Aranızda telefon manyağı var mı? (Benim gibi)

Bugün işyerinde biraz canım sıkıldı, ben de 1997 yılından bu yana kullandığım cep telefonlarını bir excel dosyasında topladım. Yanlış saymadıysam 180 civarı telefon kullanmışım. :cyclopsan

Sizin de eminim kullandığınız telefon ilk telefonunuz değildir. :mrgreen:

Belki inanmazsınız ama 2. telefonum.Cimrilikten değil,teknoloji fakiri olduğumdan.
Teknoloji üretmekte bu kadar beceriksiz bir toplum olarak işin b.knu çıkarmada üstümüze yok!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bbrr +100000
vah yazık vah..

manyağım dedim ya. Ama yalnız olmadığımı da biliyorum. İnanıyorum buraya yazan biri çıkacak şimdi...:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hemde en 1.:mrgreen:

Motosikleti
Su Motoru
99 dan bu güne ortalama 7 telefon. 2 tanesi Ericsson diğerleri Nokia konuştursun yeter ...

Süper Moderatör (BBRR)
hayır benim anlamadığım çetenemi tuttun be adam... hani desen 30 inanırım 180 taneyi nasıl hatırlıyosun onu merak ettim
benimde 1998 den bu yana 7 tane olmuş ... ben bunu bile zar zor hatırladım...

Gsmarena diye takip ettiğim bir site var. Oturdum başına bütün modellere bakınca kullandıklarımı hatırlamak zor olmadı. :)

97 den bu yana
ericsson-688,
samsung-gri kapaklı olan modelini bilmiyorum-
sonra yine samsung
sonra nokia-30XX
şu an nokia-6100
toplam 9 senede 5 telefon sen nasıl 9 seneye 180 telefon sığdırdın onu anlamadım,,telefoncusun kesin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
1996'dan beri 4. telefonumu daha yeni aldım

Arkadaşlar elekronik ürünlere, ses sistemlerine ilgim olmasına rağmen
hiçbir zaman cep telefonuna ilgi duymadım mecburiyetten dolayı kullandım 6 yıldır kullanıyorum ve 5. telefonum (çalınmasından ve bozulmasından dolayı mecburi değişiklikler) bence cep telefonu külliyen zarar demektir alıyosunuz 2 ay sonrasında yarı fiatına düşüyor değeri.

ben de çok kullandım herhalde 100 tane falan olmuştur...:)ama yinede sen birincisin baba;)eyw

yaşlar kaç onları da yazsaydınız ben tel değil bilgisayar delisiyimm:)

valla ilk telefonum idare ettiği yere kadar...........yaşş:18

bence cep tlf sürekli yenilemek zarardan başka neye yarar zaten teknolojinin peşinden yetişemezsinde birader denemiş

Valla benim de 8 senede 5. telefonum olmuş bu.. Arıza ve kayıp dışında sadece 1 kez telefon değiştirdim.. Oda bir hata yapıp 2. telefonumu Ericsson almıştım onu Nokia ya çevirdim.. :)

Sokağa atılan para sadece şahsın parası değil aynı zamanda ülkenin milli sermayesidir lütfen bunu unutmayın!!! Bugün asgari ücret alıp 24 ay taksitle 6600 alan insanlar yüzünden bu kadar fakiriz(bir anlamda).. Teknoloji ihtiyacınız varken kullandığınızda yararlı, faydalı ve güzel birşeydir.. Aksi taktirde müsriflikten başka bir şey değildir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar