Biri Bana Yardim Etsin!!!!!!!!!!!

Arkadaslar 2-3 aydir bir motor ariyorum hala karar veremedim.2300 ytl ye kadar.benim aklima:
-kangda
-kanuni
-bisan

markalari yatti.siz ne diyorsunuz.hele de kangda dis gorunusu Superrr.

Baska Bisiy Daha sormak istiyorum sizlere:
bu maxi-scooter ne oluyo????

125 cc lik bi motor istiyorum.kanunin bayisi ile gorustum hussar 125 e 2700 ytl kusur dedi.kangdaya baktim servisi cok yakin bize.ama ne mali oldugunu bilmiyorum.bisan i da cok arastirdim cin mali.ama terra cup 125 modeli var baya sekil duruyo.

sen en iyisi kanuni 125 al.en uygunu o olur diğerleri o kadar dayanmaz.ha bu arada maxi scooter motor gücü fazla olan uzun yol scooterlarına denir.örneğin:yamaha majesty 400,suzuki burgman 650,piaggio x8 200,yamaha t-max 500 gibi...

çin malına gerek yok yedek parca servis onlardaa hepsi hikaye al bi honda, yamaha keyfini cıkar...

peki hussar 125 kullanan varsa beni biraz aydinlatabilirmi?

beyler cvp yazsaniza.....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sana tek soyleyebilecegim Bisandan uzak dur. Cok model geldi hem artik cok ucuza 150 cc alabiliyorsun . Husar da iiyidir. Hepsi Cin mali zaten servis var 2 sene yedek parca garanti ve sonra at cope gitsin. Cok yorma kafani.

Süper Moderatör (BBRR)
arkadaşım yamahaman böle demiş ama yamahanın bws 100cc 2 zamanlı ve majesty hariç scooteri yok... honda desen activa ve beat ile bide yeni bi 150 dylanmı ne var beat aldım kullandım hussarın tırnağı olamaz... al hussarı bak keyfine bende var 19000 küsur km oldu sorun yok tek sorun servisleri bol ama lakayittir. parçası boldur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yamaha bws100 gayet güzel ve kaliteli bir motosiklet sadece 2 zamanlı diye bence bws100 hussar ile karşılaştırılamaz yamaha kalitesi var sonuçta.

ya bana sorarsan keeway 150 lık süper bı motor 2 490 15 ay taksit we baya ii bende yazın scooter ı wardı baya ııı bı motor:queen:

al bi bws100 huzura we rahatlılığı yakalı sürüş zevkini hisset.tercihim bu herzaman scotırlarda bu motordur:cherry:

istersen bende keeway superlight var 2006 model hasarsız cizik bile yok 3 aylık uygun fiyata daha güçlü bi çihaz bulduğum için satıyorum garantili vergileri yatırılmış 2800 kilometrede hatasız.

Eğer hussar 125 ile ilgileniyosan git ramzeyin 125'liğini al işte resmi bu.Fiyatı 2.100 ytl gibi bişey.Kanuni ve Keeway2le herşeyi aynı valla.Bi üstündeki marka deişik .

arkadaşım. bana soracak olursan kanuniden uzak dur. motor olarak iyi motorlar ancak garanti olayları çok kötü. bende vardı hussar makina cok iyi güçlü ve hızlı idi. ancak nezaman arıza yaptı işte ozaman anladım kanuninin ne olduğunu.
git ne alırsan al kanuni alma. kanunide çin malı motorları getirip satıyor.

yanlıç yönlendirmek istemem bende keavay var ve 3 arkadaşımdada keeway arn var. ve hiç yolda kalmadılar suanakadar.
ama mondialde veya başka bir markada. git servislerine bak.servise gelenlere sor ne arızaları varmış diye. ona göre kararver.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar