- Konu Yazar
Merhaba
Evet Cumartesi günleri artık gelenekselleşen motosiklet.net grubu üyeleri ile yaptığımız yeni bir gezimiz. Ben (Makine), Fuut ve MoToR'un Adana'dan çıkıp Misis'in içinden geçtik arka yoldan Ceyhan'a girip ordan da Adana'ya tekrar dönüş yaptığımız ufak çaplı güzel bir gezi yaptık. İşte bu geziden bazı görüntüler.
Güzel bir manzarayla başlayalım.
Evet ben ve Fuut yollarda.
Evet yeni bir yerli ürünümüz doğal hava doldurmalı hava yastıklı deri ceket. İşte bendeniz. :mrgreen:
İşte Fuut ve artçısı bayan arkadaşı.
Evet bayan arkadaşımız bana bakaraktan nerde kaldı bu çocuk derkene. Aynada ben görülmekteyim. :mrgreen:
Evet tekrardan manzaralar ve yılan kale.
Evet Ceyhan'da çay molası verdiğimiz kafe ve önünde motorlar.
MoToR abimiz görülmekte.
Evet Fuut kardeşimi görmekteyiz.
Bendeniz.
Ve hava kararıyor. Güzel bir gün batımı manzarasıyla gezimize noktayı koyuyoruz.
Başka bir Motosiklet.Net'in Prensleri gezisinde görüşmek üzere.
Evet Cumartesi günleri artık gelenekselleşen motosiklet.net grubu üyeleri ile yaptığımız yeni bir gezimiz. Ben (Makine), Fuut ve MoToR'un Adana'dan çıkıp Misis'in içinden geçtik arka yoldan Ceyhan'a girip ordan da Adana'ya tekrar dönüş yaptığımız ufak çaplı güzel bir gezi yaptık. İşte bu geziden bazı görüntüler.
Güzel bir manzarayla başlayalım.
Evet ben ve Fuut yollarda.
Evet yeni bir yerli ürünümüz doğal hava doldurmalı hava yastıklı deri ceket. İşte bendeniz. :mrgreen:
İşte Fuut ve artçısı bayan arkadaşı.
Evet bayan arkadaşımız bana bakaraktan nerde kaldı bu çocuk derkene. Aynada ben görülmekteyim. :mrgreen:
Evet tekrardan manzaralar ve yılan kale.
Evet Ceyhan'da çay molası verdiğimiz kafe ve önünde motorlar.
MoToR abimiz görülmekte.
Evet Fuut kardeşimi görmekteyiz.
Bendeniz.
Ve hava kararıyor. Güzel bir gün batımı manzarasıyla gezimize noktayı koyuyoruz.
Başka bir Motosiklet.Net'in Prensleri gezisinde görüşmek üzere.