Jawa Modelleri Ve Fiyatlari 2006

Dün bisiklet turundayken kızıltoprak'ta tesadüfen Jawa distribütörlüğüne rastladık. motorlar geleli daha birkaç gün olmuş. beş tane model getirmişler ve bir model daha gelecekmiş. fiyat ve modellerini yazıyorum. ilgilenenler için adres ve tellefonlerı da yazıyorum.

Dakar 125 4.100 ytl ağırlığı 102 kg
sport 125 3.900 ytl ağırlığı 99 kg
dandy 125 3.700 ytl ağırlığı 99 kg

bu üçü arasında motor olarak bir fark yok sadece görünümleri farklı o kadar. motorlarının honda patantli çin yapımı olduğunu söylediler. diğer parçalar çekoslovakmış.

classic 9.500 ytl
style 9.900 ytl bu iki motosikletin motoru bombardier diye bir markanın motoruymuş ve bmw de kullanılıyormuş.

style modelinin selesinin sürücü bölümünün deri kaplaması gergin yapılmış. süngerle arasında baya bir boşluk var. oturmaktan zamanla yırtılabilir dikişlerden bence.

distirbütörün adı BARBAROS MOTOR m. TAYFUN AKAY
recep peker cad.
zahit bey sok.
sahil ap. no:22/2 kızıltoprak

tel: 0216 450 49 80/81
faks: 0216 450 49 82
e mail: [email protected]
web: www.jawatr.com
www.barbarosmotor.com.tr

tayfun beyle konuşurken siteden de bahsettim ve site yöneticileriyle temasa geçebilirsiniz sitede reklam vermek ve destek hattı teklif etmek için dedim. olumlu baktı fakat ne olur bilemem.

resim ekleyemedim çünkü bana verdikleri tanıtım cd sinden kopyalayamadım. ama sitelerinde resimler var.

motorlar çok hoş ve kaliteli işçiliği var. ancak bana yine de pahalı geldi fiyatları. umarım ilgilenenlere yardımcı olmuşumdur.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Classic 650 çok güzel ama bu fiyata kim alırki bunu ?:pale:

Super Moderator
Modelleri daha önce bir topicte görmüştük zaten, fiyatları merak ediyorduk...
Açıkçası bu fiyatlar çok da cazip gelmedi bana.

Fiyatı yüksek. Eğer 6500-7000 civarı fiyatı olsaydı çok iyi satardı bu alet.

siteleri onarımda heralde "under construction" sayfası çıkıyor. kızıltoprağın neresinde bu firma? yakın oturuyorum fırsat bulunca ben de gider incelerim.

evet ..fiyat fazla ,ama eğer dedikleri gibi örneğin 125 lerde sadece motor çin yapımı ve diğer parçalar çek malı ise avrupa standartlarına göre normal..
Tabi çin standartlarına göre yüksek:p
125 dakar hoş görünüyo.

crato' Alıntı:
siteleri onarımda heralde "under construction" sayfası çıkıyor. kızıltoprağın neresinde bu firma? yakın oturuyorum fırsat bulunca ben de gider incelerim.
fenerbahçe nin antrenman sahasının orada. telefon edip tam bir tarif alabilirsin.

Süper Moderatör (BBRR)
bombardier yanılmıosam kanada malıdır
bu marka ATV ler sınıflarında en iyileridir . Jet-ski, mini traktör gibi diğer segmentlerdede modelleri olan çok iyi bir markadır eğer motor bombardier se alınır bunlar...

Arkadaşlar Jawa'nın motoru Rotax markadır. Bu marka ufak uçak motorları, ATV'ler, motosikeltler için motor üreten bir firma. Bombardier'in bir ATV modelinde bu motor kullanılıyor. Neticede 650 Classic uygun fiyatlı olsa kesinlikle tercih edebileceğim kaliteli bir motosiklettir.

Görüşmek üzere.

Super Moderator
Ayrıca bu topicte fiyatlarını gördüğünüz modellerin fotoğraflarına da BURADAN bakabilirsiniz.

BBRR' Alıntı:
bombardier yanılmıosam kanada malıdır
bu marka ATV ler sınıflarında en iyileridir . Jet-ski, mini traktör gibi diğer segmentlerdede modelleri olan çok iyi bir markadır eğer motor bombardier se alınır bunlar...
evet. motor kısmında yazıyor kabartmayla; bombardier. motosikletlerin tipleri güzel de bana yine de pahalı geldi.

olcan138' Alıntı:
Ayrıca bu topicte fiyatlarını gördüğünüz modellerin fotoğraflarına da BURADAN bakabilirsiniz.

resimlerdeki modellerin çoğu distribütörde yok. sadece fiyatlarını yazdığım modeller var. birde büyük bir motor getireceklermiş. ama model adını hatırlamıyorum.

bakalım jawa Türkiye piyasasında eski günlerdeki başarıyı yakalaybilecekmi. hep birlikte görecez.

fiyatlar ne o oyle 9 milyar.cok pahalı.iki uc milyara cin varken alınmaz.en az yarı yarıya kırarlarsa turkiyenin dumanını atarlar.cindende cok satarlar.ama bu fiyatlara alınmaz.

bende ja0wayı çok severim eski modelllerini. gönül isterdi ki tekrar piyasaya damgasını vursun ama 125çç de bu fiyatlarla biraz zor gibi.keşke ybr ile yakın fiyatlarda olsaydı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar