Merhaba
Güzergah: Adana'dan otobana girip Camlıyayla mevkindeki çıkıştan çıkıp dağ yollarına vurduk kendimizi. Kadıncık Baraj gölüne gelip biraz durduk etrafı izledik. Ordan tekrar motorlara atlayıp Tarsus'a kadar yol yaptık. Tarsus - Ankara çıkışında dışardan bu nasıl yer denilecek ama servisi, pirzolasını, salataları tadınca fikrinizi değiştiren küçük bir mekanda güzelce karnımızı doyurduk. Akabinde tekrar motora atladık ve Adana'ya kulübe döndük. Güzel bir gezi oldu. Allah uzun ömrü verirse daha birçok geziyi kazasız belasız yapacağız inşallah.
Tüm resimler eklenmiştir.
Kulüp önü motorlar toplanmaya başladığı zaman.
Otobana giriş yapıyoruz. Şu güzelliğe bakın vay vay.
Otobandaki Mola Benzinliğinde motorların + insanların ihtiyaçları gideriliyor.
Otobandayız.
Bir abimiz eşiyle + pinçır köpeğiyle. Şu an nköpek kafayı çantaya sokmuş durumda.
Bir başka abimiz yolda süzülürken.
Uzak dağların güzelliği efenim. İzleyiniz.
Çamlıyayla Otobandan çıkışta ödeme yapan arkadaşları beklerken. Racing'cilerle buda tekrar bir araya geldik.
Evet çocuklar motordan anlyıorlar. Bu kadar motor içinde direkt benim Tiger'la ilgileniyorlar kendilerini gözlerinden öpüyorum.

:mrgreen:
Bu resmimizde bir vadi uzaklar vb. güzel görüntüler var.
Bir başka abimiz eşiyle yola çıkmaya hazırlanıyorlar.
Evet bunlarda bizim Amerikalı motorcular. Tamer abimizin misafiri olarak gezimize katıldılar. Bağrımıza bastık.
Gene uzaklar ve dağlar ve bilimum güzel şeyler.
Burda Eski Ankara - Adana karayolundan Çamlıyayla'ya doğru giden sapağa yaklaşıyoruz ve duruluyor.
Burda Eski Ankara - Adana karayolundan Çamlıyayla'ya doğru giden yolun başlangıcı görülmekte. Ufak bir sebeple durduğumuz sırada çektim.
İşte küçük canavarın (Kıtır) resmi. Çantadan çıkınca etrafı bir kolaçan ederken çekildi.
Küçük canavarın sahibi Caner abimiz ve eşi görülmekte efenim.
Evet Kadıncık Baraj gölüne varıyoruz ve
"at in" yapıyoruz.
Kameramanımız Fuut Kelle çekim yaparken Hamit El Sabah'da kendisini çekiyor. Ufak çaplı bir eğlence yapıyorlar. Gözlerinden öpüyoruz.:mrgreen:
İşte Baraj gölü resimleri.
Çiçekler çok güzeldi fotoğrafını çekmek istedim ve durdum. Naçizane motorum Anadolu Kaplanı Tiger 250'nin de kır manzaralı fotoğrafı olsun dedik. :mrgreen:
Benim kır manzaralı resmim. Güzel ve çirkin görülmekte. :mrgreen:
Evet Motorlu Avukat (Oğuz - solda) ve Fuut (Fuat - sağda) kırın güzelliğine güzellik katmak için fotoğraf karesine dahil oldular. Kendilerine saygılar, sevgiler.
Evet bu karede görülen yer Tarsus'un kuzeyi diyebilirim bize katılmasını beklediğimiz birkaç arkadaş vardı onlar için ve yemek yenecek yeri ayarlamak için durmuştuk o zaman çektim.
Aynı yer diğer arkadaşları beklerken.
Bunlardan soldaki bir Türk abimizin Harley'i diğeri Amerikalı bir arkadaşın.
Tarsus'un biraz dışında yemeğe gittiğimiz yer malesef kapalı çıktı. Herkes iyice acıktı. Durum vahim. Aç halimizden görüntüler görülmekte.
Motorlu Avukat
"Durduğunuzda ayağınızı yere koyuyormusunuz?" diye soran arkadaşlara nispet yaparcasına bir poz vermekte. Saygılarımızı sunuyoruz + açız.
Evet sonunda mekana vardık. Yumulmaya az kaldı.:mrgreen:
Ufak ufak malzemeler gelimeye başladı.
Küçük canavar (Kıtır) taarruzda. Hadi bakalım.
Ahada ben.
"Yürüyün arkadaşlar hucüm. Hurraaaa!" Diyerekten haykırdım ve ete yumuldu herkes.:mrgreen:
Off off etlere bak.
Evet millet hep beraber coşuyor.
Evet artık yemekler yendi ve dönüş yolculuğuna çıkmadan şöyle bir motorları sırayla çekelim dedik.
Toplu olaraktan resmimiz.
Adanaya dönüyoruz.
Daha güzel gezilerde görüşmek üzere.
Görüşmek üzere.