2. El Cbr125 Replica Aldım

Evet arkadaslar en sonunda anlasabildik motor konusunda insallah diger arkadas da kabul ederse 3 gun sonra motoruma kavusacagim. motorun resmini sizinle paylasmak istiyorum ;

Son düzenleme:
Replica'nın olayı ne ki? Ne farkı var?

Değiştirme: Yokse Repsol mu diyorsun?

kardeş hayırlı olsun şimcikten,allah kaza bela vermesin ve kasksız yollarda görmiyeyim lastiğini indiririm:mrgreen:

Hayırlı ugurlu olsun Repsol demek istemiş sanırım. Ama gerçekte replica neydi yaw ?

"Replica" MotoGP'de gördüğümüz 125cc olup da doğrudan yarış motoru anlamına gelen motorlar. Bunla alakası yok :p

...diye biliyorum :p

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
replica basit bi örnekle açıklamak gerekirse doğan görünümlü şahin diyebilirim.
genelde süper spor arabaları almaya gücü yetmeyenler ellerindeki araçlara süper spor araç kasaları uygularlar.yani ferrari görünümlü başka bi araç ortaya çıkar.yurt dışında ve özellikle abd de buiş yapılıyo.hangi araca hangi süper spor araç görünümü verilebileceği tespit edilip fiberden karoser imal ediliyor ve uygulanıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlısı olsun ama kaça aldığını da söylesen iyi olurdu..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun :rendeer:

vlad1462' Alıntı:
replica basit bi örnekle açıklamak gerekirse doğan görünümlü şahin diyebilirim.
genelde süper spor arabaları almaya gücü yetmeyenler ellerindeki araçlara süper spor araç kasaları uygularlar.yani ferrari görünümlü başka bi araç ortaya çıkar.yurt dışında ve özellikle abd de buiş yapılıyo.hangi araca hangi süper spor araç görünümü verilebileceği tespit edilip fiberden karoser imal ediliyor ve uygulanıyor.
İyi de fabrika çıkışlı Aprilia RS 125 Replica var, ona ne diyeceğiz. Aprilia firmasının sahibinin parası mı yetmemiş :p

Sanki senin dediğin ikinci bir anlamıymış gibi geldi bana... :silent:

lastikler kalınlaştırılmış. egzoz deiştirilmiş.. güzel olmuş.. bu arada motorda güzel.. hayırlı olsun.. kaça aldığın konusunda biraz bilgi verirsen seviniriz..

3500,00 e anlastık 3000,00 pesin 500,00 2 taksitle arkadas saolsun izmir e kadar motoru getirecek orada devir teslimi yapıcaz. eger replica ile repsol bu kadar sorun yaratacaksa sadece cbr 125r arkadaslar sizi kıracagıma kafamı kırarım daha iyi :p en sonunda uzun bi aradan sonra benim de motorum oldu. 22 yasındayım ve ilk racing im. herekese hayır dileği için çok tesekkur ederim. dediğiniz gibi kazasız belasız. :salut:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
Prometheus' Alıntı:
İyi de fabrika çıkışlı Aprilia RS 125 Replica var, ona ne diyeceğiz. Aprilia firmasının sahibinin parası mı yetmemiş :p

Sanki senin dediğin ikinci bir anlamıymış gibi geldi bana... :silent:
valla benim dediğim sanırım yanlış.benimki replika oluyo sanırım.:pr: :pr: replica nedir bilmiyom.:salut: :salut: :queen:

tekrar tesekkur ederim motor deviri konusunda degisiklik oldu bilgi amacli yaziyorum bunu:

Menderes kargo istanbuldan buraya 150,00 ytl ye motoru getiriyor ve sandıgı kendisi yapıyor. aksam ver sabahal tarzı motor insallah ayarın ( 10/02/2006) burada ve marş basacagız hayde bre pehlivan :D

saolsun motoru alırken buradan arkadasım da cok yardım etti istanbullu kendisi motorun devirini o yapacak. bisey sorucam plaka değişmeyecek ve sadece noter masrafı ve trafik agony nin yazdıgı kadarıyla 200,00 ytl yazmıs. Bu dogru mu yoksa daha fazla masraf cıkıyo mu takibini arkadasım yapacak. bi de noterden veya trafikten muhtardan ikamet istiyorlar mı istemiyorlarsa nasıl hallediyoruz bunu da bana bildirirseniz beni cok sevinirirsiniz. cok tesekkurler.

Plakanın değişmemesi için plakanın kayıtlı olduğu şehirden bir adres göstermen lazım. Trafik cezaların vs. de hep oraya gidecek tabi :) Bir de plaka değişmeyecekse alım satımı o ilde yapman gerekiyor diye biliyorum. Yani İstanbul'dan aldıysan İstanbul'daki bir noterde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar