Harleyciler dikkat 2005 modelleri!!

Dyna Low Rider modeli
g_dyFXDL_s_dom_c20_s111.jpg

FLHR/FLHRI ROAD KİNG MODELİ
g_soFXST_s_dom_c02_s111.jpg

FLHR/FLHRI ROAD KİNG COSTUM MODELİ
g_toFLHRS_s_dom_c13_s111.jpg

VRSCB V-ROD
g_vrVRSCB_s_dom_c01_s111.jpg

XL 883 SPORTSTER 883 MODELİ
g_spXL883_s_dom_c01_s111.jpg

V-ROD çok hoş da neden kapalı jant yapmışlar anlamadım. Bir de virajlarda çok yatmamak lazım egzozu sürtüyor.

FLHR/FLHRI ROAD KİNG COSTUM MODELİ çok hoşuma gitti.. Heybetli hemde göze hitap ediyor..

Prometheus' Alıntı:
V-ROD çok hoş da neden kapalı jant yapmışlar anlamadım. Bir de virajlarda çok yatmamak lazım egzozu sürtüyor.

Rüzgar direncinin azaltılması ve estetik tasarım sanırım..Herhalde keyif motoru olduklarından ne kadar az titreşim ve direnç olursa o kadar iyi oluyor.. Hem daha dayanıklıdır bu kapalılar... Jant telinin bir yere takılması gibi sorun cıkarmaz..
Bu jantlar bence çok daha iyi gözüküyor.. Sende görünüşe önem veren birisisin.. Ama düşün ki ;
Bir çukura düştün .. Jant eğrildi.. Ne yapacaksın.. At çöpe.. Ama telli jant eğrilse değiştir jant telini oldu bitti.. Birde bu jantlar telli jantlar kadar kolay bulunamıyor.. Maliyet hesabı ortada işte..

Yatma konusuna gelince.. Zaten onun sürteceği kadar yatamazsın.. :p Yatarsın ama ona da yatma denırse.. Korkma yani bir sey olmaz..

Kapalı jant uzun yolda yan rüzgarların etkisini çok hisseder. Şahsen ben tercih etmem çünkü yol tutuşun zorlaşır. Ha ama uzun yol gitmeyeceğim ben diyenler için güzel alet.

v rod un fiyatı 37.000 euro....!!!

yau ne bilim 37.000 euro biraccık aklım almadı ama biraz paranın poh olması lazım gibime geliyor

bence yolda giderkene :mrgreen: v rod gazlamış gidiyorsun 10.000 euroluk racing makina ile adama dumanı ve ayarı verdikten sonra ne yapayım ben o v rod'u dermmiiiiişiiim ortamı gerermişim hepsinin yeri farklı saygılar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ÇOOKK SPORTİFLER YA ....
ŞİRİN Mİ ŞİRİN OLMUŞ..VAHŞİLİKTEN ESER YOK BUNLARDA :sunny:

V-Rod cidden çok güzel bir alet. Üstündeykende çok büyük hissettirmiyor kendini. Çok sportif aslında.

Sportster (yani en alttaki) en ucuz Harley modeli. O yüzden en alınabilitesi olanı o. Ama Harley manyağı olmayanlar için Japon'lar daha cazip tabiiki.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ee gülü seven dikenine katlanır.. :santa:

Arkadaşlar nesi ağır ve pahalı :p
Bence bu motora değer... O kadar olmasaydı da ne kadar olsa idi fiyatı peki?
Şurada 400 CC scooterlar 13,14 milyar... Ki o nerede o nerede.. Birisi efsane olmuş..

Arkadaşlar konuştumuz motorun markası HARLEY DAVİDSON pahalı olacak tabi harley bir efsanedir. Mercedes gibi...
Onlardaki motora göre ucuz bile.. ağır olmasına birşey diyemem. Ağır olması benc çok iyi he ön kaldırmayacaksanız ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar