Motora Ve Siteye Veda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motora Ve Siteye Devam

Arkadaşlar 1 haftadır kan tahlilleri,röntgenler MR ler derken olayın sonuna geldim uzun zamandır bel fıtığı tanısı ile beraber yaşıyorum akraba gibi olduk,ama ağrılar dayanılmaz oldu en son bugün çatalan gezisinde baya zorladım çukurlara her iniş çıkışda sanki içimden bişeler dökülüyor gibi şu an bile zor oturuyorum pc nin başında artık dama dedim, ameliyattan başka çözüm kalmadı.Yarın doktorların vereceği kararı bekliyorum eğer ameliyat derlersa en az üç ay yokum umarım korktuğum gibi çıkmaz fizik tedaviyle yada lazer tedavisi ile çözülürde bende tekrar sahalara dönerim hepinizi çok seviyorum,hepinizi özleyeceğim kendinize iyi bakın motosiklet nette kalın:cat:

Dostlarım motorize kardeşlerim hepineze ilginizden dolayı teşekkür ederim,az önce geldim hastahaneden şmdilik fizik tedavi ve ilaç tedavisi uygun gördüler eğer sorun çözülmezse ameliyat dediler şubatın 4 ünde başlayacağım inşallah.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kalın sağlıcakla :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
geçmiş olsun baba.bekliyoruz seni burda.umarım kansız ameliyatsız kurtlursun:rendeer:

motor abi. şimdiden geçmiş olsun walla. özlicez seni. biz burdayız inşallah.

Ee üzdün bizi şimdi be Motor, umarım ameliyata gerek kalmadan biraz dinlenerek sorunun hallolur. Allah şifa versin !

dostlarım,sağolun varlığınız ve duanız yeter:salut: allah kimseye böyle bir acı çektirmesin

kardeşim geçmiş olsun umarım sağlıklı ve afiyetli olarak aramıza dönersin bizim yapabileceğimiz bir iki ay seni özlemek olacak habersiz bırakma siteyi ( hemşirelerede asılma ) :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eski topraksın sen dostum. Şimdiden geçmiş olsun..

Ağabey çok geçmiş olsun :rendeer: bize hiç hissetirmedin ya helal olsun sana ne diyeyim. Bu ağrıyı çok ii bilirim bende.
Yaw ben annamadım şimdi biz seninle nargileye gidemeyecekmiyiz.

abi çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda aramıza dönersin. hatta inşallah bunların hiçbirine gerek kalmaz.
tüm iyi dileklerimiz seninle.:rendeer: allah acil şifalar versin:rendeer:

Cengiz Abi, naptın ya? :( Yarın seni arıyacağım telefondan mutlaka. Geçmiş olsun abicim ya...

hepinize teşekkür ederim,ağaca bir kere kut girmesin yavaş yavaş kemirir.Bakalım yarın göreceğiz,ama ben bu illetten kurtulmak,motoruma korkarak değilde zevkle binmek istiyorum.Onurcum teşekkür ederim sağol kendine iyi bak...

çok büyük geçmiş olsun üzücü bir haber bu umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun sen bize lazımsın :cat: :rendeer:

geçmiş olsun.umarım çabucak iyileşirsin
:rendeer:

özleyeceğiz de bu geçici abi ayrılık, değil mi? başlığa bakınca kalıcı gidiyorsun sandım, korktum valla.

cengiz abi geçmiş olsun. üzdün bizi şimdi.
ALLAH'a, sana şifa vermesi için dua edeceğim.
biz de seni seviyoruz.:rendeer:
çabuk dön.

insallah en kısa surede saglıgına kavusursun motoru bırakman onemlı degıl saglıgına kavus yeterlı.tanıdıgım bırkac arkadasım amelıyat oldu ve sımdı tamamen duzeldıler tekrar gecmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar