Genç Motosikletçi aranıza katıldı :)

Merhaba arkadaşlar , ben 15 yaşındayım ve bu 1 aydır motosikletlerle ilgileniyorum. Ama tek sorun ehliyet :salut: . Arkadaşlar bu A2 ehliyetinin yaş sınırı nedir biliyormusunuz? (Bi arkadaş bana 16 dedi acaba doğrumu?)

Hepinize şimdiden çok tşk ederim.

----------
Saygılarımla...:)

aramıza hoş geldin, malesef duyduğun duğru değil, ama motosikletle ilgilenmeye devam et, öğrenmek istediğin her konuda yaz, yanlız bırakılmazsın, izmir/karşıyakadan selamlar.
saygı ve sevgiyle kal.

Hoş bulduk arkadaşlar :) . Arkadaşlar ehliyetsiz olarak kullansam ve kaskımı takarak kullansam polisler bişi dermi? ben zaten ana yolda, çarşının oralarda kullanmıcam bizim evin buralarda turlucam o kadar . Ama nabalım 17 yi beklicez:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin..

Yaş için 17'nin bitmesini bekleyeceksin ancak bana kalırsa bekleme ve kendine bir adet cross motoru al. Arazide sür, cross pistlerine çık. Belli mi olur belki gelecekte Türkiye'nin bir cross yarışçısı olursun. :cat:

Arkadaşlar cross tip motorlar fiyat bakımından uygunmudur? bizim burası arazi zaten . Crosslar kolay kullanılabiliyormu?

çok saolun arkadaşlar(Abiler:cherry: )

bildiğim kadarıyla bu sene 89 doğumlular a2 ehliyeti alabiliyorlar.sen kaskını tak polisler çevirmez ama kaskını polisler çevirmesin diye değil hayatta kalmak için tak

Arkadaşlar Cross tip motorlar fiyat olarak ne kadar? crosslar kolay kullanılırmı?
(İlk motosikletim olacak)
Çok saolun

hoş geldin croslar kolay kullanılır fiyatlarınıda zahmet edip topic lere bakacaksın

ehliyet herşey demek değildir ama diğer anlamıda aldığın eğitimin trafikte kullanmak için resmi belgesidir

Hoş bulduk arkadaşlar.

Ben sizce hangi moto tipi ile başlamalıyım? ehliyetim olmadığı için arazide cross yapmak mantıklı geliyor ? sizin fikirleriniz nelerdir?

Süper Moderatör (BBRR)
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet belki sana arazide dağ tepe bayır çayır gezmek daha mantıklı geliyor;ama sağlığın açısından düşünürsen tek başına bunu yapman bana mantıklı gelmiyor.Uzman eğitmenler eşliğinde bunu yapman daha akıllıca.A2 sınıfı ehliyet alabilmen için 17 yaşını doldurmuş olman gerekiyor.Şayet zavallızade bendenizin başından geçenleri öğrenmek ve ders almak istersen : TIKLA
Bu arada ailemize hoşgeldin :rendeer:

hoşgeldin bence motoru almayı şimdilik düşünme derim ehliyet almayı bekle bunun için de 17 yi doldurmayı bekle çünkü motoru alınca dayanamaz heryerde kullanırsın ehliyetsiz olarak çok tehlikeli biliyorsun bu eğitiminin ,yeterliliğinin belgesidir.hem can güvenliğin hem yasal olarak bekle derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar