8.000 YTL'ye Sıfır veya 2. El Hangi Motor?¿

Arkadaşlar merhaba..
Çin malı almaktan vazgeçerek, ikinci el sağlam bir motor almak istiyorum.. Sezon da göz önüne alınırsa 8000 - 8500 YTL'ye kadar ne alabilirim? (Modeli çok düşük olmadan)

Temiz FZR6 bulsam, veya R6 gibi bişeyler biliyorsanız, söyler misiniz? He tabi illa bu modeller olmasa da olur (CBR 600 F gibi makinalar da olabilir)

Evet acil olarak yardımlarınıza ihtiyacım var, İstanbul içinde tavsiye edebileceğiniz yerler varsa onlara gidip görüşme de yaparım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
er 5 al daha iyi çünkü r6 yada cbr 600 bu fiyata piyasada bulamazsın.bulsanda 50000 km den aşağı değildir...:cat:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
valla bitane hyosung gt650 vardı satılık kısmında ama satıldımı satılmadımı bilmiyorum.hem650cc hem2004 model daha 1500km hemde 6500tl.yokki para:pr:

ikinci el kawasaki er-5 veya dengi motorlar bulabilrisin.
motordan anlamıyorsan veya motordan iyi anlayan bir tanıdığın yoksa 2. el racing alma derim.
ilan sitelerinde 9 milyara kawasaki z750 vardı bir ara.
virago alabilirisn.
hyosung 650'ler de olabilir

hyosung 650'ler de olabilir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vlad1462' Alıntı:
valla bitane hyosung gt650 vardı satılık kısmında ama satıldımı satılmadımı bilmiyorum.hem650cc hem2004 model daha 1500km hemde 6500tl.yokki para:pr:

bana link verebilirmisin galiba babam alcak...ben bulamadım...:rendeer: :rendeer: :rendeer: :queen: :queen: :queen:

ya kötülemek gibi olmasın ama ban gidip gördüm o motoru mecidiyeköyde ama fena dağılmış motor bence

peki 2004 model Bandit 600S alınır mı?

Güzele benziyor ama bilmiyorum?

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!MaazaDetail.DoIt?MaazaId=11677&AdId=1550557&Preview=

bu linkte de bi tane R6 var,

ne diyorsunuz bunlara?

ya arkadaşlar HYOSUNG GT250R nasıldır?

Tipi şekli çok güzel, sesi, lastik kalınlığı vs nasıl biliyor musunuz?
Bir de marka tabi... Servisi bir tek Kızıltopraktaki mi? Sorun açar mı acaba?

Moderatör tarafında düzenlendi:
ya arkadaşlar HYOSUNG GT250R nasıldır?

Tipi şekli çok güzel, sesi, lastik kalınlığı vs nasıl biliyor musunuz?
Bir de marka tabi... Servisi bir tek Kızıltopraktaki mi? Sorun açar mı acaba?

PCkopat CBR'dan memnun musun?

Soner Abi ben geçen gün kardeşimle senin dükkana gelmiştim ya.. hatırladın mı :)

abi gelicem sana ama işten fırsat bulamıyorum...

HYOSUNG GT250R nasıl motor abi? alınır mı? ne dersin? Beni üzer mi (Her yönden)

basaro,keeway 150 vardı senın dıme?neresı dagınıktı motorun soylermısın?ben senden bısey gızledımmı?depoda boya var dedım,aynasıda kırıktı.12500 kmde motor,ufak tefek cızıklerı var dedım.baska ne gordugunu yazarmısın???yok ben mabadımdan uydurdum dıyosan anlarım.amaa,hem bu ısten anlamıyosun hemde yorum yapmak ıstıyorum dıyosan bıraz daha düşün bence.adam motoruma dagılmıs dedı yaa,senin gibi acemilerı kandırmak kolay.kol cıkarmıs,sasesı 4 yerden kaynaklı okeye donen motoru bir güzel boyayıp satarlar,sende temız motor aldım dıye sevınırsın.nıye,cunku boyası temız dıme??nys,zamanla ogreneceksın hangı motor temız,hangi motor dagılmış...

gs500 ofiyata ideal... öneririm ....sıfırı 9,500ytl. oparaya racing alma..yorgun olur masraftan binmeye fırsatta zevkte bulamazsın..gs500 iyidir

Son düzenleme:
hyosung gt 250 r a bulasma.nıe dersen. anladıgım kadarıyla racıng sevıyosun.hızlı bısey arıyosun yanı. hyosung dan sıkılırsın bence.sonra yazık olur parana.er5.gs500 iyi gibi.bende düşünüyorum bu ıkı motoru

asugba' Alıntı:
basaro,keeway 150 vardı senın dıme?neresı dagınıktı motorun soylermısın?ben senden bısey gızledımmı?depoda boya var dedım,aynasıda kırıktı.12500 kmde motor,ufak tefek cızıklerı var dedım.baska ne gordugunu yazarmısın???yok ben mabadımdan uydurdum dıyosan anlarım.amaa,hem bu ısten anlamıyosun hemde yorum yapmak ıstıyorum dıyosan bıraz daha düşün bence.adam motoruma dagılmıs dedı yaa,senin gibi acemilerı kandırmak kolay.kol cıkarmıs,sasesı 4 yerden kaynaklı okeye donen motoru bir güzel boyayıp satarlar,sende temız motor aldım dıye sevınırsın.nıye,cunku boyası temız dıme??nys,zamanla ogreneceksın hangı motor temız,hangi motor dagılmış...
senin mabadını yiyim koçum be ben senin motoru araştırdım hemde senin mahallende tamirciden çıkmıyomuş motor be sen kimi yiyosun ben senin gibi 1 2 senelik motorcu diilim koç ben 97 den beri motorlarla içiçeyim sen rahat ol zaten satamazsın sen o motoru elinde patlar......................

10 milyar cok ii para bence o fiyata temiz bir ikinci el al derim ben
cok iyi motorlar bulabilirsin
ama tabi sen bilirsin illa sıfır alacam diyorsan bidaha düsün:)

ben hyosung gt 250 almanı tavsiye ederim ben bu motoru bir aydır takip ediyorum ve müthiş bir çıkış yaptı alıp kullanan arkadaşlar memnun forumda devamlı yazıyolar hem arkadaş hız yapmıyo demiş ama onun hızdan kasti nedir bilmiyorum bana göre 165km basan alet yeterli görünümü süper ist kahıthanedeki tispiritörlüğünde test sürüşüne gittim arkadaşımla ben ve arkadaşım almayı düşünüyoruz

oo pardon 8-8.5 ytl miş ben 10 ytl demişim pardon ok?
ehehehh dikkatsizlik:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar