Hangi Marka Lastiği Tercih Ediyorsunuz?

• Bridgestone

Oy: 126 13.0%
  • Dunlop

Oy: 138 14.3%
  • Metzeler

Oy: 261 27.0%
  • Michelin

Oy: 298 30.8%
  • Pirelli

Oy: 145 15.0%

• Kullanılan toplam oy
    968
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Motorum olmadığı için henüz tercih yapacak konumda değilim. Ama motorlanınca fiyatına bakmadan en kalitelisini tercih ederim, ne de olsa motosiklette tutunma konusu otomobillere oranla çok daha önemli.
Lastiğini düzgün seçmedin mi ::stretche

bende fırma hangısını koyduysa onu tercıh edıyorum ama degısıme gelınce pırellıyı tercıh edıyorum lastıklerı cok ıyı ve saglam :cat:

bende ınoue lastikleri daha sağlam:bounce: kücü.lastiklerin bir coğu ıslak olunca içten yani lastik jant üzerinde kayıyor. onun için ınoue tercihimdir:cat: .uzun ömürlü veiçten kayma yapmıyor .kayma yapan lastikler sibobpun kopmasına ve yaralanmasına neden oluyor bu olaya ras gelenler yolda kalıyor :cat:

Süper Moderatör (BBRR)
firmanın koyduğu lastik tükenince ben metzeler takarım eğer istediğim ölçüde metzeler bulamazsam Dunlop tercih ederim

dunlop draglarda tutuluyor. nedeni ise yola gücün daha iyi aktarılmasıymış.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Michelin :bounce:

Duro nasıl lastik idare edermi?
Kanuninin çoğu modelinde duro lastik var ve mondial mt 125 ve mct 250 de !

Benim Peugeot'da çin malı lastik var ve hamur gibi çok güzel scooter oldugu için yanaklarıda saglam bence iyi

boy

2006 model 1000RR üzerinde Bridgestone Battlax BT015 geldi. Bu lastiğin 2005 üretimi yok, 2006 için üretilmiş yani yeni bir model. Testlerde oldukça başarılı. Özellikle yağmurda test ettim, şimdiye kadar kullandığım ıslak zeminde tutunan en iyi lastik. Onun dışında Pirelli Corsa ve Pirelli Dragon kullandım, onlar da fena değildi.

herşeyden wazgeçerim ama kaliteden aslaaa:) dunlop diyorum yansıınn

TNT

sanırım bi arkadaş verilerle açıklamıştı bunu. race motorlar için yol testlerinde en kaliteli ve en sağlam olanı pirelli çıkmış. fakat piyasayı dolaşırsanız kullanıcılara soracak olursanız eğer geneli michelin diyor.

Bence pirelli dragon oldukça iyi bir lastik en azından sokaklarda iyi performans veriyo dunlop uzun ömürlü ama sert hamurlu bi lastik

En iyi Lastik

Ben Dunlop,Michelin ve Bridgestone kullandim .Ben DUNLOP ta calisiyorum buna ragmen Michelin diyorum (ben yalniz sport Lastikleri kastediyorum)ikinci olarak Bridgestone öneririm.Araba Lastigi oulursa DUNLOP en iyisidir....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar