Motorla İstanbul-Bodrum

boy

Merhabalar... Uzunca bir süredir aranızda değildim. Yaklaşık 10 gün önce tatile çıktım. Kız arkaaşımla beraber motosikletle İstanbul-Bodrum yaptık. Toplamda 1500 km yol gittik. Dönüş fena değildi ancak gidiş oldukça yorucuydu, yorgunluktan geberdik. Racing motorla uzun yol yapmamanızı tavsiye ediyorum. Bundan seneler önce Kawasaki ZZR-1100 ler ilk çıktığında bir arkadaşımla iki kişi Bodrum'a 6 saatte gitmiştik ancak o zamanlar gençmişiz herhalde çok yorulduğumuzu hatırlamıyorum. Bu sefer kilometreleri saydık walla. Serin olsun diye gece gittik bir de. Dönüşte güneşin bizi kavurmasına izin verdik gündüz geldik. İzmir-Aydın otobanı manyak güzel. 90 km dümdüz pist gibi yol. 230 km/h sürate çıktık ama bu süratte uzun süre gitmenize imkan yok, benzin tankının üstünde çanta olduğundan yatamıyorsunuz dolayısıyla rüzgar direk vurduğundan boyun kaslarınız ancak 3-5 dakika dayanabiliyor. Ortalama 180-190 km/h rahat gidilebiliyor ama. Otobanı Bodrum'a kadar uzatmayı düşünüyorlarmış.

Çok güzel yapmışsın valla. Benimde kafamda var böyle bir proce fakat motor almam lazım önce :mrgreen:

Chopper düşünüyorum bende. Ama belki Racing den daha yorucu olabilir. Neyse iyi etmişsin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ee devamoını hep birlikte dileriz ; kız arkadaşlarımız ve erkek arkadaşlarımızla iişallah :thumright:

SÖylemesi ayıp impreza ile 4 kişi ve bagaj dolu 255Km'ye raht çıktık :cherry:
230 la giderken rüzgar hiç rahatsız etmedi :cherry:
Ahh ahh ilk motorumla gitmiştim. gsxr600 ile. Ne yolculuktu bee. Ama 6 saat olaylarını hiç anlamıyor. Yol zaten dandik altında uçak olsa gidilmez. Bandırmadan Kuşadasına gitmem 5 saat sürmüştü. :mrgreen:
Selçuk'ta polis çevirdi. Ooooo grup gitmek lazım :cat:

boy ula motoru alacaz dedik habire uzun yol yapıyon lo sende biraz rahat bırak motoru yorma sağlam kalsın seneye kadar. :king:
iyi etmişsin tatile motorla gitmişsin zevkli olmuştur..

ben en fazla sakarya ya gidip geliyom
enduro motorumla
cesaret edebilsem guneye de gitmek istiyom aslinda

Bne racing uzun mesafe hic kullanmadim ama benle beraber seyahat eden arkadaslar 3 saatten sonra pes ediyor oturus seklinden dolayi. Kesinlikle uzun yol icin degil bu motorlar.
Racing le dunya seyahati tipinde uzun yol yapanlar da var aslinda ama, istisna... Turing /sport turing yada enduro-turing tipi motorlar lazim... :queen:

güzel bir gezi olmuş ama fotorafda olsa güzel olurmuş sahil şeridi filan umarım ilerde bende güzel bir motor alıp uzun yol yaparım zevkli bir şekilde

Askerden sonra motorumu alacağım (bir terslik olmazsa). Ve önümüzdeki ikinci yaza, motorla uzun yola çıkacak duruma gelmiş olurum sanırım. Ve bir grup toparlayıp gidebiliriz :pr: Biraz ölme eşeğim misali oldu ama, yani ben gidicem gelen olur elbet :cherry:

Oytun' Alıntı:
Askerden sonra motorumu alacağım (bir terslik olmazsa). Ve önümüzdeki ikinci yaza, motorla uzun yola çıkacak duruma gelmiş olurum sanırım. Ve bir grup toparlayıp gidebiliriz :pr: Biraz ölme eşeğim misali oldu ama, yani ben gidicem gelen olur elbet :cherry:

bende 2 sene sonrayı planlıyorum..o zamana kadar anca öğrenirim zaten kullanmayı :cherry: bi acemiler takımı kurarız çıkarız yola :queen:

:cherry: hakkaten iyi olur. Ama tecrübeliler lazım bizim gibi acemi koyunlara çobanlık edecek :mrgreen:

o zaman tecrübelilerle beraber çıkarız geziye..şöyle 10-15 motor falan :queen:

bende geçen hafta çok uzun bi yol yaptım. :cherry: size eminönü beyazıt çemberlitaş ın tarihi güzelliklerini anlatıcam :cherry: :cherry:

ats

Ocak'ın 12 sinde(2005) satın aldığım F650 Gs'le kızıltopraktan İzmir'e
15.30 da yola çıktım feribottan yalova'ya indiğimde hava kararmıştı
5.45 civarında Bursa'ya girdim, 20 km. geçtikten sonra yemek molası verdim yola çıktım fakat sis ve yağmur yüzünden lokantanın birine sığınmak zorunda kaldım 1 metre ötesi gözükmüyordu , kask buğu yapıyor nem içime işliyor ve gözlüklü olmam dejavantaj oda durmadan buğu yapıyordu zaten o yolda beni gören herhalde deli olduğumu falan
düşünmüştür sabaha kadar lokantada kaldım sabah tekrar yola çıktım aynı sis aynı nem ve sabahın soğuğu 30 km.sonra motordan indiğimde montum kaskım buz tutmuştu bana çarpan sis üzerimde donuyordu son bir cesaretle tekrar yola çıktım susurlukta güneşi gördüm (Biraz fırçaladım kardeşim neredesin diye )sonra Balıkesir ,Akhisar,Manisa ve sabuncubelinden ılık rüzgarıyla bana merhaba diyen İzmir. Ortalama süratim susurluktan sonra 130.Tabii böyle macera yaşayacağımı bilsem makinamı yanıma alır ve birkaç kare fotoğraf çekerdim, sağlık olsun sizinle paylaşayım dedim ..Motorlu kalın:))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar