Yaz bitti hala tesko yapıcaz.....

beyler bayanlar motorlarımıza tessat yapıjaktık? speedrunner ön ayak olucaktı bize. hani bişi göremiyoruz?? ben iki tane ufak tv kolonu aldım. diyorum ki discmana bağlasam. bide kolonları ibrelerin arasına enregre etsem. pvc den frezede bi panel gibi bişi yapsam. kolonlarla discmanı gömsem nasıl olur beyler. (motorlara göre dizayn yapılır) :cherry: :cherry:

Evet aslında fena fikir değil :cherry: Yaparsan haberimiz olsun. Bakarsın müşteride çıkar sana :mrgreen: Gerçi Racing lerde pek bir faydası olmaz ama Chopper da iyi durur hani.

motorlara abidik gubidik şeyler takmayın.hele müzik tesisatı asla.maganda damgası yersiniz haberiniz olmaz.

ama goldwing de giiderken açınca müzüüü karizma oluyo bu ne ayak şimdi :cherry:

tabi abi ya. millet laf sölücek die müzik dinleyemicez mi? ben tasarımlarına başladım. ama hangi motora entegre edicem bilmiyorum.. :santa:

Bende düşünüyürum öyle bişey.
Sub woofer falan .
Hatta müzik çalınca sinyaller farlar falan ışık gösterisi yapsın :cherry:

ön gidonada neon lamba bağlayında tam olsun, ışıl ışıl :mrgreen:
hatta eskiden büyük bisanların jant tellerine mor lamba takarlardı.nasıl takılırdı bilmem ama bunuda düşünün ehuehehehee :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Siz motorlarınıza yapın durun ben falla bizim arabaya taktım ohhh okullarda acılıyor okula tesisatla gitcem

Tesisatı acıklıorum

4 tane 85 llik pioneer
2 tane tss pioneer tiz
2 tane 500 watt 303 piooner bass
2 tane 50 lik pioneer kapı kolonu
2 tane ampfii , bi tanesi kenwood 303 diğeri hardward
piooner cd çalar 16 lık

vede sonuç gümbür gümbür ses :) heuheue yaklaşık bu tesisata 1.4 milyar gitti ben yavaş yavaş motordan soğuyorum yaws araba daha kıyak manitalarda o biçim :) :flower:

yok abi bu adam vurdurtacak kendini bana..-)))))) lam eren gaz verme ..... :farao:

Evet güzel tesisat yapmışsın hakkını vermek lazım. Ama JBL'in kolonlarını seçmeni tavsiye ederim + bi arkadaş önerisi. Partilere motorla git piyasayı arabayla yaparsın

ya bende atvye müzik tesisatı istiom ama pahalıya patlamasın ne öneriyorsunuz

Oytun evt kesinlikle JBL öneriyorum. Dünyada en iyi kolon JBL'indir. Ama teybi yok. Ve bu işi bir defa yapacaksın tam yapacaksın düşüncesindeyim. Önce sony takdırayımda sonra JBL'e geçerim param olucan diye birşey düşünmeyin bence. JBL ile başlamanızı tavsiye ederim. Bu arada ATV'ye tesisat yapmak biraz kroluk olur düşüncesindeyim. Tabi kendin dinlemek için ufak çapta bierşeyler düşünürsen o başka.

ben su tesisatı yapıcam abi. kokpite vana koyucam arkadan su fışkırıcak.-PPP

Ya aslında motor zaten yeterince karizma yani. Tesisat olayını ben sadece kendim dinlemek için isterim. Ama tabi yolda ne kadar dinlenir oda ayrı. Kask içinden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar