Sirkeciye Yolu Dusen Anadolu Yaksi Oturanlari??

Arkadaslaar, bana bir yardim edersiniz heralde? Haftaici Sirkeci tarafina yolu dusup de aksam evine Anadolu yakasina donen cesur, fedakar, centilmen, arkadaslara ihtiyacim var? Bu guzargahtaki ULU insan bana cevap yazabilir mi??
::pembe:: :joker: ::pembe::

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Valla bütün tariflerine uyuyorum :cherry:
Ama ne yolum Sirkeciye düşüyor nede Anadolu yakasında oturuyorum:p

alestevardiya' Alıntı:
Arkadaslaar, bana bir yardim edersiniz heralde? Haftaici Sirkeci tarafina yolu dusup de aksam evine Anadolu yakasina donen cesur, fedakar, centilmen, arkadaslara ihtiyacim var? Bu guzargahtaki ULU insan bana cevap yazabilir mi??
::pembe:: :joker: ::pembe::
İşyerim Zaten Sirkeci'de, Oturduğum Yer Koşuyolu. Yapabileceğim Birşeyse Seve Seve Yaparım.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Eee ne oldu halletiniz mi??

Jameika34 arkadasimiza cok tesekkur ediyorum.. Evet hallettik... Simdiden tesekkuurrrleeeerrrrr....:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sölemez alesta çok gizli çook...:)

Gizli gorev verdim Jemeikaya.. Mesaj kendini okuduktan 3 sn sonra yok etti sooleyemeyiz o yuzden! :queen:

Alestevardiya Arkadaşım İstersen bugünde getirebilirim haberin olsun. Okeylemen yeterli.

Cok tesekkur ederim jameika, bugun arabayla ben kosuyoluna zor gelirim, gelsem zor donerim, lakin lastikler kelek! :queen:
Karlarin erimesini beklemek zorundayim! :salut: Keske cuma gunu bulsaydim seni! :pr:

ooo...aleste sen emret yeterki kanka...uçarız sirkeciye...ama halletmişin be gülüm...

alestevardiya' Alıntı:
Cok tesekkur ederim jameika, bugun arabayla ben kosuyoluna zor gelirim, gelsem zor donerim, lakin lastikler kelek! :queen:
Karlarin erimesini beklemek zorundayim! :salut: Keske cuma gunu bulsaydim seni! :pr:
Kask'ını Aldım Haberin Olsun. Akşam Görüşmek Üzere İyi Günlerde Kullanırsın İnşallah.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
HImm yeni kask olayı....:p

alesteverdiya arkadaşım

bu akşam kaskı alabilirsin,acıbademde olacağım,özelden yazıyorum nerde olacağımı

Son düzenleme:
Benim kolay bulmam icin mi??? :silent: Acibadem nere ki???
Ben Kozyatagi, bagdat caddesi ve uzerindeki semptler ve Kadikoyu bilirim! Madem altinda araba var bence sen ben;le Cadde de bir yerde bulusursun?? ::pembe::

alestevardiya

jameika34 beni aradı,şu an yolda,kendisi bana yürüme mesafesinde oturduğu için bende buluşmak istedi,özelden sanırım yazmış adresi istersen bende yazabilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar