Çukurova Motor Sporları Kulübü Tarsus - Kadıncık Baraj Gölü Gezisi

Merhaba

Yarınki güzergahımız %90 Tarsus - Kadıncık Baraj Gölü

Mevkiye Gidiş:Kadıncık Baraj gölüne Tarsus-Çamlıyayla yolu ile gidilebildiği gibi Tarsus-Pozantı otoyolunun Çamalan mevkiinden Çamlıyaylaya giden asfalt yollarla gidilebilir.Tarsus’a uzaklığı yaklaşık 75 km. civarındadır.

Toplanma saati: 5 Mart Pazar Saat 09:30

Gezi ile ilgili resimler ve bilgiler yakında burda yayınlanacaktır. :mrgreen:

Görüşmek üzere.

Eee, gezi bitmedi hala kimse gezi fotolarını atmadı. :)

Neyse sizi gezi yazılarınızdan ve fotolarınızdan tanıyorum. Bugün arkadaşlarla beraber Kadıncık gölüne ve Çamlıyayla tarafına bir gezi yaptık.(Maalesef arabayla) Saat 3 gibi Kadıncık gölünden Tarsus'a dönüyoruz. Bir Kulübenin önündeki parketmiş motosiklet grubu gözüme tanıdık geldi. Sonra eve gittiğimde foruma baktım ki yanılmamışım. :).

Gezi yazılarınızı merakla takip ediyorum. Motorumla yeterince deneyim kazandığımı hissedince sizlere katılacağım.

uleeeeem resimleri koyamıyorum image shack 1024 kb diyor bendeki resimler 1133 kb napcez şimdi öldük millete rezil olduk gerçi fazla bir katılım olmadı ama olsun yaza doğru artar inşallah yaklaşık 19 chopper 11 racing ama manyak bir gezi oldu neyse cd yi şimdi kopy ettim hasana vericem arın bakarsınız artık üzgünüm

Abi ben bu durumda A mi diim B mii diim C mi?? hı ne diiim

GEP

Gep

MoToR' Alıntı:
uleeeeem resimleri koyamıyorum image shack 1024 kb diyor bendeki resimler 1133 kb napcez şimdi öldük millete rezil olduk gerçi fazla bir katılım olmadı ama olsun yaza doğru artar inşallah yaklaşık 19 chopper 11 racing ama manyak bir gezi oldu neyse cd yi şimdi kopy ettim hasana vericem arın bakarsınız artık üzgünüm

baba resimleri paint te ac hic bi islem yapmadan tekrar paint te DOSYA»KAYDET i tikla resmin boyutu %50 dusecektir :wiinkk:
bekliyoruz resimleri.. :queen: :queen: :queen: :queen:

Merhaba

Güzergah: Adana'dan otobana girip Camlıyayla mevkindeki çıkıştan çıkıp dağ yollarına vurduk kendimizi. Kadıncık Baraj gölüne gelip biraz durduk etrafı izledik. Ordan tekrar motorlara atlayıp Tarsus'a kadar yol yaptık. Tarsus - Ankara çıkışında dışardan bu nasıl yer denilecek ama servisi, pirzolasını, salataları tadınca fikrinizi değiştiren küçük bir mekanda güzelce karnımızı doyurduk. Akabinde tekrar motora atladık ve Adana'ya kulübe döndük. Güzel bir gezi oldu. Allah uzun ömrü verirse daha birçok geziyi kazasız belasız yapacağız inşallah.

Tüm resimler eklenmiştir.

Kulüp önü motorlar toplanmaya başladığı zaman.

sa4000772zf.jpg

sa4000781mk.jpg

Otobana giriş yapıyoruz. Şu güzelliğe bakın vay vay.

sa4000792yf.jpg

Otobandaki Mola Benzinliğinde motorların + insanların ihtiyaçları gideriliyor.

sa4000816ot.jpg

Otobandayız.

sa4000876hb.jpg

Bir abimiz eşiyle + pinçır köpeğiyle. Şu an nköpek kafayı çantaya sokmuş durumda.

sa4000835zm.jpg

Bir başka abimiz yolda süzülürken.

sa4000860ib.jpg

Uzak dağların güzelliği efenim. İzleyiniz.

sa4000902dd.jpg

Çamlıyayla Otobandan çıkışta ödeme yapan arkadaşları beklerken. Racing'cilerle buda tekrar bir araya geldik.

sa4000922gc.jpg

Evet çocuklar motordan anlyıorlar. Bu kadar motor içinde direkt benim Tiger'la ilgileniyorlar kendilerini gözlerinden öpüyorum. :p :mrgreen:

sa4000940qo.jpg

Bu resmimizde bir vadi uzaklar vb. güzel görüntüler var.

sa4000959ct.jpg

Bir başka abimiz eşiyle yola çıkmaya hazırlanıyorlar.

sa4000965qa.jpg

Evet bunlarda bizim Amerikalı motorcular. Tamer abimizin misafiri olarak gezimize katıldılar. Bağrımıza bastık.

sa4000974ek.jpg

Gene uzaklar ve dağlar ve bilimum güzel şeyler.

sa4000980is.jpg

sa4001002ct.jpg

Burda Eski Ankara - Adana karayolundan Çamlıyayla'ya doğru giden sapağa yaklaşıyoruz ve duruluyor.

sa4000993jb.jpg

Burda Eski Ankara - Adana karayolundan Çamlıyayla'ya doğru giden yolun başlangıcı görülmekte. Ufak bir sebeple durduğumuz sırada çektim.

p30500030vr.jpg

İşte küçük canavarın (Kıtır) resmi. Çantadan çıkınca etrafı bir kolaçan ederken çekildi.

sa4001070mh.jpg

Küçük canavarın sahibi Caner abimiz ve eşi görülmekte efenim.

sa4001086ob.jpg

Evet Kadıncık Baraj gölüne varıyoruz ve "at in" yapıyoruz.

sa4001126kg.jpg

Kameramanımız Fuut Kelle çekim yaparken Hamit El Sabah'da kendisini çekiyor. Ufak çaplı bir eğlence yapıyorlar. Gözlerinden öpüyoruz.:mrgreen:

sa4001134fl.jpg

İşte Baraj gölü resimleri.

sa4001098df.jpg

sa4001108up.jpg

sa4001117kr.jpg

Çiçekler çok güzeldi fotoğrafını çekmek istedim ve durdum. Naçizane motorum Anadolu Kaplanı Tiger 250'nin de kır manzaralı fotoğrafı olsun dedik. :mrgreen:

p30500046yr.jpg

Benim kır manzaralı resmim. Güzel ve çirkin görülmekte. :mrgreen:

p30500059ul.jpg

Evet Motorlu Avukat (Oğuz - solda) ve Fuut (Fuat - sağda) kırın güzelliğine güzellik katmak için fotoğraf karesine dahil oldular. Kendilerine saygılar, sevgiler.

p30500063dp.jpg

Evet bu karede görülen yer Tarsus'un kuzeyi diyebilirim bize katılmasını beklediğimiz birkaç arkadaş vardı onlar için ve yemek yenecek yeri ayarlamak için durmuştuk o zaman çektim.

p30500075wr.jpg

Aynı yer diğer arkadaşları beklerken.

sa4001146va.jpg

Bunlardan soldaki bir Türk abimizin Harley'i diğeri Amerikalı bir arkadaşın.

p30500088zg.jpg

Tarsus'un biraz dışında yemeğe gittiğimiz yer malesef kapalı çıktı. Herkes iyice acıktı. Durum vahim. Aç halimizden görüntüler görülmekte.

sa4001167of.jpg

sa4001177it.jpg

Motorlu Avukat "Durduğunuzda ayağınızı yere koyuyormusunuz?" diye soran arkadaşlara nispet yaparcasına bir poz vermekte. Saygılarımızı sunuyoruz + açız.

sa4001183no.jpg

Evet sonunda mekana vardık. Yumulmaya az kaldı.:mrgreen:

sa4001192nm.jpg

Ufak ufak malzemeler gelimeye başladı.

sa4001205ce.jpg

Küçük canavar (Kıtır) taarruzda. Hadi bakalım.

sa4001212na.jpg

Ahada ben. "Yürüyün arkadaşlar hucüm. Hurraaaa!" Diyerekten haykırdım ve ete yumuldu herkes.:mrgreen:

sa4001228xj.jpg

sa4001236uc.jpg

sa4001249rb.jpg

Off off etlere bak.

sa4001251gq.jpg

sa4001265au.jpg

Evet millet hep beraber coşuyor.

sa4001277lf.jpg

Evet artık yemekler yendi ve dönüş yolculuğuna çıkmadan şöyle bir motorları sırayla çekelim dedik.

sa4001288sx.jpg

sa4001296rf.jpg

sa4001301zo.jpg

Toplu olaraktan resmimiz.

sa4001313uu.jpg

Adanaya dönüyoruz.

sa4001332rd.jpg

Daha güzel gezilerde görüşmek üzere.

Görüşmek üzere.

Son düzenleme:

GEP

Gep

haaa bu arada geziye katilamadim diye duymadim sanmayin :cherry:
cekilen videolari da istiyoruz.. :queen: :queen: :queen:
fuut sende isin icerisindeymissin kamera eL degistirmis ara sira :bounce:
neyse 444 gozLe videolari da bekliyoruz.. :queen: :queen: :queen:

bomba bir geziydi. aslında ıronbutt olma yolunda baya bi çaba sarfettik ama sonunda yemek yiyecek bir yer bulduk. aç karna mabgalcılar arasında 100 km dumanlar et kokuları motor bile bayıldı atacaktı beni üstünden. neyse sağlam geziydi pirzolaya doydum bu sefer. haftaya daha güzel bir gezi dileğiyle.

siz bunu her hafta yapıyosunuz olmuyo ama. burdan bakıp bakıp iç çekiyoz. neyse hep böyle devam edersiniz umarım.

çok güzel geziler yapıyorsunuz. biraz daha fotoğraf istiyoruz ama :)

offffffffffff of

yahu dostlar abiler kardewsler 2 haftadir elde olmadan uzak kaldim gezilerden ama bu hafta kesinlikle yaninizdayim bi aksilik olmazsa .....

makine ne güzel cekmissin kir ciceklerini vallaha brawo kardes
fuut ve oguzda askerlik resmi cektiri gibi cikmislar yaaaa:queen: :queen:

kilicbaligi yokmuydu gezide göremedim ben ....

allah fren takimlariniza zeval vermesin:queen: :queen: :queen:

Abi 19 chooper/cusier yaklaşık 6 racing ve 2 enduro motorsiklet vardı gezide ama kılıçbalığı katılamadı. Gelmeyenlerde çoğunluktaydı. Gezi bence de bayağı iyiydi yollar felan.
Asıl fotograflar MoToR'da işallah onlarıda eklersiniz.
Film çekimleri de güzel gitti kısmet olursa Nightwatcher montajını yapacak ve çoğaltımın ardından muhtemelen haftasonuna hazır olur.

MoToR bizim yılankale gezimizide ekleyinverin yaw bi zahmet

Doğanın eşsiz güzellikleri arasında yaptığımız bir gezide daha hep beraberdik. Önce Kadıncık barajının masmavi suları sonra sayısız çiçeği ve rengi bağrında barındıran vadiler . Bahar mı bizi karşıladı yoksa biz mi onu anlamak mümkün değildi . Ormanlarla kaplı , içerisinde sadece kuş seslerinin bulunduğu topraklar motorlarımızın sesleriyle irkildi . Baharın coşkusu iliklerimize kadar işledi . Katılım 30 civarı motorla istenilenin altında kaldıysa da bir sonraki haftalar artacağına inanıyoruz .

slm bende aranıza katılmaktan mutluluk ve şeref duydum. gerçekten uzun zamandır yaşadığım sayılı güzel dünlerden birisiydi. devamını dilerim. bu arada komiser mustafa ben :)

hoşgeldin mustafa. İyi oldu geldiğin. Umarım eğlenmişsindir. İlk gezimizdi ama. Neyse diğer gezilerde görüşmek üzere.

abii güzel gezi olmuş yaa ben bu geziye gelemedim :salut:
kısmetse haftaya hiç şansınız yok:p
bu arada MoToR DİGER RESİMLER NERDEEEEEE
onları bekliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar