MT İzmir Tayfası Arkadaşlar Pazar Günü Davetlimsiniz

Bu pazar havanın yağışlı olmasından dolayı tüm arkadaşları ev partisine bekliyorum. Sınırsız eğlence, DVD film (sizlerin sececeği vizyon filmler), sınırsız içki, sınırsız geyik.

Toplanma Yeri: Karsıkaya Nikah Dairesi Oto Parkı
(Motorsuz gelicek arkadaşla için: Karşıyaka iskelesini geçtikten sonra 2. durak)

Saat: 12:00

bu sefer karda yağsa motorla gelirim herhalde abi ya bu toplanma yeri sahildeki nikah dairesimi

seeeyyy benim bi motorcu arkadasım var ama motoru yook yani benim artcım diyebilirim yani potansiyel motorcu :lol: onuda getirebilirmiyim
saygılarımla

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gelmek istiyorum artık ya.
bu kadar da meşgul olunmaz ki ama dimi?
:salut:

ya tenten malkocoglunun filimleride varmı yoksa getireyim(MALKOCOGLU BİZANSA KARŞI,karamurat,malkocoglunun intikamı,vb) gibi filimler istiyorum varmı.

Ten Ten KardeŞİm Heralde Öylesİne Azindan Cikti Bu Laflar Aksİ Taktİrde Yazik Olur Sana Sen Bunlari SÖylerken Benİ Unuttun Heral Evde 5 Gezİde 15 Parca ÜstÜne Bİrde Fasil Yandin Valla

arkadaşlar topluca ve genel bi cevap vermek gerekirse..:)

by_screm,
tabiki getirebilirsin arkadaşını ne demek kapımız (kapım) herkeze açık

halaoğlu,
abi senin için yaratırız ama kendi kolleksiyonunu bizimle paylaşmak istersen getirebilirsin, ama ben tarkan ve kurdu tercih ederim :p

Hava güzel olursa bize belli olmaz abi biliyosun bizi...

Öz_kan,
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

son olarak sunuda ekleyim motorsuz gelicek arkadaşları servis ücreti karsılığında karşıyakanın herhangi bir yerinden alabilirim. Lütfen paralar bozuk olsun......:) :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
:pr: ahhhh ulem ahh....

tenten kusuruma bakma artık yanınızda olamayacağım.. size ii eğlenceler...

resimleri yine bekliyorum...
(abi senin evini sitedeki herkes görücek ne şanslısın beeeaa, şimdi sen orayı kafeteryaya bile çevirsen izmirlilerin hepsi gelir artık, mekanı kafeteryaya dönüştürme olayı süper olur yani :queen: :bounce: )

ben ve 15 arkadaşımda geliyoruz mekan nasıl fiyatlar nasıl :silent:

walla arkadaşlar ben çok eğleniyorum sizlerle,
sizlerle sohbet ederek rahatlıyorum,
esprilerle haftanın yorgunluğunu atıyorum,
motor muhabbetleri,ortaklaşa dönen geyikler,birbirimizi kızdırmalar falan derken
akşam oluyo!
sonuç mu?
bu toplantılara,gezilere devam.
giderek büyüyelim,kocaman bi grup olalım ve muhabbete devam!
hepinizi seviorum.......
:p

"Kanka biz İnciraltına gidiyoruz, kopta gel" dedikten sonra telefonunu kapatıp kimseyi bulamayıp saatlerce İnciraltı'nda tur atmama neden olan sevgili Kenan'a teşekkür. :farao:

Bittin oğlum artık sen...

Son düzenleme:
tenten,harika eğlendik sayende arkadaşım...ilahi derin...gülmekten kırdı geçirdin bizi..seninle bir türlü irtibat kurulamadı ama senin adın yetti valla..herkese çok teşekkür ederim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar