valla yazmıycaktım ama aynı eziyeti sizde görmeyin diye yazıyorum.
geçen gün amca ogluna istoştaki özen motordan cb f150 almak için 17,02,2006cumartesi günü işlemleri için başvurduk,plaka özel dedik 78 tamam dedileri 5678 yaptılar,motorda bir tane dahi çizik olmıycak dedik tamam dediler,alırken olursa burdaki motorlarda parçayı degiştiririz dediler. tamam dedik işlemler hazır olunca iş arasında motoru almaya gittik ben ayrı bir araçla amca oglu birol da kendi şirketin aracıyla,motorun ruhsatını inceledikten sonra motor aşadan geldi ve benizin koyduk,çalıştırdık dışarı çıktık motor resmini felen çekerken bi baktık yan gri parça çizik digerine baktık o da çizik motoru seçerken her yerine bakmıştık yoktu ama şimdi var,adamlar dedik bunu kabul edemeyiz diye tamam dedi, resmini çekelim cumartesi gelir yenisi talep edince yensini takarız dediler,bende dedim bu motoru biz iki hafta kullanmayacagız diye(zaten babası bi duysa) adamda tamam dedi binince getirir degiştiririz diye,ya dedim yeni motor bu neden çizik olsun ki dedik sonra gittik içerdeki bizimle ilgilenen adamın yanına dedik böyle böyle o da aynını dedi bizde sinirlenince tamam dediler(önce elimzide parça yok dediler)baktık parça geliyo degiştiricekler,sonr ao parçayı tutan üstaki vida çıkmadı ve çıkarmak için murç kullandılar adam çekişle murç a bi vurdu dedim adama kırılır demeye kalmadı çart,
tabi parça çıktı ama yan granajın tutan vida yeri kırıldı,dedik buı ne olacak ondan bişey olmaz dedi,usta niye koymuşlar onu diyom,formalite icabı diyo,ya kardeş dedim ben bu motoru niye alıyom biliyonmu dedim çin malını satıp bu motoru aldımki kaileteli motorum olsun diye siz ne yaptınız dha almadan motorun sagını solunu kırdınız dedim sonra ben bunu da kabul etmiyorum dedim,bu sefer onu da degişritirmeye kalktılar motor aldılar içeri söktüler kople ön farı felen yan granajları motor iskeşlet gibi kaldı sonra taktılar eyni parçayı bu sırada ön camı da tesgahın üstüne koydular birol adama dediki usta bu cam çiziliyo dedi,adamda çizmez o naylon dedi,altında da tornavida var neyse adam motoru topladı armut gibi camdaki çizikler meydana çıktı usta bu ne dedik ne varki gözükmüyo diyo ben görüyorum diyom diger usta da tamam dedi degiştiriyorum orda sirkeciye sevki olan cbf (mavi)ile degiştirdi camı sonra çıktık dışarı saat oldu 3 beni de işten arıyorlar sonra bıraktık motoru evin yakınına.
ben özen motor kötü demiyorumama ustaları parça konusunda ciddi degiller