Kawasaki ER6F - Hyosung GT650R

Hangisi?

• Hyosung GT650R

Oy: 136 40.7%
  • Kawasaki ER6F

Oy: 193 57.8%
  • Diğer (mesajınızda belirtiniz)

Oy: 5 1.5%

• Kullanılan toplam oy
    334
06EX650A_BLK_RS.jpg

MAKİNE TİPİ : 4-zamanlı,su soğutmalı,Paralel Çift silindir
SİLİNDİR HACMİ : 649 cc
SİLİNDİR, ÇAP x STROK : 83 x 60 mm
SIKIŞTIRMA ORANI : 11.3:1
SÜBAP SİSTEMİ : DOHC,8 Sübap
MAKSİMUM GÜÇ : 72 PS / 8500 rpm
MAKSİMUM TORK : 66 N.m ( 6.7 Kgf.m) /7000 rpm
KARBURATÖR : Full enjektör
ATEŞLEME : Dijital TCBI
MARŞ SİSTEMİ : Elektrik
ŞANZIMAN : 6 - vites
ŞASİ TİPİ : Yüksek Gerilimli Çelik
KASTER / TRAIL : 25' / 106 mm
SÜSPANSİYON ÖN : 41 mm Teleskopik çatal
SÜSPANSİYON ARKA : Ön yükleme ayarlı çift
LASTİK ÖN / ARKA : 120/70-17 / 160/60-17
FREN ÖN : Çift Disk 300 mm, Çift piston kaliper
FREN ARKA : Tek disk 220 mm
TEKERLEK ÇALIŞMASI ÖN / ARKA : 120 / 125 mm
BOYUTLAR UxGxY : 2105x760x1210 mm
AKS AÇIKLIĞI : 1410 mm
SELE YÜKSEKLİĞİ : 790 mm
YAKIT KAPASİTESİ : 15.5 Lt
KURU AĞIRLIK : 178.5 Kg

gt650rsiyahb.gif

Motor: Sıvı soğutmalı, 4 zamanlı, 90° L-twin.
Motor Hacmi: 647cc.
Çap x strok: 81.5 x 62.5mm.
Sübap Sistemi: DOHC with four overhead valves per cylinder.
Maks. Güç: 58.5kW (79 HP) at 9 000rpm.
Maks. Tork: 68.1Nm at 7 500rpm.
Ateşleme: Digital electronic.
Marş Sistemi: Electric.
Kavrama: Cable-operated multiplate wet clutch.
Şanzıman: Six-speed, constant mesh gearbox with 525 chain final drive.
Süspansiyon: 41mm inverted cartridge forks adjustable for compression and rebound damping at front, gas charged monoshock adjustable for preload at rear.
Frenler: Twin 300mm discs with TCTC twin-piston floating callipers at front, 225mm disc with TCTC twin-piston floating calliper at rear.
Lastikler: Ön: 120/60 - ZR17 tubeless radial. Arka: 160/60 - ZR17 tubeless radial.
Aks Açıklığı: 1430mm.
Sele Yüksekliği: 780mm.
Kuru Ağırlık: 195kg.
Yakıt Kapasitesi: 17 litres.

Daha Fazla Resim

Fiyatları birbirine çok yakın olan bu iki motordan hangisini tercih ederdiniz?​

Son düzenleme:
gerçekten zor bi karar...

hyosung diyorum..( race, kawasaki'den hızlı, tipi daha hoş.. gerisi boş :mrgreen: )

Hyosung hayrani olarak birkac resim eklemek istiyorum, grafik resimlerden ziyade gercek fotograf resimler daha cok hosuma gidiyor, umarim sizinde hosunuza gider.

hyosung18xs.jpg

18oa.jpg

Son düzenleme:
ER-6 çok farklı bir makine ya onu gördüğünüzde seviyorsunuz işte bu motor benim olmalı diyorsunuz yada hiç beğenmiyorsunuz ama ben beğendim hyosung un 250 r typ race modeline bakmaya gittiğimizde diğer modelleride vrdı pekde hoşuma gitmedi doğrusu imkanım olursa ben kawa r-6f alırım dengesi kullanımı kolay motora rahat hakim olabiliyorsunuz. ve yabancı sitelerde aldığı oylar iyi gerçi türkiyede bir muamma ölü sezonda olduğumuz için o kadar yollarda rastlıyamıyoruz. butun her şey bu yıl sezon sonunda kasım aralık aylarıdan netleşir bizde motorları denem fırsatı buluruz. ve gerçek sonuçları verebilirz. ama tip olrak görüntü olarak benim kafamda bir er-6 f oluştu.

Motosikleti
Su Motoru
Hysoung abi başka yolu yok :cherry:. Öyle çiçek şeklinde disk koymayla olmuyor işte :p. Motor dediğinde horse power olacak :), parçası ucuz ama kaliteli olacak. Onun için onLy Hysoung ...

Son düzenleme:
bencede kesinlikle hyosung 650 cc 72 beygir motormu olurmuş rezalet,bide adamlar 220 kadran koymuş bari kapalı grenaj yapma o zaman , motoru görende sanıcakki race hani :mrgreen:
hyosung her zaman her türlü yolda ER6'yı yakalar ezerde geçer bence hemde çin malı falanda değilmiş kore malıymış öğrendiğim kadarıyla...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Er-6 günlük kulanıma daha yatkın sanki.
gt650 ise daha sportif gibi geldi.

Şu anki hedefim birkaç yıl içerisinde bir er-6 nake sahibi olmak, tabi hyosung bu süre içerisinde kendisini ispatlarsa durum değişebilir.

hyosung daha iyi bir motor. beygiri fazla ve tipi kesinlikle daha güzel. tek sorun hyosungda yedek parçası. yedek parçada sıkıntı yaşamam dersen kıyaslanamaz bile. zaten kawasakinin de parça sounuvarmış süre olarak.
ben hyosung diyorum :cat:

Yalniz beyler er6 ile hyosung gt650r farkli motor oldugu icin, race istemiyen birisine er6 daha iyi.Ama fiyatlari yakin gonlunuz biraz race'de ise hyosung gt650, ama ilk basliyacak biri iseniz alin size gt250r.

Birde su durum var herkes birden Hyosung'un honda gibi gelismis olmasini istiyor ama herkes motoru almaya cekinirse gelismesi o kadar zor olur.Birincisi bu motor kore mali, cin mali gibi elinizde ufanmaya baslamaz. Alin Ankara istanbul servisleri var www.globalmotor.com'dan bakiniz servisiyle konusunuz. Ne kadar talep olursa bu marka o kadar gelisir. Hyosung benim alacagim ilk motor olacak, sizide hyosungla gormek guzel olur ;)

Biraz daha resim eklemek isitiyorum :)

gt650r52vb.jpg

gt650r78mr.jpg

gt650r87aa.jpg

gt650r96sl.jpg

gt650r103dn.jpg

gt650r138ag.jpg

gt650r140cs.jpg

gt650r157wp.jpg

Su guzelim motorlari satildiklara fiyata ruyanizda goremessiniz. Eger yeterli ilgi olmaz ise servis ve parca olayi gelismez malesefki marka Turkiye'de yok olur.

gv650a9wm.jpg

gv650h5tu.jpg

gv650l5pm.jpg

Ayrica 100.uncu mesajim bu ayri bir gurur duydum kendimle, ne guzel resimler paylastim bakin :)

Son düzenleme:
Bencede hyosung İzmir Çınarlıda 2001 senesinde bayisi vardı o zaman bile dizayn olarak çok çekici görünüyorlardı ben farklıyım abi diyor...

Motosikleti
Su Motoru
Hysoung 2007 de Türkiye deki servis ağını %700 oranında geliştirmeyi hedefliyormuş! İşte o zaman bu motorları şimdiki fiyatlarına rüyanızda bile göremezsiniz BoneXXX inde dediği gibi :) ...

Bu arada şu sayfadaki resimlere bir moderatör veya resimi ekleyen arkadaş el atsın ya! Sayfa düzeni berbat durumda ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bende normal gozukuyor, monitor buyuk sanirim ondan. Duzeltmeye calistim eger hala bir problem varsa moderator arkadaslardan duzeltmesini rica edecegim...

Son düzenleme:
Motosikleti
Su Motoru
Eve geldim bendeki monitorde büyük artık :p normal gözüküyor :cherry: ...

her 2 motorun da üretiminde kaliteli parçalar kullanılıyor. ama kavazaki daha bir kaliteli duruyor.
ayrıca hyosungun "L-Twin" olmasının havası bambaşka. ducatiler gibi ses gelir, pata pata pata

Hysoung derim:cat: Birşey sorucam arkadaşlar hysoung un fiyatlarını ve diğer modellerin resimlerini falan nerden bulabilirim mesela 250cc liği varmış yardımcı olursanız sewinirim :)

Zaten farklı motorlar Hyosung burada önde fakat bir eksiği var Hyosung'un Eksoz ları biraz daha toplaması lazım gibi

Süper Moderatör (BBRR)
her 2 motorun da üretiminde kaliteli parçalar kullanılıyor. ama kavazaki daha bir kaliteli duruyor.
ayrıca hyosungun "L-Twin" olmasının havası bambaşka. ducatiler gibi ses gelir, pata pata pata

Kawa"nın daha kaliteli olduğunu zannetmiyorum 3 yıllık bir Hyosung kullanıcısı olarak çok kaliteli malzeme kullandıklarına şahidim en basit örnek gidon milinin içinden geçtiği rulman bile konik rulman geçen sene sorun olduğundan değil bi mili yağlatayım diye açtım genelde düz rulman kullanılır bunun sebebi ucuz olmasıdır konu hakkında bilgisi olanlar anlarlar aradaki farkı konik rulman çok dayanıklıdır düz rulmana oranla
ducati"ler gibi ses gelir demişin zaten şöle biraz dikkatli bakınca hyosung da ducati çizgileri var gibi değilmi hatta farı bile ducati gibi Markayı tanımayanlar için diyebilirimki ne honda ne yamaha dan aşağı kalmaz

gv 250 sahibi olarak kesinlikle hyosung diyorum.ikiside 650 cc ama kawa er 6f tourıng, gtr 650 ise race.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar