Nasıl Bir Sürücüsünüz ve Nasıl Bir Sürücü Olmak İstersiniz.

Motosikleti olanlar :wave:

Nasıl bir sürücüsünüz... [ kızgın = :pl: neşeli= :p dikkati dağınık :tongue: sağ sol ile ilgilenmeyen = :silent: kavgacı ]

Motosiklet alacak olanlar :wave:

Nasıl bir sürücü olma idealindesiniz.. [ sakin, hızlı gitmeyen, heyecan yaşamak isteyen vs. vs. ]

Benim motosiklettım yok ama olmak ıstedıgım surucu tarzı: dikkatli akıllı adrenailini seven heyecan yaşamak isteyen bir o kadarda kurallara uyyan Bir SÜrücü olmak isterım :cyclopsani: :mrgreen: :p

Hmm ben chopper alacağıma göre ağırbaşlı, gösterişli ama bir o kadarda macera meraklısı. :mrgreen:

abi ben herkesin dikkatini çekmeyen ağırbaşlı ve bi o kadarda çekici bi motor isterim mesela cbr 600 f.-)))))) olm motorcu adam dikkat çekmezmi.-)))

Ben şahsen Cbr dan da belli oldugu gibi motosiklet ile gezmeyi hedefleyen sakin bir sürücü olmak isterim. Uzun yolculuklara çıkarak kafa dinlemeyi yeğlerim.
İkinci sırada biraz hareketi tercih ederim..Bu geziden sakin sürüşten sonra :eeeeek: oldunuz değil mi? Racing :mtnet3

olm cbr la kafa dinlenrmi. adamda adrenalin seviyesi fırlıyo resmen.-))))

sadece rüzgarı hissetmek ivmelenme sırasında maruz kaldığımız G kuvvetinin keyifini çıkarmak ben sakin ve dikkatli seri kullanıcı olmaya çalışıyorum

ama istemeden kastetmiş oluyossun. cbr yerine rebel yada intruder deseydin :cherry:

33 yıldır,Trafiğe konsantre, Riske girmeyen, yerine göre davranan, iki ölçüp bir biçen, Pratik ve kombine düşünebilen, Her zaman satranç oynar gibi strateji oluşturabilen bir sürücüyüm...

şehir içi ve şehir dısı değişiyo tabiki... Adrenalini son haddine kadar yaşamasını bilen , yeri geldiginde de bir o kadar akıllı ve yavaş kullanan biriyim.. Her şer yerinde ve zamanında güzeldir... Tabi bizim ki motor oldugu için her onume gelene yol veririm...Bide gülümseme attın mı karsındakıne olay orada bitmiştir... Motosikletlilerin züppe takımı değil.. akıllı başlı saygılı sevgili oldugunu anlar karsındakı ve mutlu olur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar