12400 tl verirsen böyle bişey alırsın tavsiye ederim

06vn800bblkls1kn.jpg

ccbbdd nin dediği gibide olabilir artı olarakta ikinci el drag star yada şhadovda olabilir.güzel miktar çünkü.

Yukarıdaki motor, bana göre de bu alanda Japonların en güzeli...

internette 2. el ilanlara bakmanı tavsiye ederim. Dün nette gezinirken 2003 model bir dragstar gördüm aksesuarıda vardı fiyatıda 11250 ytl idi. O paraya mükemmel chopperlar var. Alışmak için ise bol bol pratik yapman olumlu olur kanatindeyim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Honda Shadow fiyatı 12 küsur'a düştü, ve çok iyi bir motor. Şu anda en mantıklı 0km. orta siklet cruiser.
Aynı fiyatlara Kawasaki VN800 var (yukarıda ccbbdd'nin resmini eklediği) ve o da çok iyi, ama onun fiyatının düşmesindeki asıl sebep VN900'ün çıkması. VN800'ün yakında üretimden kalkması muhtemel.
10 milyar'ın altına Kawasaki EN500 var, Hyosung'un 250'liği güzel, ama ben kişisel olarak ikisinide gerektiğinden pahalı buluyorum.

Bence ya 12 küsur ver Shadow al (VN800'de olur), yada 10'u geçmesin diyorsan 0'ı boşver, ikinci ellere bak.

Son düzenleme:
aslında gönlümde yatan honda shadow veya VN 8000 ama 12 hakkaten beni aşıyor. motordan anlamadığım için ikinci el olayına hiç girmek istemiyorum
10 milyarın altında ikinci el iyi bir shadow veya vn800'i de nerden bulurum bilmiyorum.

bi de bu kawasaki EN500 için ne diyorsunuz?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fuarda biraz daha ucuz japonlar olabilir ama bence vn800 tabiki

Daraltarak gidelim.. bir kere 0 mı alacaksın 2. elmi önce bunu seç sonra,servis ağı ve yedek parça konusundaki yaygınlığı konusundaki başarısı doğrultusunda bir marka seçimi yapalım,daha sonra ise senin bütçeyle alınabilecek motorların listesine bi göz atalım...

Süper Moderatör (BBRR)
o paraya çok temiz 2004 model aletler hatta 2005 ler bile bulunabilir araştır fiyatlarda herzaman bi pazarlık payı vardır.

ccbbdd' Alıntı:
Daraltarak gidelim.. bir kere 0 mı alacaksın 2. elmi önce bunu seç sonra,servis ağı ve yedek parça konusundaki yaygınlığı konusundaki başarısı doğrultusunda bir marka seçimi yapalım,daha sonra ise senin bütçeyle alınabilecek motorların listesine bi göz atalım...

O zaman şöle yapalım, O km olarak; bu iki motor dışında ( honda, kawazaki) bana chopper(crusier) zevkini verecek ama tabi sağlam bir marka önererek başlayabiliriz. keeway,kanuni bu tip daha alt klasman diye tabir edilen markaların da chopper modelleri tatmin edici olur mu?fiyat olarak bildiğim kadarıyla 5-6 milyar civarında olan modeller. Onun üstündeki daha iyi markaların Okm.'leri hakkaten beni aşıyor. Bir de tabi motoru aldığımda bir sürü aksesuar harcamam da olacak. Bu yüzden benim bütçeyi aslında sadece motor olarak düşünmek istemiyorum. Yani 0km alt sınıf 250cc gibi bir markayla cruiser'a geçiş yapsam bu konuda önereceğin marka ne olur baba?

İkinci el olarak da dediğim gibi VN800, Honda Shadowun 9 milyar ve altına bir modelini bulabilir miyim? yada hyosun, dragtar gibi modellerin ya da benim bilmediğim ama senin adını bana önerebileceğim modellerin ikinci ellerini kaça ve nerden bulabileceğim konusunda destek. Ve tabi burda senin dediğin gibi servis, yedek parça gibi özellikleri göz önünde bulundurmak lazım.

dostum git ikinci el bi dragstar al bu işin babası ooo benim favorim :cat:
ama illa sıfır diyosan gv-250 hyosong fiyat 6750 ytl bende fuarda bu motoru inceliycem
üstelik 28 beygir çinli değil g.kore www.globalmotor.com.tr bence bir göz at
sitede benim bildiğim iki kişide var çok az yakıyo diyolar.çinli klonuda var osmanlımotor satıyor ama 16 beygir :farao:

Birisi en güzel Japon cruiser mı dedi?:queen: Kusura bakma ledo abi, haddim olmayarak;

022nz.jpg

En 500 bence güzel motor. maddi açıdan da seni zorlamaz. güçlü ve şık bir motor.ve ilk vitesli olarak da iyi bir seçim kendimden biliyorum :) karar senin fuarda bakarsan daha güzel motorlar da bulabilirsin.shadow ilk motor için biraz fala gelir ağırlık ve büyüklük açısından. motoru nerde kullancaksın,şehir içi ağırlıklı ise honda büyük bir motor bence.

hocam ya yapma gözünü seveyim 10mılyar verıpte neden ikinci el almak gıbı bır düşüncen var o fıyata çok ıyı makıneler bulabılırsın.bu benım fıkrım genede hayırlısını dılerım

beyler derlerdi de inanmazdım motor bir tutkudur diye. hakkaten şu an chopperdan başka bir şey düşünemiyorum. Saolsun herkes de sorduğum sorulara samimi cevaplar vermiş. elimdeki bütçeyle en iyi kararı vermeye çalışacam bu benim ilk cruiser'im olacağı için 0km olsun istiyorum. EN800, shadow, hyosung biraz fazla gelir diye düşünüyorum.ama hayalim tabi ki onlar aslında onların da ötesinde her chopper sevdalısının hayali olan harley davidson.

Ama şu aşamada daha mütevazi markaların

Keeway 2006 Supershadow 250cc veya Keeway Landcruiser250 umarım bu modeller fuarda olur. Veya bu sınıftan diğer markalara bakacam artık ona göre karar verecem. Ama kawasaki, yamaha, honda, suzukinin 10 milya altı modelleri var mı bilmiyorum? Varsa onlar da olabilir. Şu iki fuara gidip yeni modellere bakıp bir karar verecem. Bir an önce chopperıma kavuşmak istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar