Bu motoru test etmek istermisiniz?

GTS_front_side.jpg

GTS_left_side.jpg

GTS_SILVER_right_side.jpg

GTS_rear%20side.jpg

Evet arkadaşlar bu motoru test etmek istiyen parmak kaldirsin:p

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
ben isterim.sanırım piyasaya yeni girecek, muhtemelen çin menşeili bir motor bu.ama ilginç bir tanıtım yöntemi.ama motoru beğendim.gayet şık.yanlışşam düzeltin lütfen...

Son düzenleme:
Sym Gts 250.İyi motordur.Maxi scooter isteyenler denesinler arkadaşlar.Yeri maslak ta.

hayırlı olsun görüntü güzel reklam da ii tebrikler tek bu model mi elinize değişik modeler de varmı onları da görseydik

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben isteremmm.ama ehliyet yokki

Luxor dostum o makina çin değil marka sym Suzuki getiriyor maslakta deniyebilirsiniz fiyatı 6600 ytl ben inceledim çoook güzel bir makina benim diyen maxiyi bile kıskandırıcak kadar güzel tam adres bilmiyorum ama Atatürk sanayi sitesinde Ferrarinin biraz ilerisinde Asya motoru geçtikten sonra gidip görün herkesin aklını çelebilicek bi makina

Luxor dostum o makina çin değil marka sym Suzuki getiriyor maslakta deniyebilirsiniz fiyatı 6600 ytl ben inceledim çoook güzel bir makina benim diyen maxiyi bile kıskandırıcak kadar güzel tam adres bilmiyorum ama Atatürk sanayi sitesinde Ferrarinin biraz ilerisinde Asya motoru geçtikten sonra gidip görün herkesin aklını çelebilicek bi makina

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar