Merhaba Scooter Almak İstiyorum Ama Delirmek Üzereyim:( Yardım Edin Hangisini Alayım?

Merhabalar Arkadaşlar;
Kendime scooter almak istiyorum. Ama markalarla ilgili hiçbir bilgim yok çevremdede bilen yok! Kafayı yemek üzereyim! Baktığım markalar honda,uğur mondial,yellowrock ve asya motor ne tavsiye edersiniz? Ben aslında honda'nın today modelini beğendim (50cc) aynı model mondial'de 150 RN adıyla var(150cc) sizce mondial iyimidir?
Özellik olarak bilmediğimden bişi diyemiorum ama şehir içi baharda kullanacağım, ama yokuş falanda çıksın istiyorum,fiyat olarakta max 3.000-3.500 ytl falan düşünüyorum.
En iyi servis yedek parça hangisi? Nolur yardımlarınızı bekliyorum!:pale:

sunstez böle ateş alıp gider gibi sorarsan kimse yazmaz :)

bu sitede gerekli bütün bilgiler var araştır bak bence :)

bence sen git bitane vitesli 125 cc motor al o fiyatları gözden çıkarmışsın madem (en kalitesili ybr :))

bu arada tanışma topiğide açsan iyi ederdin hani...

merhaba sunsetz kısa bir süre önce bende bu araştırmayı yaptım bence fiyatına göre en iyisi asya bu sitede hepsinle ilgili bilgi var marka ve model girerek arama yaptırırsan detaylara ulaşabilirsin eğer 150'lik alırsan iki kişi rahat kullanabilirsin ben uzun süre scooterları araştırdım scooter fiyatlarına yakın chooperlar var ben chooper almaya karar verdim . bu arada yazının rengi hoş olmuş

kardeş ben kanuni hussar kullanıyorum diğer scooterlara göre kat kat iyi çoğu yönden. bana göre tek dezevantajı 2 kişi bindiğinde pek rahat edemiyosun. motoru 125 cc ama canavar gibi kardeşşşşşşş:mrgreen: düz yolda 120km/h hız yapıyo. bayırda çıkarsın :D fiyatı 2.498 YTL www.kanuni.com.tr gir orda her türlü bilgiyi bulursun

ya o kadar para verdikten sonra git vitesli motor alderim bende ha illada scooter diyorsan o paraya 2000-2001 2 zamanlı 180lik runner veya skipper bulabilirsin bence bunlar scooterde kral motorlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Honda al pişman olmazsın

Bence Mondial

Eğer bana soracak olursan; yedek parça garantisi ve güven açısından mondial en önde gider ardından asya gelir tabii bu saydıgım iki marka bütçe sınırı olanlar için... Eger param var güzel bi şey olsun istiyorsan Honda Activa 125 CC 2500 ytl civarında.. Yalnız belirtmek isterim, aklında bulunsun 125 cc altında scooter alma çünkü zevk alamazsın... Bu arada bi kaç şey daha soyleyeyim sana, Çelik motorda piyasaya girdi bu sene ve işin ilginç yanı 150 cc chooper modeli sadece 2300 ytl... Mondialin 150 cc Touring modeli 1800ytl, yine mondialin 150 cc scooteri 1525 ytl eger param var diyorsan ki tavsiye ederim bu modeli; mondial zat 150 modeli süper ve fiyatı da 2990 ytl sanırım biraz aydınlatıcı olmuştur... eger daha detaylı bilgi istersen msn adresim [email protected]

arkadasım ben zealsun 150cc kullanıyorum oldukca memnunum parca sıkıntısı falan yok zaten motor garantili geliyor ben çorlu danım sanada elindeki para ile bi zealsun al derim yada herk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar