...sizce 2005 Yilinin Motorcusu Kim...(senmi?)

Arkadaşlar mademki motor kardeşliği ve dostluğu çatısı altında çok şeyler paylaşıyoruz..neden kendi aramızda yılın motorcusunu seçmiyoruz...

Bir zamanlar (93-94-95-96) Motor Bıke dergisinde bu seçimler yapılıyordu galiba..ama herkesin birbirini az çok tanıdığı böyle forumlarda bir aday bulmak herhalde zor olmaz...

en azından bölgesel olur...yani İstanbul İzmir Antalya diye olarak bölünebilir doğal olarak seçimler ve aday gösterilenler...

Bazı kriterler var...belki katılırsınız bana...

KRİTERLERİMİZ....

1. MOTOSİKLET HAYATININ BİR PARÇASI OLACAK...

2. TRAFİK KURALLARINA UYUMLU OLACAK...
(Kaskını takacak...egzozu bağırmayacak..başka araçlara ve yayalara rahatsızlık vermeyeck..vs..)

3.MOTOSİKLETİ İLE UYUMLU OLACAK...
(kendidine uygun motosikleti seçmiş olacak...gittiği yola ve amacına uygun motosikleti seçmiş olacak...motosikletin bakım ve onarımından belirli bir ölçüde anlayacak...)

4.MOTOSİKLETE BİNMESİNİ BİLECEK...
(sürüş tekniği olacak...sürüş tekniğini geliştirmeye çalışacak..)

5. MOTOSİKLET İLE İLGİLİ GELİŞMELERİ TAKİP EDECEK...

6.MOTOSİKLETİNE UYGUN GİYSİLERİ GİYECEK...
(chopper kaskla enduroya binmeyecek...)

7. ONU TANIYANLAR KÖTÜ MOTORCU İMAJINI ASLA DÜŞÜNMEYECEKLER....

kriterler tabiki tartışılabilir...veya eklemeler yapılabilir...amacım sevdiğiniz bir motorcu dostunuzu ve neden sevdiğinizi buraya yazıp bizlerle paylaşmanız...yani ben kesinlikle jüri falan değilim...o niyetle değil...şimdi birimiz İzmirde şu var der....birileri çıkar ona onay verir...ortak bir noktada birleşilen çok ağabeyimiz..arkadaşımız mutlaka vardır...

veya bu özellikleri sen taşıyorsan sensindir...bu husudaki düşüncelerinizi merak ediyorum...sevgiler...
İzmirde Ankarada Antalyada veya diğer illerden katılan arkadaşlar sizlerin gönlünüzden geçen ÜSTAD kim...

Son düzenleme:
mete_han dostum,ne güzel bir topic açmışsın,kutlarım bana göre 7 madde gayet yerinde ercüment abi için birşey diyemiyorum gezilere giden sensin sana oy veriyorum:rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
yukarıda k, kriterlere harfiyen uyuyorum ayrıca karizmada var yılın motorcusu benim...:p

1-3-4-5-6-7 bende var ama 2 ile ilgili problemlerim var ondan dolayı ben değilim aradığınız ama 2 de olsa kesin bendim aradığınız kişi :)

ben olmadığım kesin:queen: kimseyide öneremiyorum:mrgreen:
benim açımdan geriye bu güzel başlık için seni tebrik etmekten başka bişey kalmıyor mete_han ::haapppy: ::haapppy: ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn
görelim bakalım kimler kimleri önerecek:queen:

BBRR' Alıntı:
yukarıda k, kriterlere harfiyen uyuyorum ayrıca karizmada var yılın motorcusu benim...:p

abicim antalya tayfasından bakalım seni öneren olacakmı...hemende kıskanma...ama beleş aırbrush yaparsan benim favori adayım kesinlikle sensin....

agaya beleş biliyon...:bounce:

bu arada sana göndermek istediğim birşey vardı...unutmuşum iyimi...en kısa zamanda baba...sana Avustralyadan KARAÇOBAN Abinin çok selamı var...sana mesaj çekmiş bayramda...cevap gitmemiş kendisine...akıllı olsun diyo...mayısda burdaymış...alıcak ifadeni...haberin olsun...

Bence yılın motorcusu federal'dir...ne de olsa cadde çocuğu:mrgreen:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
shamyl bende cadde çocuğuyum.nolcek şimdi...:p

ben 6.maddeden hüküm giyerim kesin.Ama ben de seni aday gösteriyorum sevgi kelebeği dostum::)

picture0453xm1dx.jpg

BENCE ADANA DAN TUFAN ABİ. COK SEVECEN BIR ABIMIZ. HATTA TUFFY'S ROAD HOUSE 'da ONUN MEKANI BUTUN MOTORCULARI EN GÜZEL YEMEKLERİ VE GULERYUZUYLE AGIRLAYACAGINA EMINIM. 10 NUMARA.

Motosikleti
Su Motoru
Zeda3000 motordan inerken artçısının kaskına döner tekme atıyor sonrada trafiğin ortasında yuvarlanan kaskı kovalıyor :cherry:. Yılın motorcusu Zedaaaaaaaaaaaaaaaaaa :p ...

evet benim. mehmethan Rossi. yalnız beşinci madde bana uymuyor. Motosikletle ilgili gelişmeleri takip edemiyorum. çünki motosikletin üzerinde yaşıyorum. ne olacak şimdi:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mete_han' Alıntı:
Arkadaşlar mademki motor kardeşliği ve dostluğu çatısı altında çok şeyler paylaşıyoruz..neden kendi aramızda yılın motorcusunu seçmiyoruz...

Bazı kriterler var...belki katılırsınız bana...

KRİTERLERİMİZ....

1. MOTOSİKLET HAYATININ BİR PARÇASI OLACAK...

2. TRAFİK KURALLARINA UYUMLU OLACAK...
(Kaskını takacak...egzozu bağırmayacak..başka araçlara ve yayalara rahatsızlık vermeyeck..vs..)

3.MOTOSİKLETİ İLE UYUMLU OLACAK...
(kendidine uygun motosikleti seçmiş olacak...gittiği yola ve amacına uygun motosikleti seçmiş olacak...motosikletin bakım ve onarımından belirli bir ölçüde anlayacak...)

4.MOTOSİKLETE BİNMESİNİ BİLECEK...
(sürüş tekniği olacak...sürüş tekniğini geliştirmeye çalışacak..)

5. MOTOSİKLET İLE İLGİLİ GELİŞMELERİ TAKİP EDECEK...

6.MOTOSİKLETİNE UYGUN GİYSİLERİ GİYECEK...
(chopper kaskla enduroya binmeyecek...)

7. ONU TANIYANLAR KÖTÜ MOTORCU İMAJINI ASLA DÜŞÜNMEYECEKLER....

kriterler tabiki tartışılabilir...veya eklemeler yapılabilir...

Kriter No 8.
Dürüst ve açıksözlü olacak, bilmeden etmeden (veya bir amaç uğruna kasıtlı olarak ) ortalığı karıştırmayacak. Ağzından çıkan her lafı vecize zannedip, kimse beni editleyemez diye ortalığı velveleye vermeyecek. Motorcuları ve motor ile ilgili kurumları birbirine düşürücü değil birleştirici rol oynayacak. Söyledikleri ile icraatları uyumlu olacak.

Evet metehan, adaylarını bir daha gözden geçir bakalım !

Son düzenleme:
FLASH FLASH FLASH

ACIKLIYIM, YILIN HATTA YUZ YILIN MOTORCUSU.

O ki, gectigi yollarda arkasindan kalkan tolzar, cicek seklini alir arkasindan dokulur asfalt yollara...

O ki, motoruyla onu ayri gordugunuzde bir huzun kaplar icinizi....

O ki, motorculardan nefret eden insanlar onu gordukten sonra ertesi gun,motor almaya karar verir...

Vee acikliyorum..... ISTE:

0000426wn.jpg

::alkiis:: ::pembe:: ::alkiis::

1,3,4,5,6,7 bana uyar ama 2 uymuyo ne yazıkki heheh trafik her zaman benden çeker valla ... onun için ben değilim sizin anlıycanız.zaten benimmotor bağırmassa olmas yani ekzoz abartılı..:queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar