adana çukurova motor sp.clup bu pazar gezisi(5 şubat)

selam arkadaşlar

burdan kaç arkadaşımıza ulaşırım bilemiyorum ama inşallah çok olur

arkadaşlar bu pazar yine clup önünde toplanıp saat 9 da yaklaşık 100 km olan bir parkurumuz da gezimiz var

kahvaltıyı gittiğimiz yerde yapıcaz
ve ardından motorlarla çok keyif alıcamız yollar var

gidecegimiz yer adananın kozan ilçesi ve ardından dagılcak mesire ve piknik alanına hareket edicez.orda bulunan bir arkadaşımız herşeyi organize dedicek
yiyecek içecek ve diğer konularda sıkıntımız yok

ve çok keyif alacagımız yolllar

burdan bana ulaşıp bilgi verebilirseniz kaç kişi olduğumuzu bilebilirsek daha ii olur orda sıkıntı yaşamayız

hava güzel olacakmış motor arkadaşım metorolojiden bilgi aldı kendinize ii bakın

Şimdi sizleri çok kıskandım:) biz burda soğuktan bırak motora binmeyi yürüyemiyoruz bile:pr: Gideceğiniz yerede gitmişliğim var çok güzel bi yer şimdi orda olmayı çok isterdim:salut:
Gezi hakkında haberlerinizi ve resimlerinizi heyecanla bekliyorum

kılıçbalığı, abi inşallah orda oluruz. Gelen motor sayısıda geçen haftaki gibi veya daha fazla olursa dehşet olur.

Görüşmek üzere.

ya ben adana ceyhanlıyım da !! adana çukurova motor sp.clup !! nerede abiler ya ??? oraya takılmak isterim ama yaşım küçük motorum yok...olsun deliyim hastayım...1 senem war...buranın adresini yazabilirmisiniz ??? :silent:

Ninja-can' Alıntı:
ya ben adana ceyhanlıyım da !! adana çukurova motor sp.clup !! nerede abiler ya ??? oraya takılmak isterim ama yaşım küçük motorum yok...olsun deliyim hastayım...1 senem war...buranın adresini yazabilirmisiniz ??? :silent:
ninjaaa selam kardeşim

bizimm clup süleymen demirel de

gel seni burda abilerin karşılar

ama sakın ehliyetin yoksa motorla falan gelme sakın :)

Ouu...Yarın gidiyormusunuz yani...Yaw...of ya..:pr: biz niye yanlış zamanda dogduk allahım...:pr: ...Kader...Herkeze iyi gezmeler...Umarım herşey istediginizz gibi olur işlh. ufak bi sorun dahi çıkmaz...:rendeer:

Yolunuz Acik Olsun

HADI BAKALIM YINE ÇEKECEKSINIZ CIGERLERE MIS GIBI HAVAYI :rendeer: YAKISIR :bounce:

FUUT EFENDI DIKKAT ET YAGMUR CAURA KAPILIP KUYRUGU TITRETME:queen: :cat:

VALLAHA SIZLERLE OLMAYI COK ISTIYORUM AMA SEHIR DISINDAN ZIYARETCILERIM VAR BASKA SEFERE INSALLAH:pale: :pale: :pale:

ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN Ç.M.S.CLUP UYELERI

Ninja-can Cok Heveslisin Belli Kocum Aman Fazla Heyecana Kapilip Acele Etme Kontrolsuz GÜÇ GÜÇ Degildir Sakin Unutma Bunu

Evet abi bu konuda çok güsel bi söz yazmışsın kontrolsuz güç güç değildir...Ama daha 1 senem war we dayanamaz oldum :cyclopsan

Sabret diyeceğim ama ne fayda bu hastalık söz dinlemez ama sen yine de dikkat et.

Bakalım hava nasıl olacak. Yağmur varsa çok zor. Meteoroloji yağmur diyor. Allah'ım sen güzel hava nasip etde gidip gelelim.

Görüşmek üzere.

BABA....yarın görüşmek üzere ama ben bu sefer kendimi:mrgreen:
saglama alacam kahvaltı yapıp gelecem
geçenki gezide kahvaltıyı ben 3.saat sonra yaptım
zaten BADEMLERİ'de yemiştin abii

Son düzenleme:
ulem benden habersiz nasıl açarsınız burayı okumanız yazmanız yokmu önce duyuru bölümüne yazacaktınız:queen: ulem kilitliyorum bu başlığı hemde en asma kilidinden,yarın hava yağmurluuuuuuuuuuuu kimse bir yere gidemiyor oturun lem evinizde su mu çıktı,millet nasıl oturuyor sizde oturun:queen:

hehe ne geziydi di mi Kılıçbalığı. MoToR abi ekle resimleri abi.

Görüşmek üzere.

Kozan gezisi yağmur nedeni ile yarım kaldı 25.km den geri dönüş yaptık,yağmurluğumuz olmadığı için makine,fuut,vasox,kılıçbalığı ve ben geri dönmek zorunda kaldık,sağlık açısından ve yolların kayganlığından bir daha ki haftaya eğer yağmur yağmazsa,yinede bir kaç resim eklemeden kendimi alamadım.

şimdilik bu kadar.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar