Bu yolda motosiklet kullanmak isteyen varsa...

motor egsozuda ne eko yapar orda beaa:))
o değilde otobüse ne oluyo ben onu anlamadım,sen niye gazlıyosun yaaa...:)))

videoyu ekleyen arkadaş bi açıklama yazsaymış yi olurmuş ama benim anladığım kadarıyla bunu geçen gün haberlerde de göstermişlerdi yolda gizli buzlanma var:)

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
buz olduğunu bende sanmıyorum.açıklama kısmına gelince benim verebileceğim bir açıklama yok ki.olsa yazardım.

ozgurozeren' Alıntı:
aynı yerde başka frene basanlarda var,neden zincirleme kaza değil buzsa...:silent:

televizyonda göstermişti bunu kışın. atv deydi. buz dediler adamlar ben napiyim. hava -40 derece dedi bide :wiinkk: :silent:

- abi buzlanma olucakmış,haber yapalım..
-yapalım canım..
-abi ama görüntü yok..
-lan olm ne demek yok,buz nerde var?
-soğuk yerlerde abi.
-soğuk neresi var?
-abi rusya var...
- o zaman rusyadan 2 görüntü bulun,altına basın yazıyo böle renkli olsun,koyun kar kış haberlerinin arasına...
-abi nerden şeyyy.. yok bi şey abi(bulurum metacafeden nasılsa)

- Evet sayın seyirciler karakış trafik kazalarınıda beraberinde getirdi,uzmanlar gizli buzlanma olabilir diyerek uyardı!(ver görüntüyü;))

ozgurozeren' Alıntı:
-yapalım canım..
-abi ama görüntü yok..
-soğuk yerlerde abi.
-soğuk neresi var?
-abi rusya var...
- o zaman rusyadan 2 görüntü bulun,altına basın yazıyo böle renkli olsun,koyun kar kış haberlerinin arasına...

- Evet sayın seyirciler karakış trafik kazalarınıda beraberinde getirdi,uzmanlar gizli buzlanma olabilir diyerek uyardı!(ver görüntüyü;))

evet aynen öyle olmuş :queen:

çok güzel açıklamışsın :rendeer:

:silent:
-yapalım canım..
-abi ama görüntü yok..
-soğuk yerlerde abi.
-soğuk neresi var?
-abi rusya var...

Arkadas gayet net acıklamıs :queen:

Hakket nasıl bı yolmus ya frene dokunan gıdıyo hemen savruluyo alalla

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abı nasıl bı yerdır oyuncak araba gıbı araba takla acıyor 4 ayağının ustune dusuyor gulmelımı aglamalımı bılmıyorum ama bana cok komık geldı:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aha demek buzlanma var.. olmazsa kullanmayayım bir iki hafta.. hatta evden çıkmayayım..

arkadaslar..bu tunelden hergun en az 2 kere geciyorum..:) bu tunelin uzunlugu 3 km..ve evlerin altindan gidiyor..yani sehrin gobeginde..moskovayi komple donen 3 halkandan biri..bu tunele girmek icin yaklasik 35~40 mt.yerin altina giriyorsunuz..ve biraz dik bi girisi var(malum sehir ici oldugu icin..yer kisitli) kis aylarinda tunel girisinde gizli buzlanma olabiliyor..bu durumda tunele hizli girenler bu sekilde savrula biliyorlar..ruslara zaten bunu bildikleri icin tunel giris ve cikislarinda 24 saat gorev yapan cekici ve ekipler mevcut..:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar