Motosiklete gonul veren dostlara merhaba

Biraz siradan olacak ama yeni uye olanlarin dedigi gibi bende siteyi uzun zamandir takip ediyorum.(1yila yakin) Ancak motosikletsiz oldugumdan kayit olsa idim kendimi ciplak kral gibi hissedecektim. Neyse ki zincirleri kirdim (dahada onemlisi esimi ikna ettim) ve motosikletime cuma gunu kavusacagim. Kapsamli arastirmamdan sonra cbf 250 de karar kildim. cok mutluyum:cherry: :cherry: :cherry: .
Bir aksilik olmadikca her aksam 2 saat kadar sitede olucam. ismim ilker yas 31 meslek (hava kuvvetlerinde) jet ucak teknisyeni. simdilik bu kadar.

selamlar.

o halde ilk mesajda benden gelsin (yani senin gibi bir yeniden:cherry: )
aramıza HOŞGELDİN

hoşgeldin kardeş bende siteye şimdi kayıt yaptım ama öyle bir yıldır takip falan etmiyorum şimdi gördüm ve hemen üye oldum

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hoşgeldin:rendeer:
ve
CBF250.silber.jpg
hayırlı olsun.
bende hazirana doğru ikinci el bi cbf 250 veya cbx twister almayı düşünüyorum.motor hakkında izlenim ve görüşlerini bekliyoruz:cat:

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Aileye hoşgeldiniz...:rendeer: Hava kuvvetlerinden birini aramızda görmek güzel.Keşke bu kadar çok beklemeseydiniz.Burada motosikleti olan ve olmayan binlerce üye var.Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız...Umarım istediğiniz motosiklete bir an önce kavuşursunuz...:cat:

Hepinize dilekleri ve dusuncelerinden dolayi tesekkur ederim

vlad1462 kopardin beni :cat: Ama bide grisi olsaydi tam olacakti.....:mrgreen:

sevgili forrap cuma kavusuyorum insallah

Motosikleti
Su Motoru
Hoşgeldin. Yeni motosikletin hayırlı uğurlu olsun ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar