Pazar günü belgırat ormanında çay keyfi

Arkadaşlar ne dersiniz bu pazar işi olmıyan arkadaşlar
belgırat ormanında neşe suyunda buluşup tanışalım mı
lütfen gelmek istiyenler haber versin
isteyen bira da içer birşey demedik ki
tamam mangal istiyorsanız da konuşup organize olalım bir kaç kangal sucuk da alırız okey mi:cat:

Yanlış yere topik açtım:salut: :salut: :salut:
bu topik gezi bölümüne taşınmazsa tekbaşıma sucuk ve bira keyfi yapacağım demekdir
şimdiden özür

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
abi hepsine tamam ok ama bu orman işi biraz sakat gibi yaaa:silent: :queen: :queen:

Yok yaa çok kalite bir yer merak etme
sucuk bira ve dostlar süper olacak :queen:

Bende gelmek isterdim ama bugün kaza yaptım ve motorumu satıyorum sanırım bi sürede alamıycam

Şahsen bende arabayla kaza yaptım ama başka bir arkadaşımın arabasıyla gelirim büyük ihtimal.Ama pek ilgi yok gibi.İstanbul biraz pasif kaldı bu organizasyon işinde!:)

:salut:
salihgureli' Alıntı:
Bende gelmek isterdim ama bugün kaza yaptım ve motorumu satıyorum sanırım bi sürede alamıycam
:salut: Üzüldüm dostum geçmiş olsun
ama tayfayı toplarsak seni biryerden alırız
motorun olması önemli değilki önemli olan motor dostı olman:cat:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Ya aslında ii olur bende çoluk çocuk gelmek isterim ama çocuu üşütmeyek???

Eyong' Alıntı:
Ya aslında ii olur bende çoluk çocuk gelmek isterim ama çocuu üşütmeyek???
Kanki çocuğa iyi bakarız olmazsa benim de 11 yaşında oğlum var onuda alırım
artık bahar geldi
en azından böyle küçük toplantılarla kaynaşırsak
yazın kim tutar bizi ama gezi pilanları burada yazışarak olmuyor yüzyüze sohbet ortamında daha renkli fikirler çıkacağını düşünüyorum
Büyük birde ateş yakarız ormanın o kokusunu ciğerlerimize doldururuz:rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
hadi mt istanbul belgrat ormanında bi buluşun bakim
olcay çocuğa bişi olmaz soğuk iidir asıl sorun sıcak soğuk dengesini kurmak

Pazar Günü Bende Sarıyer/Bahçeköy'de Olacağım.Eğer Bir Saat Belirlerseniz Hepinizi Ücretsiz Belgrad Ormanlarına (Bentler, Neşetsuyu ve Avsahası) Piknik Yerlerine Ücretsiz Olarak Sokarım. Tabiki Hava Şartları Uygun Olursa.....:)

jameika34' Alıntı:
Pazar Günü Bende Sarıyer/Bahçeköy'de Olacağım.Eğer Bir Saat Belirlerseniz Hepinizi Ücretsiz Belgrad Ormanlarına (Bentler, Neşetsuyu ve Avsahası) Piknik Yerlerine Ücretsiz Olarak Sokarım. Tabiki Hava Şartları Uygun Olursa.....:)
Arkasdaşlar SAAT:12 BELGRAT ORMANLARI GİŞELERDE BULUŞALIMciddi gelecek arkadaşlar ok desin
Bu arada Jameika34 ARKADAŞIMIZ SAĞOLSUN GİRİŞ ÜCRETLERİNİ AYARLIYOR
EE haydi evde oturmıyalım

Sevgili motosiklet.net'liler; geçtiğimiz pazar günü biri EMOK üyesi,biri vespaklup üyesi 4 kişi belgrat ormanlarına gittik. Bir glera runner,iki S VStorm 650 bir de ben -Regal Reptor DD250- Hava yarı kapalı idi, :silent: yağdı yağacak gibi. Ama olsun doğaya çıkabilmiş olmak-hem de motorumla- bizim için çook iyiydi.
Ancaak; ormanda piknik alanları balçık çamurvıcık vıcık, etrafta hala kar vardı. Poponu koyacak kuru yer yok gibiydi. Benden söylemesi. :queen: Hadi kolay gelsin!

Evet Arkadaşlar Sanırım Yarın (Pazar) Hava Yağışlı. Belgrad Ormanları'nda Hala Kar ve Çamur kalıntıları var. Ama illaki gideceğiz Diyenler varsa ben zaten Bahçeköy'de olacağım. En azından giriş için yardımcı olabilirim....Telefon etmeniz yeterli.....:)

Beyler, hava durumunun kötü gözükmesi, yapılan planın da hem uzak hem çamur olmaya müsait biryerde olması, maalesef bu organizasyona olası talebi engelledi galiba.

Malum önümüzde daha çok zaman var. Şu 3 mart Cuma günkü toplantıda bu yıl yapılacak geziler ile ilgili program yapılacak, sonrasında bol bol gezeriz inşallh.

Bekliyoruz herkesi 3 mart cuma....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar