TECA Kapalı Konsept Motosiklet

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
teca1.jpg
İşte ilginç bir tasarım daha, TECA konsept aracı aerodinamik karbon fiber tam kapalı gövde yapısıyla dikkat çekiyor , tasarımı yapan firma tam kapalı gövde ile motosikletin %35 daha az benzin kullandığını açıkladı.

Tabii herkesi merak ettiği ve firmanın henüz cevap veremediği soru...
Durduğunuzda ne yapacaksınız? , biz normal motosiklet kullanıcıları ayağımız yere basarız :mrgreen:

tecatemp00.jpg

Son düzenleme:
Motosiklet bu mu değilmi bilmiyorum ama iniş takımı misali bişey o0lablir belki.

sadece tasarımda kalır bence. çünkü hem motosiklet ruhuna aykırı hem de görüş alanı ( sağa sola kamızı çevirdiğimizde) dar. istanbul tarfiğinde de sorun olur. aralardan geçerken kesin sürteriz bir yere. durunca da yumurta moduna geçer bu alet :queen:

abi çok tuhaf bişey ya benim anlamadığım bu adam nerden binmiş bu makinaya :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bide haketen çok merak ediyoruz durunca ne yapıcak bu adam :silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hani Japonlar BMW 1200 için durduğunda iki yandan açılan küçük tekerlekler yapmışlardı. Belki öyle bir şeydir.

galiba yantaraftaki deliklerden yararlanıyolar hoş olmuş yamurlu havadaiyi işeyarar silecek leri ve cam suyude vardır inşalah

puhahaha, o ne biçim oturma pozisyonu öle ya:mrgreen:
yok ya, çok sakat:mrgreen:

tek kişilik olması iyi, ya arka koltukda olsa? Pozisyon sakat:mrgreen:

oturma pozisyonundan ziyade yatma pozisyonu gibi duruyor. ayrıca uzun mesafede insanın karnı marnı ağrır, ama yıllarca eziyet çeken kaba yerler de artık keyif sırası bizde diye nefes alırlar.
bir de bu şeye arkadan biniliyor ama nasıl kapatılıyor. elle mi çekiyor kapıyı kapamak için?

bende bişey bulmuşlar/yapmışlar sandım.:farao:
bu kadarını, sanayideki fiberglascı yaşar usta da yapar...
hemde daha kralını ve ucuzunu...:bounce:
durunca, yumurta misali yuvarlanmak isteyen varsa, hemen veririz siparişini:queen:

benzin bitene kadar gidecek işte yeter. zaten o pozisyonda fazla duramaz :queen:

Ya motor kullanıcısı degılım aktıf olarak ama bu bana pek rahat bısey gıbı gorunmedı. Hani bunun ruzgarıı ruzgar olmazsa arabadan farkı ne 2 teker olusumu? bence ıslanmamak ıcın tasarlanmıs ama ıslanmanında zevkı baskadır ..!:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar