Motorunuzu geceleri nereye park ediyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar yeni motosiklet almak istiyorum ancak, geceleri motosikleti nereye park edeceğimi bilemiyorum.
Bu konuda sizin çözümleriniz nelerdir?

Evimin önünden, brandalı, kilitli, alarmlı bir biçimde yatıyor walla...kar kış demiyor:mrgreen:

Ben evin onundeki aydinlatma diregine bagliyorum. Geceleri alarmini calistiriyorum. kapali bi mekan olsa iyi olacak, ama maalesef yok...

bizim apartmanın girişine
2 adet GOLDWING
2 adetFATBOY
1 adet HAYABUSA
1 adetASYA 125T
1 adet MObylette 50cc
2 adet XT660
aralarında geçiş kalacak şekilde konulabiliyo. üstü altı yanı sağı solu kapalı. kilitli demir kapı da var. hödöhödö :)

bizim evin önünde de bi mercedes mclaren slr, iki bmw 5.20i, 3 cadillac, 2 grand cherokee, 7 doğan sl sığacak kadar bir cadde var.

Şimdi bizim senin için çözümümüz mü yoksa kendi çözümlerimiz mi? anlamadım :mrgreen: abi bence hırsız birşeyi kafaya koydu mu kimse engel olamaz. benim tavsiyem lamba altları ve sağlam bir yere kalın çelik halatla bağla(bu tarz kilitler satılıyor)

1. Aydınlık bir yer tercih edilecek.
2. Sürekli görünür, göz önü bir yer tercih edilecek.
3. Panelvan, kamyonet gibi bir araçla kolay yanaşılmayacak bir yer olacak, çünkü en yaygın yöntem 2-3 kişi motoru kucaklayıp araca atıveriyorlar.
4. Kalın zincir ile sabit bir yere zincirlenecek. Hatta ikinci bir zincir de faydalı olur.
5. Alarm veya alarmlı disk kilidi edinilecek.
6. Motor branda ile örtülecek.
7. Branda hazır örtülmüşken içine kediler yuva yapmasın diye lastiklerle içinde boşluk kalmayacak şekilde sıkılacak.
8. Etrafta bakkal, berber, vb. varsa hepsiyle kanka olunacak ki motora mukayyet olsunlar.
9. Hırsıza kilitin çare olmadığı hiç unutulmayacak ve yakın çevrede kapalı garaj bakılacak

Güzel çözümler :)

Fuut' Alıntı:
Şimdi bizim senin için çözümümüz mü yoksa kendi çözümlerimiz mi? anlamadım :mrgreen: abi bence hırsız birşeyi kafaya koydu mu kimse engel olamaz. benim tavsiyem lamba altları ve sağlam bir yere kalın çelik halatla bağla(bu tarz kilitler satılıyor)

Sizin kendi motosikletleriniz icin cozumlerinizi soruyorum dostum

Tesekkurler Prometheus.
:cat:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Biz apartman koridoruna koyuyoruz sağlı sollu aradan insan geçebileceği şekilde aaynayı katladın mı sorun olmuyor. Abi burnu içeri doğru koyduysa motorunu ben benimkni burnu dışarı gelecek şekilde hafif çapraz koyuyorum. 3 motor varken birini komşunun motor garajına koyuyorduk.

nightwatcher' Alıntı:
bizim apartmanın girişine
2 adet GOLDWING
2 adetFATBOY
1 adet HAYABUSA
1 adetASYA 125T
1 adet MObylette 50cc
2 adet XT660
aralarında geçiş kalacak şekilde konulabiliyo. üstü altı yanı sağı solu kapalı. kilitli demir kapı da var. hödöhödö :)
Adresi ver de fuara boşuna para vermeyelim :p

Henüz motorum yok, ama olunca apartman içine almayı düşünüyorum. Üzerini brandayla örtüp sokakta bırakmaktan tırsarım, adam kamyona atarsa alarm falan bir işe yaramaz, ben uyanıp aşağı inene kadar öte öte basar gider kamyon :pale:

Ben motorumu kapalı hangarda tutuyorum.
Apartmanın altındaki araba garajında duruyoo.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

konuyla alakalı link..http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=7722

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar