19/02/2006 MT İzmir Grubu Gülbahçe Gezisinde (Resimlerle)

MT İzmir Grubunun bir gezisindeydik yine bu hafta. Hedefimiz Urla/Gülbahçedeki ÇILGIN BAR'dı. Adı üstünde çılgın bi eylence, çılgın bir geziydi:) İnanmıyormusun? Resimler herşeyi anlatıyor.

^
Sabah Feribotla Bostanlıdan Üçkuyulara geçtik. Grup çoğunlukla toplanmış, geziye hazır bi şekilde feribotta sabah kahvatısını yapıyordu

^
Gezi olurda molasız olurmu. 10 km kala durduk ve denize karşı çaylarımızı içtik.

^
EgeKnn bizi bu hasta haliyle bile yalnız bırakmadı. Ama malesef 2 tekerle değilde dört tekerle geldi. Acil şifalar kardeşim......

^
Gruba son üye olanlar nasılda kara kara düşünüyorlar. Neden mi ? Eee motorları yıkıycaklar :) :) :p

^
İşte Geeeldiikkk

^
Çılgın demiştik.....:)

^
Mangallar yakındı...

^
Sofralar kuruldu...

^
Bu arada boş durmayanlar vardı.

^
Yemekler yendi, karınlar doydu, haydiii piste obaaaaaa (EgeKnn kardeşim bizi yattığı yerden izliyor :pale: )

^
:)

^
Halaysız düğün pardon gezi olurmu :)

^
^
İşte biz......

^
Yavaş yavaş toplanıyoruz ve dönüş yoluna hazırlanıyoruz. Mangalda son
ısınmalar, muhabbetler

^
Kuvva, Akrep ve Misafir perver Çılgın bar işletmecimiz...
Herşey için teşekkürler

^
Dönüş yolunda yine aynı feribot hattındayız.

^
Çaylar içildi, ısınıldı ve bir dahaki gezide buluşulmak üzere vedalaşıldı

Kendi adıma, geziye katılana tüm arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum. Sevgili Modaratörümüz EgeKnn, sana tekrar geçmiş olsun diliyorum. Bu halinle bile bizi yalnız bırakmadın. Sağol

kenana ne olmuş etille metilimi karıştırdı yoksa aşk acısımı :mrgreen: geçmiş olsun KANKA :salut:

güzel resimler balıklarda çupra galiba afyet olsun
tenten35 sen bide adana grubunun
resimlere bak :rendeer:

Tek Kelime Söylüyorum SÜPERSİNİZ başka söze gerek yok yani
Allah Yolunuzu hep açık etsin..... :bounce:

sevgili MT İZMİR GURUBU,işte harika bir gezi daha...ne diyeyim herkese çok teşekkürler...hoş anılar bıraktık yine..nice beraber gezilerde buluşmak dileğiyle.sevgi ve saygının esirgenmediği günler diliyorum.

:pr: off yaaa:pr:
istanbuldan gelmek isterdim
kıskandım ama süpersiniz arkadaşlar allah keyfinizi bozmasın

ya ben izmirde oturuorum ama böle gezilerden haberim yok nasıl haberdar olcam ve nasıl mt izmir grubuna üye olcam

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cagri3585' Alıntı:
ya ben izmirde oturuorum ama böle gezilerden haberim yok nasıl haberdar olcam ve nasıl mt izmir grubuna üye olcam

sevgili cagri3585

Sitemize Üye olman,motosiklet tutkunu olman ve bizlerle bir araya gelmek istemen yeterli zaten , ayrıyetten izmir gurubuna üyelik diye bir şey yok duyurular bölümünde izmirli motorcuların yapacağı aktivitelerle ilgili gerekli bilgiler veriliyor, takip edersen ve açılan bir başlığa gelmek istediğini yazarsan senide aramızda görmekten mutluluk duyarız.........:cat:

Coook güzel bi gezi olmuş Bende yanınızda olmak isterdim. Geçmiş olsun modum:rendeer: Yaaa kıskandım vallaa. Ama 18 Mart ta kesin sizlerleyim asla kacırmam:wiinkk:

evet çok ii bi organizasyon oldu herşey çok ii di gelen herkese ve mekan sahibine teşekkür ederim bi dahaki toplantıda görüşmek üzere:rendeer:

gewrçekten imrendim bizim gezilerde genelde scooter ağırlıklı grup ve maddi imkanları kısıtlı olduğundan sadece bir yerlerde çay içmeye gidiyoruz ama yaz için herkes hazırlıkta ve güzel bir gezi ile karşınızda olacağız 18 mart itibari ile BURSA CHOPPERS CLUB la beraber gezi programlarına iştirak edeceğiz

cagrı 3585,bu akşam üyelerimizden sevgili halaoğlunun daveti var.tüm izmirli üyeler orada olacağız.istersen gelebilirsin..seninlede tanışmış oluruz.sevgi ve saygı ile kal.
Yer:İzmir bostanlı polis karakolu lokali
Saat.19.30...

EgeKnn' Alıntı:
sevgili cagri3585

Sitemize Üye olman,motosiklet tutkunu olman ve bizlerle bir araya gelmek istemen yeterli zaten , ayrıyetten izmir gurubuna üyelik diye bir şey yok duyurular bölümünde izmirli motorcuların yapacağı aktivitelerle ilgili gerekli bilgiler veriliyor, takip edersen ve açılan bir başlığa gelmek istediğini yazarsan senide aramızda görmekten mutluluk duyarız.........:cat:

Kenan o zaman naden benden 50 lira aldın üyelik ücreti diye?

derin,walla alemsin arkadaşım...akşam bekleniyorsun bak...bu arada güzel kızın iyileşti mi?görüşmek üzere selamlar..

Akşam benim için çok zor. Kızımın ateşi devam ediyor hala. Yalnız bırakmak istemiyorum o haldeyken.

Hepinize iyi eğlenceler. Kenan'a söyleyin versin paramı geri..:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar