Aslında ocak sonundaki toplantıya geldm.Ben ve birkaç arkadaşım ama maç sebebiyle saat 14.00 civarında geldiğim için kafe sahibiyle güzel bir çay içtimPrometheus' Alıntı:Sen önce toplantılara gel
İşim olmazsa uğrarım![]()
evet aslında topic açmayıda bugün öğrendim. kendimi motorumu alınca(ki 1 2 hafta var) tanıtmayı düşünüyorum. Damarımda kurşunsuz 98 oktan benzinlede doğmuş olsam motorsuz motorcu.... yorumu sen yap:cherry:lespaul_84' Alıntı:bu 2. topic oldu![]()
Hadi ya o sen miydin?? :cyclopsan Söylediler bize biz de kimdi acaba bunlar diye düşünüyorduk. Cuma günküne gelsene...argalad' Alıntı:Aslında ocak sonundaki toplantıya geldm.Ben ve birkaç arkadaşım ama maç sebebiyle saat 14.00 civarında geldiğim için kafe sahibiyle güzel bir çay içtimale: :cherry:
PİŞTİİİİİİİ :queen:burakara13' Alıntı:aaaaa! o sen miydin?
biz de kim acep diye merak ettiydik... :silent:
neyse, bu cuma gel de tanışalım bari... :rendeer:
Eğer 4.44 Keeway bayisine geleceksen saat 16.17'de cafe'de ol. Doğrudan bayiye geleceğim diyorsan 17.00 da bayide ol. Yok ben bayiye gelemem, geç gelirim diyorsan 18.30 gibi cafe'de ol yine.argalad' Alıntı:İş yerinden izin alabilirsem gelirim. Kaçtaydı tam olarak?