Mt İzmir HalaOğlu Daveti Ve APV41 Doğum Günü Resimlerle..

Arkadaşlar tüm siteyi aradım ama izmirde motosiklet gruplarıyla ilgili birşey bulamadım o yüzden bnde yeni bşlık açtım izmirli arkadaşlar bir iki şey yazıp varlıklarını belli ederlerse sevinirim

20/02/2005 tarihinde bütün arkadaşlara beni tanıyan veya tanımıyan dahil bu davet benim şahsım adına yapılmaktadır halaoglu(okhan) gelme imkanı olanları bekliyorum gelenlerede gelmiyenlerede şimdiden teşekkür ederim. yer bostanlı karokolun üstü

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm dostum bizler izmir gezginleri olarak her perşembe buluşuyoruz.topiğten takip edersen yada formdan duyurular linkine tıklarsan orada yaptığımız bütün toplantıları görür ve ayrıca gezi yazılarını incelersende yaptığımız gez,leri görürüsün.örneğin bugün kemalpaşa kırgız çiftliğine gidiyoruz.saygılar dostum.

selam hocam

hocam ben de ızmırde ıkamet edıyorum ama motor tutkum yok bu tukuyu olusturmam ıcın sence neler yapmam gerekıyor hatta ızmırde motor tutkunlarının kurdugu vey atalıldıgı herhangı bır yer varmı etkınlıklerı neler bu konu hakkında banada bılgı verebılırmısın

k.i.b

abi ben gelirim de merak ettim evleniyormusun dermişim:p şaka bir yana saat kaçta ?ve var karakolun üstünde okan abi:silent:

okan abi saat kaçta buluşucaz biraz aydınlatırsan iyi olur:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
teşekkürler okhan abi, davetindeyim, geliyorum... ...

:cat:
:cherry:

davet hakkında biraz aydınlatırsan bizi çok sevinirim! !

Forumdan Uzaklaştırıldı
yeni bir grup kuracakmış :p
DEEERRRRMİİİŞŞŞİİİMMMM ehiehiii
:cherry:

ya üzümünü yiyin bağını sormayın yaaaa davet ediyo işte okan abim gelin yicez iççez sohbet etcez eylencez daha neee :p tarih belli saat 19.30 hadi saati de ben söliim

Forumdan Uzaklaştırıldı
İzmirde havalar şugar tabii gezin bakalım oooh ne güsel yaw..:mrgreen:

derin,orada bira 1,75 ytl.diğer içecekler ve yemekler vede mezeler bir harika mesela meze tabağı 1.5ytl.
halaoğlu o günü iple çekiyoruz.umarım herşey istediğin gibi olur.dualarımız seninle...hepberaber kutlarız inşallah
umarım diğer gruptaki sevdiğimiz ve çok özlediğimiz arkadaşlarımızıda görürüz.bu vesile ile herkese selamlar.görüşürüz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar