mondial 151rs mi yoksa ramzey 125 scooter mı alsam?

mondi 151 rs mi yoksa ramzey 125 scooter mı alsam karar veremedim sizce hangisi daha performanslı olur sizce. ben karar veremedim:silent:

mondi 151 rs al bence daha performaslı. ramzey hiç basmıyo bizzat test ettim :cherry:

ağırlıkları ve boyutları hemen hemen aynı olduğuna göre 150cc motorun hızlı olması normaldir. ama ramzeyin işçiliği biraz daha iyi bence.

aslında bana bıraksalar motor secimini vitesli istiyorum ama askerden önce olmaz diyorlar zaten bu alıncak olunanmotor kendime deyilde babama alıncak oda ya 151rs yada ramzey diyor. kahraman34 dedigin gibi asyalarda güzel ama burdaki satıcı iflas etti ve servi su anda bana çok uzak kalıyor yinede teşekkürler...

bulunduğun yerdeki servis olayı çok önemli mesela karamandaki arkadaşlar honda almış servisi yok hondanın karamanda. mondialin servisini araştır. hatta birkaç tane servisi varsa hangisi iyi karar ver ondan sonra motorunu al.
yani 151rs yi :)

ben izmir/eski foçada oturuyorum burada ramzey ve mondi servisi var ramzey servisi fena sayılamaz tabi yaptıgı sibop ayarı sayılmazsa mondi servisi biraz cırt ama onun fazla km yapmayacak olması yönünden biraz rahatım servise baska yere götüre bilirim sanınırım nede olsa ehliyeti alıyom artık.

eski foça oof beee. ben oraya küçük bodrum diyorum. oradaki kafelerin gece canlı müzikleri muhteşemdir. ayrıca motor için son derece uygun bi yer. bazı bölgelere arabayla giremiyosun ama scooterla bu sorun ortadan kalkacak.
foklara benden selam söyle :)

zaten o yüzden scooter istiyor.zaten ne kadar yer ki foçanın yüz ölcümü.

ramzey derim kullanıyorum gitmeyen diyen arkadaslara da düz yolda rahat 110 yokus asarı 125 görüyor....mondilerse DÖKÜLÜYOR gelinde bi 9000km ye görürüm ben o mondileri

bende zaten ramzey100 cup var ama büyük ihtimalle mondi alcam

Hangisini alırsan al ama çinlilerle ani frenaj ve çukurlardan olabildiğince uzak dur.......

Ramzey al bence Fiyatıda düşmüş zaten
Sarı-Siyah rengide çok güzel !

Mondial'e Gİrme Bence Ramzey Al Daha Mantikli.. Sanirim Ramzeyin Classic Tipleride Cikmis.. Ramzey Tavsiye Ederim..
Iscilik Ve Yedek Parca Daha Iyi..
Arkadasim 151 Lik Aldi.. 1 Ay Sonra Dagildi Motor..

bence 151 rs:cat: birçok artısı var devir saati disk fren vs bursa doldu bunlardan yaa

bende bugun aldım ama hayırlısı bakalım mondıal151rs balata sorununu halletmısler ramzey 2 aydır teslımat yapmıyo vazgectım herkeze hayırlı surusler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar