Mt Izmir 05 Mart Kuş Cennetini Keşfetti

kısa bir kuş cenneti gezi sonrası NEvZAT150 kardeşimizin villlasında güzel bir barbekü partisi ve hoş bir sohbet yaptık... kangallarına hasta oldum
kendisine ve ailesine bize gösterdiği misfirperverlikten dolayı çok teşekkür ediyorum...:cat:

Moderatör tarafında düzenlendi:
evet NEvZAT150 ye misafirperverliginden dolayı teşekkür ederim o gün bayagı yük olduk resimler bu kadarmı?.

motorsuz gelen APV41 yani cengis abimiz kaskını unutmamış

kuşlarla ilgilki birifing bile aldıkk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sağolsunlar arkadaşlarım güzelbi ziyaret yaptılar bende bu geziden çooook zevk aldım...

gelemeyen arkadaşlar üzülmesin, tekrarı gerçekleştirilecektir... :mrgreen:

bende olan resimleri atayım...

kuvva ve akrep, kuş gözlem odasındaki bilgilendirme panosu önündeler, bu odadan bütün bölgeyi kameera sayesinde görebildik....

daha birçok şey yaptık ama resim yok bende.. gezi iiçin teşekkür ederim :mrgreen:

ben de aranızda olmak isterdim.resimler çok güzel.bayaa eğlenmişsiniz belli!
ben de zaman yaratabilirsem ikincisinde aranızda olmak isterim.

:cat:

süpeeeeeeeeer!
ya yine kaçırmışım yani eğlenceyi.fotoğrafları bekliyodum ben de.
harikasınız

valla cengiz abi o kadar gel dedi, ew tasidik gelemedik..
super gecmise benziyor..
bir dahaki sefere ben de gelecegim insallah..
herkese selamlarimi iletiyorum...

ya siz varya bana kıllığına yapıonuz heralde ben yokkene heryere gidin ama ben varken ne hikmetse hep evedyiz hep evdeyiz:pr: :pr:

ya bizler hemen karar veririz ve hemen toplanırız sonrada böyle güzellikler ortaya cıkar cagırdıkmı gelceniz'ki sonradan pişman olmayasınız.bizler motorcuyuz 6 gün calışıp 1gün gezen eglenen insanlarız bundan sonra kacırmayın

KARAKIZ' Alıntı:
ya siz varya bana kıllığına yapıonuz heralde ben yokkene heryere gidin ama ben varken ne hikmetse hep evedyiz hep evdeyiz:pr: :pr:

:p gel temmuz ayı gellllll her gün gezecezzz :cherry:

yakarız bu gezegeni yakarız gezerizde tozarızda yerizde içerizde şu okullar bir kapansın üniversiteliler bir evine gitsin bak neler yapacağız daha ( şimdi ADİLER diyecek yine karakız ) :queen:

BBRR, hacı ne temmuzu yahu.. Nereyi geziyorsunuz ?

APV41, KARAKIZ tatile girince de onun gezebileceği yerler olur burada bizim İstanbul grubunda merak etmeyin, onun burada bekleyenleri vardır elbet :)

Not: Bu hafta sonu ifadenizi ben de alacağım bakayım. İzmir'im bekler beni geliyorum sıkı durun :)

bu İzmir grubu yerinde durmuyo kardeşim. buradan bakıp bakıp hevesleniyoz.

fotolar için teşekkür ederim..harika bir geziydi yine ama kuşlar hakkında birçok şey öğrendik.mesela filamingoların kuş cenletinde ürediğini,5000 küsur kuş türünün kuş cennetine geldiğini,5 yılan türünün barındığını...vs .
dönüşte ayrı bir cennet Newzat150 nin evlerinin bahçesinde mangal partisi yaptık.Gerçekten çok eğlendik..bahtiyara,ahmete ve dünya tatlısı ailesine sonsuz teşekkürler.sevgiler ve saygılar ..

APV41' Alıntı:
yakarız bu gezegeni yakarız gezerizde tozarızda yerizde içerizde şu okullar bir kapansın üniversiteliler bir evine gitsin bak neler yapacağız daha ( şimdi ADİLER diyecek yine karakız ) :queen:

EgeKnn' Alıntı:
:p gel temmuz ayı gellllll her gün gezecezzz :cherry:

adileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer:pr: :pr: :pr:

siz varya harbi adisiniz yaaa aslında temmuzda da istanbula gitmeyeceğimde orda bekleyenim var die gidiyorum hoş gitsemde nolcakki ben eylül başında tekrar geleceğim ozaman kıyameti koparırım valla:p

Son düzenleme:
kendi adıma söyleyeyim o gün çok eglenmiştim. süperdi...
herkese saygılar
:rendeer:

öncelikle, bahtiyarın ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunarım, bizleri harikulade ağırladıkları için.
güler yüzleri su, tatlı dilleri ekmek oldu. tüm aile büyüklerinin ellerinden saygıyla öpüyorum. :rendeer: koçum sanada çok teşekkürler davetin için.
ayrıca devamını diliyoruz:cherry:

mt izmirin şahinleri var kartalları var kaplanları var kangalları var çoban nerede :silent: ( şaka diye belirtmeye gerek varmı ) korkuyorum artık şaka yapmayada :pr:

cok guzel gecmıs ama benım motor daha yapılmadı bıraz dagınık on taraf en kısa zamanda beraber eglenmek uzere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar