Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben 1500-2000ytl lik scooter almak istiyorum bana marka konusunda yardımcı olabilirmisiniz ben kawazaki düşünüyorum ama motorlar hakkında pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
hmm bildigim kadarıyla kawasakinin scooter ı yok(en azından turkıyede)olsa bıle o paraya alınıcagınıda sanmıorum..motor oner dersen kendı motorumu onerırım as 125t su ana kadar hıc sorun cıkarmadı(bıkere akusu sapıttı kendı kendıne duseldı)baslangıc ıcın ıyı bı motor..ama yınede daha tecrubelıler daha ıyı yardımcı olur sana..
Eger 2.el Scooter Düşünüyorsan Yamaha Bws 100 Ve Peugeot Speedfight2 Yi öneririm.motorla 2 Zamanli çok Güçlü Ve Vergiden Vergiden Muaflar.Tavsiye Ederim
arkadaşım yeni başlayacaksan ve sorun yaşamak istemiyorsan bence çin malı motosikletlerden uzak dur benim başıma bela olumuştu... ben sattım... hatta baya da zarar ettim... arkadaşın dediği gibi bws 100 ii motor yamaha olması da servis ve yedekparça yönünden avantaj....
TR de ve dünyada kawasakinin scooterları satılmıyor. japonyada bazı modeller çıkarmış ama malesef gelmiyor TR ye.
bu aralar en çok satılan ve özelliklerine göre giyatı uygun olan mondial 150rs olabilir 1538ytl ye.