Cevap Niteliğinde CBR 125 Videoları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BJK

bende acılıooooooo ,paylasım için sağol güzel videolar

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1. Cevap: O lastikler çok ince bu motor yatmaz diyenlere:

http://www.cbr125r.online.fr/.........zmiydi bizde böyle eleştirmezdik... ???[/B]

Bu arada bugün 130 km/h hıza çıktım Konya yolunda ve hiç zorlanmadan çıktı motor. :) Sonrasına da dötüm yemedi :queen: Bu arada 178 cm boy ve 58 kg civarındayım (sıskayım yani :p) belki ondandır.

EgeKnn' Alıntı:
Peki Soru : Honda bir aprılıa bir derbi gibi aynı klasta bir 125 lik üretemezmiydi bizde böyle eleştirmezdik... ???
Honda NSR 125 var iki zamanlı ve diğerleriyle aynı kategoride olan 125cc.

Son düzenleme:
super valla,gorunce ınandım. 140 ı gecıyo şaka maka

EgeKnn' Alıntı:
Peki Soru : Honda bir aprılıa bir derbi gibi aynı klasta bir 125 lik üretemezmiydi bizde böyle eleştirmezdik... ???

videoLar bendede buLunan videoLar payLaşım icin tşkLer. Vitessemax videosunu bi tartışmada koymuştum maaLesef gormesi gerekenLer goremeden pm'den tartışın diye siLinmişti sen bidaha koymuşsun iyi oLmuş.

Dostum soruna geLince cogu kişi cbr125 sahibi oLabiLiyor ama cok az kişi derbi yada aprilia'ya sahip oLabiLiyor. Fiyat farkı cok fazLa eger aynı kLasta uretiLseydi bu aLet gene bi çok kişi fiyat fazLaLığından oturu cbr125 kuLLanamayacaktı. Zaten parası oLana racing öncesi gibi bi başLangıç yapmak isteyen için aLan aprilia aLır , Cbr125 orta sınıfLarında aLabiLeceği kuLLanabiLeceği bi aLet o yüzden bence aynı kaLitede uretmemeLeri iyi oLmuş. Keşke boyutLar biraz daha buyuk oLsaymış.

Yeni bi motosikLet getirmişLer bi bayiiye cbr125 tipLi çin maLı gaLiba. ( Ramzeydir buyuk ihtimaLLe ) Bi ara fotosunu ceker koyarım oda güzeL bişiye benziyor dış gorunuş oLarak.

dört zamanlı 125 lik makinanın 160km sürate çıkması gerçekten mükemmel doğrusu beklemiyordum :cyclopsan helal olsun JAPAN'lara :cat: :cat:

süslü bir mobiletten beklenenden fazla şeyler yapıyor ve benim insanım cesurdur bu motora biner düşüncede raceden düştüm der ortada dolaşır ben sahsen çocuğuma bunlardan almam ömrü boyunca sakat yaşamaktansa iyi bir makineyle melek olsun :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
125 lik bi makine ile yüksek süretlere çıkmak pek mantıklı değil. benim ybr ile ben en fazla 125 yaptım titrme falan yok ama yine de insanın içi rahat etmiyo işte.

+1

Ben de 130 yaptım ama hoşnut değildim bu durumdan. Yeni sürücüyüm, yol da çok boş değildi belki bu yüzden de rahatsız olmuş olabilirim ama öyle sanıyorum ki bunlardan öte makinenin hafif gelmesiydi hoşnut olmamamın nedeni. Zaten sadece gördüm 130'u tekrar 90'a indim. Uzun süre gitmedim o süratte.

watergun ybr yle 125 yaptın ha iniş aşağımı yaptın.benimki 850 kmde gerçi ama,110 u geçemedim daha.gerçekten virajlar çok geniş açılı yani o kadar yatması normal bende ybryle sanki o kadar yatıyom gibi yapmıyım bari bundan sona...

CBR125 yatar, hemde cok guzel yatar. Ama yatirmak biraz ustalik gerekiyor. Birincilikle guc ve tork yok ve o nedenle hiz yapamiyorsun, yatirmakda en onde merkezkac gucleri onemli ve bunun icin hiz gerek.

Ikincilikle cbr125 cok hafif bir motosiklet, motor da cok hafif ve iskelenin altinda. Bu nedenle yon degistirmesini (yani sagdan sola, veya soldan saga) saglamasi cok daha zor. Motosikletin agirligini kullanamadigin icin kendi gucun ve kilonu kullanman lazim ondandan yon degistirmek cok zaman aliyor.

Bu iki nedenle cbr125 yatirmak hersey ustu ustalik gerekir, ama motosikletin kendi kilo balansina gore yata bilir.

evet arkadaslar motor gercekten yatabiliyormus pronun dediği gibi cbr 125 25 derece 600fde 24 derece yatabiliyo. Yabancı forumlarda da bunu soylemişler. Ama oyle yatırmak ustalık ve cesaret ister gibi me geliyo(makineye güvenmek lazım önce ). Cok fazla yatırmayı denemedim ama en kısa zamanda denicem.

125 cc ye göre cbr 0-100 arası güzel hızlanıyor ama bence bu motorda sağlıklı son limit 120 yani bundan sonrası tehlike 140 yapıncaya kadar kendinden geçmiş motor yatmaya gelincede viraj açısı çok geniş normal yani:bounce:

bugün bir tane mobilet gördüm üstüne yarasa falan yazıp süslemişler oda 140 yaptı.gözlerime inanamadım ama yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar