- Konu Yazar
çin malı motorsiklet almış biri olarak yaptığım yanlışa sadece bir tek gerekçe buluyorum motosiklet konusunda bilgisiz ve cahilmişim. motosikletimin görünüşüne ve fiyatına aldanarak bu motoru aldım iyi markalarda bu motora benzeyen motosikletler 10000 ytl nin altında değildi bende bu motoru almak zorunda kaldım maddi nedenlerden ve motosikletin görüntüsünden dolayı ama sonradan farkına vardımki 3000 ytl mi sokağa atmışım ilk önce vidalar düşmeye başladı yok sıkbabam sık onu sık bunu sık sonra bakımlar 1500 km de bir bi motoru bakıma sokuyorsunuz arkadaşımın honda activası var 4000 km de bir sizinki daha iyi bakıldığı yağı sağı solu kontrol edildiği halde dökülüyor arkadaşımın motorda tık yok her serviste 40 ytl para öde yok elektirik ünitesi yanar yok ön teker bilyeleri dağılır yok amortisör patlar yok eksoz bozulur göstergeler yanmaz fren teli kopar gaz teli kopar disk çatlart buji patlatır motorun içinde bazı parçalar kırılır şu an 16000 km deyim evet motorumu kullanıyorum ama hesap ediyorum 500 ytl bakım için vermişim ve bana garantili olduğu söylenen motor için bide toplam 1200 ytl para ödetmişler yaw arkadaşım 33000 km de ve sadece 320 ytl bakım masrafı yapmış garantiden bide akü ve marş motoru değiştiler onada para ödemedi zaten yaw yazık verdiğim paralara şimdi satmaya çalışıyorum 2000 ytl para istiyorum kimse vermiyor vermezde yazık günah değilmi bu emeğe ben 500 ytl maaşla çalışan bir insanım yazık günah değilmi yaw 1 sene ben bu nu bana satanlara bedava çalışıyorum ne diyeyim daha keşke arkadşım gibi honda activa alsaymışım işallahta alacağım ama bunu acı bir şekilde öğrendim aman aklınız varsa servisi iyi olan bu işin adam gibi yapan bir yerden motor alın en önemli şey servistir bunu unutmayın