Motor kiralama

Selamlar
Ben ankarada yim ve burda motosiklet kiralanabilecek yer var mi bilmek istiyorum.. Moped degil yalnız :) 500-650 chopper, race farketmez... Motor hasretini biraz olsun gidermek lazim arada bir :)

Ben de Ankara'dayım, ben de arıyorum ama yok :) Buluşma yapmayı düşünüyoruz bir ara gelirsin orda Ankaralıların sorunlarına çözümler üretiriz ;) Güzel projelerim var :bounce:

Seve seve gelirim ama yaya olduktan sonra pek bi anlami kalmaz gibi :cherry: projelerini takip edicem.. gorusmek uzere

bende izmit&sakaryada olsa kiralarım.

ama ben seneye insallah aldıgımda. ehliyetli üyelere kiralıcam. simdiden duyrulur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
heuheueh arkadaşlar hepiniz arıyorsunuz valla :) heuehu ne diyeyim hiç kimse ayrıntılı bi bilgi yazmamıs gerçekten heuhe :thumleft:

motor öğrenme için motor kiralama

herkes motor almadan önce kiralayıp iyice öğrenmemi tavsiye ediyo da kimse nereden kiralayacağımı bilmio kötü tarafı bende bulamadım ev halkı da aynı fikirde (yaş daha 19 olunca dinlemek zorundayız) yani kısaca bildiğiniz bir yer varmı? :king:

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]

ehliyet için okadar bekledik ama hala motor alamadım artık rüyama girmeye başladı :pr:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Kira işi çok zor, bulsanda ehliyet soracaklardır.

Merhaba, bana kalırsa kiralayıp motorsiklet kullanmayı öğrenmektense (ki bu çok zor, ehliyet olmadan kiralamazlar), motorsiklet eğitimi veren yerlere ulaşıp, iyi bir eğitim alman çok daha doğru olur(maddi olarak da, kiralamaya vereceğin ücretten biraz daha yüksek olacaktır).
Ankara da bildiğim yer var ama istersen İstanbul için de öğrenebilirim.

ehliyetsiz kiralayan yer var ne yazıkki bebek veya kuruçekmede olması lazım yakın san eger gel bak ,yamaha bws veriyolar die biliyorum

bebek veya kuruçesme demissiniz tam olarak yer biliyormusunuzz???
bende kiral1k motor ar1orumm :queen:

designer-samo' Alıntı:
ehliyetsiz kiralayan yer var ne yazıkki bebek veya kuruçekmede olması lazım yakın san eger gel bak ,yamaha bws veriyolar die biliyorum

designer samo şunu ogren de bi faydalanalım :D

peynir, Merhaba, bana kalırsa kiralayıp motorsiklet kullanmayı öğrenmektense (ki bu çok zor, ehliyet olmadan kiralamazlar), motorsiklet eğitimi veren yerlere ulaşıp, iyi bir eğitim alman çok daha doğru olur(maddi olarak da, kiralamaya vereceğin ücretten biraz daha yüksek olacaktır).
Ankara da bildiğim yer var ama istersen İstanbul için de öğrenebilirim.
Ankarada adres verebilirmisin,bide ücret tahminen nekadardır.

ferrari_gani' Alıntı:
biraz araştırdım internette 1000 dolar depozit 21 yaş falan diyolar
,

hahaha 1000 dolar a motor alırım be :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar