derin' Alıntı:Trafiğe kapalı olmayan alanlarda motor testi ve hız denemeleri. Ancak Türkiye'de olur diyorum. Umarım başkalarına örnek olmaz.
eralpt' Alıntı:Önemli: Kamera çekimleri tamamen bana aittir. Başka bir yerde izinsiz yayınlanmamasını, çekimlerin içeriğindeki kullanımla ilgili yorum yapılmamasını şiddetle rica ediyorum. Ayrıca videolar küçültülürken ses ve görüntüde bozukluk oldugunu unutmamak gerek.
Belki çok daha kuvvetli bir motorla aynı şeyler yapılsaydı ben de seninle aynı fikirde olurdum ama videoları dikkatli izlersen motorun trafikteki diğer araçlardan çok ta hızlı gitmediğini görürsün:rendeer:derin' Alıntı:Trafiğe kapalı olmayan alanlarda motor testi ve hız denemeleri. Ancak Türkiye'de olur diyorum. Umarım başkalarına örnek olmaz.
Yoo bütün dünyada bu iş böyle oluyor. Gayet normal. Tam tersi pistte yapılan bir deneme hiç amaca uygun olmazdı.derin' Alıntı:Trafiğe kapalı olmayan alanlarda motor testi ve hız denemeleri. Ancak Türkiye'de olur diyorum.
Ben de umarım ki, bu uygulama bütün motosiklet firmalarına örnek olur ve eralpt gibi profesyonel kişiler tarafından yürütülür. :cat:derin' Alıntı:Umarım başkalarına örnek olmaz.
ledo' Alıntı:Yoo bütün dünyada bu iş böyle oluyor. Gayet normal. Tam tersi pistte yapılan bir deneme hiç amaca uygun olmazdı.![]()
Ben de umarım ki, bu uygulama bütün motosiklet firmalarına örnek olur ve eralpt gibi profesyonel kişiler tarafından yürütülür. :cat:
Bu vesile ile, ben de kendi adıma, hem eralpt hem de Global motor yetkililerini bu uygulama için tebrik eder, ve de teşekkür ederim :rendeer:
Kanunların maksimum 70km/h hıza izin verdiği bir yerde 150 - 160 km/h sürat yapıp
eralp' Alıntı:Biraz sabrederseniz çok güzel video ve fotograflarla yazı yakında geliyo.. Gelenlere burada birkaç video gösterebilirim tabi.. Nete koyamayacaklarımdan
ybrracingteam' Alıntı:abi niye nete koymuyacanki
eralp' Alıntı:Onlar özel.. Nete koyucaklarım başka
kocaday' Alıntı:Valla eralp bekleyin dedi çünkü çok objektif bir yazı hazırlıyorum dedi bu yüzden bekliyormuşuz ama bazı videoları yayınlamayacağım diyerek ne kadar da objektif oldugunu gördük böylece.Kesin yüksek devirlere çıkıcak motor büyük ihtimalle rodajda olmasına ragmen bu videoları gören hyosung yetkilileride ondan hesap sorabilirler diyede bunları yayınlamayacaktır.Gördük ne kadar objektif olduğunu.
.eralp' Alıntı:kocaday, arkadaşım o söylediklerinle hiç alakası yok yayınlamayacagım dediğim şeylerin.. Ghost rider tarzı şeyleri burada test topicine koyarsak polemikler alır başını gider.. Kendi içinizde uydurup burada asılsız şeyler yazmanızın anlamı yok. Kendi özel kullanımımla ilgili bir takım videolar var. Belki biraz tehlikeli, belki anlamsız.. Bunları burada yayınlarsam nasıl polemikler olacagını düşünebiliyor musunuz da boyle soyluyorsunuz? Benim burada yayınlayacagım videolar test ile ilgili videolar. Onun dışındakileri zaten yayınlayamam şu anda elimde 800 MB den fazla video var. bunların hepsini koymamı bekleyemezsiniz herhalde. İşe yarayanları koyacagım tabiki.. Şileye gittik geldik, şile yolunun buyuk bölümü videoda var. bunu burada yayınlamamın nasıl bi anlamı olabilir ki? HAdi koyduk diyelim, bu sefer de "bak yol yapmış gelmiş, o nasıl gidiş", " yahu ne kadar yavaş gitmişsin ben olsam çoktan şileye varmıştım", " amma tehlikeli gitmişisniz canınızı sokakta mı buldunuz" vs vs vs vs.. Gibi polemikler yaşamamız hem testin kalitesini hemde topicin kalitesini düşürür. Bunun objektiflikle ne alakası var anlayamadım ya.
Kafanızdakileri klavyeye dökmeden önce biraz düşünüp ucu nereye gider diye, sonra yazmanızı rica ediyorum
Akira' Alıntı:Seat time on the test units was split between an open course on a dry lake bed with an optional slalom segment (so riders could focus on the bikes without the distraction of traffic), and a road ride on the mean streets of Los Angeles.
Yukarıdaki yazıdan da rahatlıkla anlaşılabileceği gibi kuru göl yatağı slalom testi için kullanılmış(track test), Los Angeles sokakları ise ergonomi sürüş özellikleri için kullanılmış (road test) Tabi test yapacağız diye los Angeles trafiğini durdurmayı başarmışlarsa durum farklı.
derin' Alıntı:Trafik'te hız denemesi yapıp tehlikeli araç kullanmamışlardır herhalde.
eralpt' Alıntı:İstanbulda nerede yukardaki videolar gibi limit zorlayacak trafiğe kapalı alan var acaba??
Size daha fazla açıklama yapmak için vakit harcamayacağım çünkü zaten kabul etmemek üzere kendinizi programlamışsınız. Diğer arkadaşlara bırakıyorum yorumu. İyi günler.
speedrunner' Alıntı:eralp abi motordelisindeki test videolarını ve fotograflarını görüşlerini izledim ve oıkudum ertesi günü gittim türkiyede suanda 2 tane olan hyosungdan 1 tanesini aldım siyah ve diğer motorlar nisan 10 gibi alınacak , eger siz öyle bi test yapmasaydınız ben almazdım. ve kararım ondan yana olmazdı , Teşekkürler,
speedrunner' Alıntı:Videoyu koysa ne olacak koymasa ne olacak aranızda kanunlara hanginiz uyuyor ?