Yamaha 2006'da MotoGP'de kullanacağı motorları tanıttı.

0047598.jpg

Tören 27.02.2006'da Milan'da yapıldı. Törene dünya medyasıyla birlikte toplam 300 kişi katıldı. Törenin baş konukları Yamaha Motosiklet Şirketi üyeleri, Japon Sigara Şirketi üyeleri ve Takımın yarışçıları Valentino Rossi ve Colin Edwards'dı. Motor 6 güzel akrobat kızın motorların üzerindeki örtüyü kaldırmasıyla halkla buluştu. Törende Colin Edwards'ın 32. yaşı da kutlandı. Gelelim açıklamalara:

MotoGP Yamaha takım kaptanı Davide Brivio: "Bence motorun, Camel'in kendi renginden başka daha özel şeylere de ihtiyacı vardı. Biz de beyaz renk üzerine yarışçıların numaralarını koymaya karar verdik. Bu numaralar ışığın az olduğu zamanlar fosforlu yapısından ötürü parlayacak. Yarışçılar ve biz yeni tasarımdan çok hoşlandık. Umarım diğer insanlarda bizim kadar hoşlanır."

Şampiyon Valentino Rossi: "Sarı ile mavinin yanyana uyumundan çok hoşlandım. İki yıldır Yamaha ile birlikte yarışıyorum ve önümüzdeki sezonun Yamaha ile birlikte geçireceğim en iyi sezon olacağına eminim. Bana rakip olacak genç yarışçılar geliyor ve çok hırslılar. Kesinlikle müthiş bir sezon olacak! Colin'in takımda kalmasına çok sevindim. Onunla uyumumuz çok iyi ve bu da, daha da kolay yol katetmemizi sağlıyor. Bu gösteri bizim için yeni sezonun açılışına yapılan bir gösteri gibidir"

Colin Edwards: "Testlerde motoru gerçekten çok geliştirdik. Yarın yarışlar başlasa yarışabilecek durumdayız. Mühendislerin iyi olması ve Valentino'yla aramızdaki uyum motorun gelişimini kolaylaştırdı. Önümüzde yeni bir sezon var ve biz bu sezona sıfırdan başlıyacağız. Sürüşümü geliştirmek için elimden ne geliyorsa yapacağım."

0047595.jpg

0047593.jpg

2006228103611art_46_505.jpg

0047590.jpg

405622_6638.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Makİnalar Gercekten On Numara Soldakİ Ablalari Bİle GÖsÜ GÖrmÜyo İnsanin:)

Aklıma bu geldi :) Renkler çok benziyor :)

1992 Camel Benetton Ford
3th, 89 points - Michael Schumacher, Martin Brundle.

Model: B191B
Yıl: 1992
Motor: Ford HBA7 V8
b191b.jpg

03.jpg

Son düzenleme:
başka sitenin casusları siteyi izliyor topikleri kendilerinde kullanacaklar :farao:

Ben yeni dizaynı sevmedim. Bana çok fazla Biaggi'yi hatırlatıyor. Biaggi'yi de sevmem zaten:farao:

Bu senede sampiyon bence...
Ve motormu önemli yoksa sürenmi??
Valentino bunu kanıtlamak istiyo gibiydi yamaha ya geçerek..

arkadaşlar ne diyosunuz adamlar o camel i yazmak için kimilir kaç milyon almışlardır yüzlerine baksanıza hiç "nerden yazdk bu camel i" gibi bir ifade varmı??

ewt acizane CAMEL olayına ben de katılıyorum
biraz nostaljik ama bozmuş be abi

Asfalt Agladi Beee

MOTOR GÜZEL AMA CAMEL KÖTÜ ATV ZANNETMİŞLER MOTORU SANKİ YAMAHA KAYKIL KAYKIL::yanliss: ::yanliss: YAMAHA HALİNE ACIYORUM YAZIK BİZEEE:salut: :salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yamaha işte daha ne denebilir ki..görüntüler yeterli..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar