Motorla her durduğunuzda ayağınızı yere koyuyor musunuz ?

selam arkadaşlarım

yurdum insanı öyle ilginçlikler yapıyor ki donup kalmamak elde degil vallahi.

geçenlerde motorum la şehir içinde geziniyorum bir kavşakta kırmızı ışık yanıyordu bende yaklaştım ve durdum.Dogal olarakta sol ayagımı yere bastım.Buara sag tarafımda bir araç durdu içinde 50 yaşlarında bir amca bana seslendi.
-yegen be
-efendim amca dedim

-sen böyle her durduğun da ayagını yere koyuyormusun.:pale: :pale: :queen:

-yooo 2 haftada bir yere koyuyorum dedim

-"ya amca sorduğun sorunun hiç mantıklı tarafı varmı"dedim

amca bir an durdu ve gülmeye başladı

-boşver be yegenim öylesine sordum işte dedi ve gitti

yaşadığım bir başka olayda şu

elimde ufak bir kırık olmuştu ve yaklaşık 1 ay motoruma binemedim
arkadaşlarla sohbet ederken yakıt olayı geldi sohbet e ve herkes birbirine soruyo "senin makina ne yakıyor falan gibilerinden
ben cevap vericem zaman şunu söyledim
-valla benim makina bu ay nerdeyse hiç yakmadı diyebilirim çok az yaktı
herkes birbirine baktı
- nasıl yani dediler
Bende
-ya elim sakat olunca sadece akü bitmesin diye bir iki defa çalıştırdım o yüzden bu ay çok az yaktı :queen: :queen:

kendinize ii bakınnnnnn

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçenlerde belediye otobüsünde mahalleden tanıdık bir amca (kendisini hiç sevmem).Yanıma gelip ,pat diye lafa girdi:
-Motor almışsın::koop::
-Evet
-Yaw naapacan motosikleti koca makina mühendisi adamsın az daha para ekleyip adam gibi bir araba alsana.Salak gibi motor sürüyorsun
Adam resmen beni sinir etmek için gelip sürünüyor. Aslında ben insanlara pek sert davranmam ama bu haketti doğrusu.
-Amcaa motosiklet arabaya benzemez ,tam tersi motor zeka işidir .Arabada olduğu gibi ağzını açıp karıyı kızı ,kuşları izlersen yeri öpersin. Yerdeki gazoz kapağı kadar taşı bile görmezsen yatarsın yere!
-yok daha neler
-(fesüpanallah)O zaman ben sana benim motoru vereyim benim gittiğim parkurdan git bakalım.o zaman görürsün salak makinası dediğin aracı sürebilecekmisin!!

Adam kıpkırmızı kesildi. Sanırım benim ezilip büzülüp. Yaw abi para yok işte naapalım ,mecburen dememi bekliyordu ki komplekslerini tatmin etsin. Aradan bir saat geçmeden koşup beni babama şikayet etmiş "Senin oğlan beni otobüste rezil etti" diye.

Yurdum insanı mı dersiniz yurdum hayvanı mı dersiniz artık.

Motosikleti
Su Motoru
Bende ışıkta bazı tipler görüyorum ayağını yere basmamak için şekilden şekile giriyor. Aslında yapmak istediği artislik fakat rezil olduğunun farkında değil. Yan yan bakıp basıyorum kaskın içinden kahkahayı :cherry: ...

malesef böyle tipler var memlekette. bende motoru aldığımda çevremdeki akıl fukarsı bazı insanlar, yahu araban var ne işin var motorla diye gerzek gerzek konuşup beni sinir kırizlerine sokmuşlardı. o insanlar bu motosiklet denen aletin ne olduğunu hiç anlamyacaklar ona üzülüyorum.

-abi bu ne marka?
**-raptor 250 abicm
-kaç basıyo
**-naaapacan
-peki kaç para
**-4250
-oha be git araba al
abi adanalıdaki tek muhabbet budur. be ne kaç basıyo. sanki kendine hava basacak.manyak bu millet takmışlar arabaya. ne var şu arabada kardeşim.
motorun krom kaplamasına yansıyan muhteşem gökyüzü ve aynada kaybolan bulutlar. daha ne istenebilir.

kendi arabaları 35 ykr yakar motor 7ykr dediğin de çok yakar derler bazıları da :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar